AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: AC Milan
Cijena je dogovorena prošlo ljeto kad im je Juventus poklonio Teveza. Ističe u Aprilu sljedeće godine, vjerovatno nisu ni računali da će ga Juventus trebati prije toga i nadali se da će isteći prije aktivacije.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
neka i taj juventus vise sjase s qrca 
sreca pa se ne pitaju bas mnogo, igrac je prihvatio uslove, sad se samo ceka odgovor boce
ustvari prihvatili su, ali cekaju da li ce juventus poslati bolju ponudu, ako ne, eto ovog u milan.
tako da, mislim da je ovaj mali nas, ovaj put ce se pobjedit
povreda romagnolija nesto ozbiljnija nego sto su rekli da ce vjerovatno propustiti prvo kolo, moguce i vise... a mi bez stopera prakticno, samo paleta i vergara zdravi, divota, ne znas koji je bolji bio u ovim pripremnim utakmicama
sreca pa se ne pitaju bas mnogo, igrac je prihvatio uslove, sad se samo ceka odgovor boce
tako da, mislim da je ovaj mali nas, ovaj put ce se pobjedit
povreda romagnolija nesto ozbiljnija nego sto su rekli da ce vjerovatno propustiti prvo kolo, moguce i vise... a mi bez stopera prakticno, samo paleta i vergara zdravi, divota, ne znas koji je bolji bio u ovim pripremnim utakmicama
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: RE: Re: AC Milan
Ok, ja sam skonto da je to tzv.first refusal al et...kako god.IlCapitano je napisao/la: Ne, nema nikakvog 'ganjanja'. Juventus ako ponudi 9.4 miliona koliko je klauzula on je igrač Juventusa bez obzira makar Milan ponudio i 25, Boca mora pristati na Juventusovu ponudu. Ista stvar kao sa Moratom i Realom.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Vi ste bolje upućeni u to. Ako je tako onda su vasi budale ako ga ne kupe i ne proslijede negdje na posudbu.
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Di Stefano: "Boca have asked for a few days of reflection. Juventus at the moment don't seem interested in bringing the player to Turin."
Di Stefano: "Milan don't want to wait for too long and want to close the deal as quickly as possible for Montella."
mislim da ce u milan
mada nije iskljuceno da ga supci uzmu i proslijede na posudbu, to se u sve mora upetljat.
daj nam jos paredesa da upotpunimo kolekciju latinosa
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Zar nismo pobjedili i za Lapadulu?rope11 je napisao/la:neka i taj juventus vise sjase s qrca
sreca pa se ne pitaju bas mnogo, igrac je prihvatio uslove, sad se samo ceka odgovor boceustvari prihvatili su, ali cekaju da li ce juventus poslati bolju ponudu, ako ne, eto ovog u milan.
tako da, mislim da je ovaj mali nas, ovaj put ce se pobjedit![]()
:
A imamo i Elya, nije valjda i on povrijedjen jbt?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- senadrosoner
- Kontakt:
Kako nekako ide ovo sporo oko ovih transfera ne mogu da vjerujem.
Bas me zanima sta ce se desit do kraja prelaznog,sve nekako sporo nista odlucno i brzo da odrade,doduse i nazalost brzo rijesise Lapdulu i Gomeza.
Bas me zanima sta ce se desit do kraja prelaznog,sve nekako sporo nista odlucno i brzo da odrade,doduse i nazalost brzo rijesise Lapdulu i Gomeza.
Ac.Milan 2001-2024!
- nextterrain
- Kontakt:
Bentancur to Milan is a done deal for €10M + €2M in bonuses. 5-year deal worth €1.5M/year to the player.
-
gambler1899
- Kontakt:
Mediji pisu da je već na putu za Milano
Moje misljenje je da ne treba ocekivati previse od ovog igraca tj da bude nosilac igre u sredini što nama trenutno nedostaje, ali po pisanju mnogih vas radi se.o velikom talentu...e sad kad bi nas iznenadili sa nekim provjerenijim u sredini uz koga i ovaj malac može napredovati bilo bi odlicno....iako mislim da će nasi ganjati CB jer smo na toj poziciji skroz tanki..
Moje misljenje je da ne treba ocekivati previse od ovog igraca tj da bude nosilac igre u sredini što nama trenutno nedostaje, ali po pisanju mnogih vas radi se.o velikom talentu...e sad kad bi nas iznenadili sa nekim provjerenijim u sredini uz koga i ovaj malac može napredovati bilo bi odlicno....iako mislim da će nasi ganjati CB jer smo na toj poziciji skroz tanki..
Procitas to da ide prema Milanu, a onda da je Boca prihvatila ponudu Juventusa i da ostane narednu sezonu na posudbi u Boci, pa yebo lud zbunjenog
ali ipak se nadam da je ovo prvo tacno, da je malac na putu.
Receno je da ce doci jos jedan veznjak pa cemo vidjeti ko je to, mislim da ce biti neki dobar na posudbu.
Jos Mangalu na posudbu. Zao mi sto Cuadrado otpada, a stvarno nam je valjalo nekog prodornog na krilo.
