Milan Stepanov[/size][/b]. U fazonu kao ne pripada tu jer je prevelik profesionalac.

[/quote]
a nije bio? To dino kaze da nije bio "profesionalac"?
veci profesionalac od komplet uprave od ekonomskog dijela marketinga do pišanja i tusiranja[/quote]
Nije nikakav profesionalac, predstavljali su ga kao nekog ko se buni protiv nesportskih stvari a cigarete iz ruku nije ispustao. Kakve Dino ima veze sa mojim postom? Kazu oni koji su to vidjali, izmedju ostalog i ja sam sam imao priliku to da vidim.[/quote]
Buraz, nek se bode svako u venu, ako to njegove igre neće osjetiti. U engleskoj pijani na treninge dolaze ali jedu teren, ne utiče na njih, rijetki su izuzeci. Govorim sad načelno, to što Radovac zdimi mentu i ne može meda, to nije do mente nego do njega. Te zayebancije se skupo plaćaju kad se baviš sportom, moraš duplo jače zategnut na svim poljima, a znamo da ovdje skoro niko ne zateže ni 20%. Ja sam ljut bio na Stepanova zbog nekih drugih stvari, ali sam ga razumio i sad ga razumijem, i pravo mu je. Svjedočio sam jednom incidentu na Koševu kad su trening imali, i nije bilo lijepo gledat. Zaplatio je, i to ne svojom krivicom.
Izgubili smo jednog velikog lidera i vođu na terenu.[/quote]
Buhahahahahaha je li tako da se zajebajes?Sta sve ovdje neces procitati ,e ne vjerujem.Kakvo ovdje neznanje i mitovi vladaju,ja ne znam ko ovo sve izmislja.Cuj "Stepi"profesionalac