BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

seha
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la seha » 02 jul 2010, 19:19

Interista di cuore je napisao/la:Ovaj Djuric je preso u Parmu...pola ugovora od Cesene Parma kupila.vjerovatno vrijedi cim je preso tamo...
Odakle ti to ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 jul 2010, 19:20

evo linka http://www.calciomercato.com/parma/parm ... iva-djuric a i na wiki pise da je igrac parme,tako da je to sigurno...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 jul 2010, 20:17

Avdic je ljudi za nas izgubljen.

Momak je super igrac i faca , pravi sportista onaj tihi tip koji je "hardworker" napadac.
KOmpletan napadac , koji je po meni trenutno bolji i od Vede i od Zlatana.

Za razliku od Sudica on je dokazan i zaista je briljirao svaki put kada je dobijao sansu i u klubu i u Svedskoj mislim U21 ekipi.

Medjutim ono sto sam upratio taj momak nikada u Svedskim medijima nije spomenuo Bosne niti svoje porijeklo.Cjelo njegovo ponasanje mi vise lici na Svedu nego na Bosanca. A ime mu je Denni , to ime koliko znam kod nas ne postoji onda mora da ga je promijenio.
Njegova licna star sve to ali samo mi to da je neki znak da su minimalne sanse da on ikada za nas zaigra !!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 03 jul 2010, 00:56

kimbo je napisao/la:Avdic je ljudi za nas izgubljen.

Momak je super igrac i faca , pravi sportista onaj tihi tip koji je "hardworker" napadac.
KOmpletan napadac , koji je po meni trenutno bolji i od Vede i od Zlatana.

Za razliku od Sudica on je dokazan i zaista je briljirao svaki put kada je dobijao sansu i u klubu i u Svedskoj mislim U21 ekipi.

Medjutim ono sto sam upratio taj momak nikada u Svedskim medijima nije spomenuo Bosne niti svoje porijeklo.Cjelo njegovo ponasanje mi vise lici na Svedu nego na Bosanca. A ime mu je Denni , to ime koliko znam kod nas ne postoji onda mora da ga je promijenio.
Njegova licna star sve to ali samo mi to da je neki znak da su minimalne sanse da on ikada za nas zaigra !!!!!!!!!!
Oj majko ja mislim da nema informisanijeg čovjeka od tebe :roll: 8-) Nego reci ti nama koja je cijena janjetine i kako se kreću nekretnine u Sa :lol:
A ime Deni ima kod nas, ja znam tri lika sa takvim imenom, samo se piše sa jednim n, kao i kod Avdića, ne znam zbog čega si stavio dva n, možda da ta tvoja priča bude uvjerenija :lol:
harishp je napisao/la:Bas me zanima,ako on sam Djuric postavi nove federe umjesto da Pape stavlja daske.Kakva ce mu ''pjesmica''biti. :roll:
Bude li isto pjevao,onda kauc makar u predsoblje smjestiti. :mrgreen:
Ma ja sam se šalio kad sam rekao da Pape posatavi daske. :mrgreen: Pape ga samo može još više rasklimati :mrgreen: tako da nam ostaje da se nadamo da se Djuric sam doradi i da mu čapri ostane ista, u suprotnom :roll:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jul 2010, 05:43

@Strauss
Tvoj je problem sto neznas razabrati sprdanje od ozbiljnog posta.
Uostalom instaliraj Google Chrom sa automatskim prevodom evo link za oficijalnu stranicu DENNIJEVOG kluba
http://www.elfsborg.se/www/live/special ... reeID=4326
Covjekovo puno ime sada je DENNI ROBIN AVDIC rodjen u Bosanskom Novom ..Tu imas sve info o njemu od sta voli da jede (nije janjetina nego lazanje :D ), najvaznije utakmice itdd ....
Stoji i da ima 2 nastupa za Svedsku A repku . Medjutim to su bile prijateljske utakmice.

Dalje imas na svt.se arkivirane cjelokupne emisije "fubalsko vecer" sa izvjestajima sa svih Svedskih utakmica mozes ga vidjeti na djelu.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jul 2010, 10:18

Bunoza prešao u Wislu

Sada već bivši stoper Karlovca, Gordan Bunoza, prošao je liječničke preglede u Poljskoj te je potpisao ugovor s Wislom iz Krakowa.

Dojučerašnji talentirani stoper Karlovca, Gordan Bunoza, odlučio je napustiti klub s Korane i preseliti u Poljsku. Nakon što je odradio liječničke preglede, Bunoza je stavio potpis na ugovor s Wislom iz Krakowa.

