reci filipu13 da je na Moja Tv otključan HRTOtelo je napisao/la:Baš me zanima ko će dobiti tekmu Hrvatska-Danska, Hrvati bolji za sada

reci filipu13 da je na Moja Tv otključan HRTOtelo je napisao/la:Baš me zanima ko će dobiti tekmu Hrvatska-Danska, Hrvati bolji za sada
A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa.legenda reala je napisao/la:reci filipu13 da je na Moja Tv otključan HRTOtelo je napisao/la:Baš me zanima ko će dobiti tekmu Hrvatska-Danska, Hrvati bolji za sada
legenda reala je napisao/la:reci filipu13 da je na Moja Tv otključan HRTOtelo je napisao/la:Baš me zanima ko će dobiti tekmu Hrvatska-Danska, Hrvati bolji za sada
Ja te tamo selamim ti ništa.arelinho je napisao/la:A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa.![]()
Ma ono piše mi nema video prijenosa. Trebalo bi da radi resiver. Ona tri lampice na routeru samo gore, a ne ona treća što treba da blinka ona samo gori.Unofficialpage je napisao/la:Ja te tamo selamim ti ništa.arelinho je napisao/la:A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa.![]()
Može biti da ti je resiver crko, kad dođu treba li bi stavti novi a kad će doći, načekat ćeš se.
Ovako cu ti reci, probaj da objasnis kvar, pa ako je neki normalan odmah otidji sam do njih i uzmi novu opremu, to je najbezboljni nacin da se to rijesi. Inace ako nemas nikog, cekat ces par dana !arelinho je napisao/la:A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa.legenda reala je napisao/la:reci filipu13 da je na Moja Tv otključan HRTOtelo je napisao/la:Baš me zanima ko će dobiti tekmu Hrvatska-Danska, Hrvati bolji za sada![]()
Rekao jutros u čemu je problem i dao podatke. Ovaj mi rekao da će me kolege zvati. Ti kažeš da je ovo oprema otišla iako tek 5 mjeseci koristim moju tv? Ovo mi se još jednom desilo, ali mi je proradilo nakon 3-4 sata. Evo danas od 12:00 ne radi pa sve do sada. Fiksni je uredu, ali tv neće.Mig_Mig je napisao/la:Ovako cu ti reci, probaj da objasnis kvar, pa ako je neki normalan odmah otidji sam do njih i uzmi novu opremu, to je najbezboljni nacin da se to rijesi. Inace ako nemas nikog, cekat ces par dana !arelinho je napisao/la:A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa.legenda reala je napisao/la:
reci filipu13 da je na Moja Tv otključan HRT![]()
Imaš pp.Mig_Mig je napisao/la:Pa fiksni obicno bude uredu, sto je doabr znak. Pa vidi, nije stvar koliko je stara oprema. Poenta je da je to oprema koja je losa, pa i vrlo mala oscilacija napona dovodi do toga da crkne. Otidji do njij, to ti je najbolje, ne cekaj !
Jutros proradilo samo od sebe.Unofficialpage je napisao/la:Ne znam jesi li ovo radio. Ugasi ruter, ugasi resiver iz struje i sačekaj nekoliko minuta, upali ruter i sačekaj dok dođe to jest dok se upali, onda upali resiver pa vidi hoće li raditi.
Neka je, samopopravilo se.arelinho je napisao/la:Jutros proradilo samo od sebe.Unofficialpage je napisao/la:Ne znam jesi li ovo radio. Ugasi ruter, ugasi resiver iz struje i sačekaj nekoliko minuta, upali ruter i sačekaj dok dođe to jest dok se upali, onda upali resiver pa vidi hoće li raditi.![]()
Dobro je neka radi, a nadam se da neće biti problema.
Kad pocinje sezona?akisarajevo92 je napisao/la:Predsezonske utakmice NFL-a od ovog vikenda na Sport Klubu.
9. septembraASD je napisao/la:Kad pocinje sezona?akisarajevo92 je napisao/la:Predsezonske utakmice NFL-a od ovog vikenda na Sport Klubu.
Neces valjda gledati ? Ne treba ti to, vjeurj miASD je napisao/la:Kad pocinje sezona?akisarajevo92 je napisao/la:Predsezonske utakmice NFL-a od ovog vikenda na Sport Klubu.
arelinho je napisao/la:Jutros proradilo samo od sebe.Unofficialpage je napisao/la:Ne znam jesi li ovo radio. Ugasi ruter, ugasi resiver iz struje i sačekaj nekoliko minuta, upali ruter i sačekaj dok dođe to jest dok se upali, onda upali resiver pa vidi hoće li raditi.![]()
Dobro je neka radi, a nadam se da neće biti problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.