Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
ja ovog corsovica dere se ko coban sa Manjace , valjda mu drago prvi put izisao izvan BIH pa govori samo gluposti....
Ucinilo ti se. Rekao je da je Muler postigao 199 gol za Njemacku na svjetskim prvenstvimaplava_pruga je napisao/la:lakse mi slusat vuvuzele od ovog kretena, ko ga postavi vako "pametnog" da mi je znat. Il se meni ucinilo ili je on rekao na pocetku utakmice da Thomas Muller ima 199 golova na SP za repku Elfa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma nista samo pritisnem ono mute i uzivam.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
U drugom poluvremenu ću da pišem svaku provalu ovog kralja. 
hahahGenghis je napisao/la:TrubetineOTNYS_YNWA je napisao/la:"Uzbekistanac smiruje strast na tribinama"
Čuj ga koliko se dere HAHAHAHAHA.
"Nadam se da vuvuzele neće postati moda u Evropi"
Onaj juce komentator je brzao sa glasom, ovaj kasni, lopta odisla preko gola, kaze Messi Messi hahaha
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 03 jul 2010, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
Thecoldfear
- Kontakt:
rekao je da je Muller postigao za Njemce 199 gol a danas vec 200-ti gol.
o boze. sta je ovo na rtrs ftv. ko ovo prenosi pa nista ni sa cim. ja koja najava samo sto se javi ni dobar dan ni nista. pjan covjek cini mi se. schwajnstajger je rekao 100 puta. a makar da zna da izgovori. **** li ih Dodik on je to sredio sto ga neiskljuce na poluvremenu kao sto su oni marjana uprvoj utakmici.
Bilal je napisao/la:Ucinilo ti se. Rekao je da je Muler postigao 199 gol za Njemacku na svjetskim prvenstvimaplava_pruga je napisao/la:lakse mi slusat vuvuzele od ovog kretena, ko ga postavi vako "pametnog" da mi je znat. Il se meni ucinilo ili je on rekao na pocetku utakmice da Thomas Muller ima 199 golova na SP za repku Elfa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma nista samo pritisnem ono mute i uzivam.
Ide Messi prema lopti da izvede prekršaj
100% sportski i krajnje opušten potpis
- JuveSissoko
- Kontakt:
al koliko puta lik ponovi Švajnstajger,ko da 11 Švajnija igra na terenu,nema drugih igraca 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Spušteno za Teveza ! (a ovamo već kontra Nejamčke)
Griješe Argienjemci
Griješe Argienjemci
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- elninho_resTO
- Kontakt:
al najace miu sinoc bilo,ko je gledo emisiju poslije tekme,i sad bilo je nesto 5 igraca sa najboljim ucinkom u necemu i sad mislim da je bilo u pretrcanim kilometrima i bila prva dva amer za prvog pise taj i taj(mislim daj e bio dempsey) i pise USA,a za drugog ..taj i taj(zaoravio ime) SAD 
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
sta imate protiv dragise....dragisa otkida...
cuj trubetine
i valjda ide-diego armando maradona a ne
armando diego maradona
cuj trubetine
i valjda ide-diego armando maradona a ne
armando diego maradona
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ma nema ovaj kloc pojma, dere se ko da ga kolju, bez pokrića.. **** li ga igrač s brojem devet u pakaš.
E moj Marjane, šta ti uradiše mediokriteti.
E moj Marjane, šta ti uradiše mediokriteti.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Joj lika, svaki igrac argentine mesi. Ali najsmjesnije je bilo kad je reko Andrea Merkel 
ili kad kaze aut-ofsajd

ili kad kaze aut-ofsajd
Ovaj komentator je debil nevidjeni,pa izvaljuje ko niko,daj neka ga sklone vise,omrzla mi utakmica zbog njega,kad je Njemacka dala 3 go,on ne zna ko je dao go,Frierich ili Jansen,10 puta je rekao ime ove dvojice dok nije skontao.Kad su primili 3 go,ne zna ime golmana,kaze:Primio je 3 gol,i usutio se...pa poslije rece Andrea Merkel 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ajd bitno je da smo gledali utakmicu na radio televiziji republike srpske i da cemo polufinale gledat na istoj...a sad sto kod mene pise FTV gore u cosku to je neka greska 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma nisi ti dobro vidioultrasstyle_tz je napisao/la:ajd bitno je da smo gledali utakmicu na radio televiziji republike srpske i da cemo polufinale gledat na istoj...a sad sto kod mene pise FTV gore u cosku to je neka greska
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
I meni su glupi komentatori,al et slusam i uzivam,ne nerviram se na gluposti koje izvaljuju.
Ko da bi ja bolje prenosio i ko da bi vi svi bolje prenosili od njeih,jbg kakvi su takvi su.
Ko da bi ja bolje prenosio i ko da bi vi svi bolje prenosili od njeih,jbg kakvi su takvi su.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Joj nasao si usporedjivati forumase i komentatora... pa to mu je posao, treba da ga dobro obavlja.sikirica je napisao/la:I meni su glupi komentatori,al et slusam i uzivam,ne nerviram se na gluposti koje izvaljuju.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- katalinski
- Kontakt:
a nakon toga,nesto slicno, umjesto australije austrijaelninho_resTO je napisao/la:al najace miu sinoc bilo,ko je gledo emisiju poslije tekme,i sad bilo je nesto 5 igraca sa najboljim ucinkom u necemu i sad mislim da je bilo u pretrcanim kilometrima i bila prva dva amer za prvog pise taj i taj(mislim daj e bio dempsey) i pise USA,a za drugog ..taj i taj(zaoravio ime) SAD
Ajvatar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.