Za službenu stranicu svog novog kluba Bunoza je rekao: "Puno toga sam čuo o Wisli i znam da je to najbolji klub u Poljskoj. Tu su još dva dobra kluba, Lech Poznan i Legia. Vidio sam grad i stvarno mi se sviđa".

Mladi bosanskohercegovački reprezentativac doveden je kao zamjena za poljskog reprezentativca Glowackog. "Ja sam reprezentativac svoje zemlje i nadam se da ću biti dobra zamjena za Glowackog. U igri sam tvrd i agresivan", rekao je Bunoza na predstavljanju.

Pouzdani stoper u Karlovac je došao prošle sezone iz Hrvatskog dragovoljca te je nakon jedne sezone u prvoligaškom društvu ostvario inozemni transfer.

Financijska strana cijelog transfera još uvijek nije poznata.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 03 jul 2010, 11:50

znal se koliko su ga platili ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 jul 2010, 12:41

Wisla je extra klub i tu Gordan sigurno moze dobro napredovati...
Po meni najbolji moguci potez ovog momka,veliki klub,velike ambicije ,profesionalizam...Svaka cast njegovom menadzeru...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 03 jul 2010, 13:22

jako velik klub..

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 jul 2010, 13:35

Borkan je napisao/la:jako velik klub..
Pa veci od ,Hofenhajma,Frajburga,Eintrahta,Gencebirgila,tamo nekih Genkova,Westerloa...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 03 jul 2010, 14:57

Bolje igrati 10 puta u Hoffenheimu nego u Wisli, ali opet bolje i u Wisli nego u Karlovcu tako da sretno,.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 jul 2010, 15:18

odlicne vijesti za repku. dobar transfer za bunozu, nema sta.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 03 jul 2010, 16:33

Extra transfer,dobar klub moci ce fino napredovati i za par sezona iz poljske u BL aBd.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 03 jul 2010, 16:53

neznam dali je neko spominjao milana đurica iz cesene koja je usla u seriju A a covjek je rekao da bi igrao za drzavu ha ja a dobar igrac i korpulentan http://www.san.ba/index.php?id=12473

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 jul 2010, 17:58

kristian je napisao/la:neznam dali je neko spominjao milana đurica iz cesene koja je usla u seriju A a covjek je rekao da bi igrao za drzavu ha ja a dobar igrac i korpulentan http://www.san.ba/index.php?id=12473
Jesmo ali nije lose ponavljati takve stvari ;)
"No God is Good God "

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 03 jul 2010, 19:31

Na indexhr komsije ovako pocinju tekst o transferu Bunoze- mladi reprezentativac BIH i potencijalni clan Vatrenih....
Da li je ovo na pomolu jos jedan pokusaj otimacine nasih susjeda ili metak u prazno vjerovatno cemo uskoro saznati...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 03 jul 2010, 21:59

Denizmare je napisao/la:Na indexhr komsije ovako pocinju tekst o transferu Bunoze- mladi reprezentativac BIH i potencijalni clan Vatrenih....
Da li je ovo na pomolu jos jedan pokusaj otimacine nasih susjeda ili metak u prazno vjerovatno cemo uskoro saznati...
Ja nisam pronasao tu vijest ,ali ako ga budu htjeli igrace za njih ,i tu je stvar rijesena ,nacinalna pripadnost svugdje prolazi ,samo kod nas ne!

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 03 jul 2010, 22:09

Cuj igrat ce za njih..

Jeli ga ti to poznajes ili..?
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 03 jul 2010, 22:29

pirotehnik je napisao/la:Cuj igrat ce za njih..

Jeli ga ti to poznajes ili..?

Ne poznajem njega ,ali poznajem dosadasnja iskustva Hrvata iz BiH koji su odjenuli kockasti dres ,i odbili dres BiH repke ,tako da imam vise razloga da vjerujem da ce igrati za njih ,a ne za nas.
Nema kod njih zaj.ebancije ,oni to "obrade" kvalitetno ,ako im je nego zanimljiv ,a i znamo da je "hrvatstvo" u BiH izrazajnije nego u Hrvatskoj ,tako da...

Rijetki igraci su isli po liniji nacionalne pripadnosti kad je rijec o BiH igracima ,ili Bosnjacima ,a koji su odbili neke druge zemlje da bi igrali za nas ,dok je to totalno suprotno kod Hrvata i Srba.
Mozemo mi glumiti koliko hocemo ,ali svi potencijalni reprezentativci BiH ukoliko budu zanimljivi Srbiji ,ili Hrvatskoj ,a opredjeljuju se kao Srbi ,ili Hrvati ,igrace za njih!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 03 jul 2010, 22:37

Imas na indexhr pod hrvatski nogometasi,napisali su tu recenicu,da li je to njihova izmisljotina ili imaju neku utemeljenu podlogu za to ne znam....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.