Hudnik Lapadula uze devetku, to je prokleti broj i utopija za napadace u Milanu
Receno je da ce doci jos jedan veznjak pa cemo vidjeti ko je to, mislim da ce biti neki dobar na posudbu.
Jos Mangalu na posudbu. Zao mi sto Cuadrado otpada, a stvarno nam je valjalo nekog prodornog na krilo.
Hudnik Lapadula uze devetku, to je prokleti broj i utopija za napadace u Milanu
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Odakle Kovačić u kombinacijama, nisam upućen u to 
Ili je to samo želja pojedinih forumaša?
I jel' nam ostaje Bakica, uz njega Bentacura, Mangalu (kojeg nimalo ne volim al' bolje išta nego ništa) i eventualno Kovačića bila bi to dosta dobrih prvih 11.
Ili je to samo želja pojedinih forumaša?
I jel' nam ostaje Bakica, uz njega Bentacura, Mangalu (kojeg nimalo ne volim al' bolje išta nego ništa) i eventualno Kovačića bila bi to dosta dobrih prvih 11.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma on je u kombinaciji vec odavno iako nema nikakvih naznaka da ce uopste ici iz Reala
mada sto se mene tice ne mora ni doci, zanimljiviji mi je Rabiot.
Bacca 99% ostaje, tj. sve i kad bi htio ici, nema gdje. Sad bi valjda Adriano trebao biti prodan, sto bi bilo najbolje.
abate mangala romagnoli antoneli
bentancur montolivo rabiot
niang bacca jack
pa da, nije lose za pocetak
Bacca 99% ostaje, tj. sve i kad bi htio ici, nema gdje. Sad bi valjda Adriano trebao biti prodan, sto bi bilo najbolje.
abate mangala romagnoli antoneli
bentancur montolivo rabiot
niang bacca jack
pa da, nije lose za pocetak
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zamjeni mjesta Bentancuru i Montolivu. I slobodno otpiši Rabiota jer tu ako i neko dođe to je Kovačić.A što se tiče Mangale, ne znam koliko se on uklapa u zadnju liniju Milana sa Romagnolijem, jer oba igrača igraju isključivo lijevom nogom, što je zaista rijetkost u bilo kojoj ekipi kad su stoperi u pitanju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dobro je što Bacca ostaje, to mi je baš drago 
A Kovačić dakle kao što sam i mislio puste želje kao i Rabiot
@Romagnoli
Ima u našoj reprezentaciji su dva startna stopera ljevaci, Spahić i Zukanović
A Kovačić dakle kao što sam i mislio puste želje kao i Rabiot
@Romagnoli
Ima u našoj reprezentaciji su dva startna stopera ljevaci, Spahić i Zukanović
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa Montolivo je klasicni zadnji vezni i ne bi bila najsretnija stvar gurnuti njega na stranu
mada moze igrati i Kucka, nebitno, ja sam onako lupio. Mada je i Bentancur klasicni centralni vezni, jbt sve centralni, koga god gurnes lijevo/desno, nije najbolje.
A opet s druge strane Kovacic, taj ni sam ne zna koja mu je najbolja pozicija.
Vidjet cemo ko ce doci od veznjaka, ne bih ja tu iskljucio mogucnost dolaska Rabiota. Ma nek' dodje bilo ko, samo da nije neki odron, naci ce mu se vec neka pozicija. Najbolji bi bio neki fizikalac koji igra dobro u oba pravca, al' haj ti to sad nadji bog ga ne ubio, 7 dana prije pocetka lige.
Ma neka nama Mangale, yebem ih u lijeve noge, snaci ce se vec nekako
a koga imas, magalu, musaku za 30 miliona koji vjerovatno nikad nece doci i neke talente iz genove poput izze... pa biram mangalu, bez dileme.
A opet s druge strane Kovacic, taj ni sam ne zna koja mu je najbolja pozicija.
Vidjet cemo ko ce doci od veznjaka, ne bih ja tu iskljucio mogucnost dolaska Rabiota. Ma nek' dodje bilo ko, samo da nije neki odron, naci ce mu se vec neka pozicija. Najbolji bi bio neki fizikalac koji igra dobro u oba pravca, al' haj ti to sad nadji bog ga ne ubio, 7 dana prije pocetka lige.
Ma neka nama Mangale, yebem ih u lijeve noge, snaci ce se vec nekako
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
jbt s obzirom kakve nam klade igraju u ekipi i kakvi jadovi mogu doći onda je dolazak Mangale jackpot
ja se samo nadam da će Bacca da ostane, jedini WC igrač kojeg imamo, ako ga prodaju i dovedu Pavoletia ili neku sličnu prevaru onda neka se ubiju svi redom
ja se samo nadam da će Bacca da ostane, jedini WC igrač kojeg imamo, ako ga prodaju i dovedu Pavoletia ili neku sličnu prevaru onda neka se ubiju svi redom
Forza Milan!
Samo da hoce Silju kome uvalit ne mora niko doc
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
To bi bio posao ljeta, uzeti 20-tak mil za onakvog Silju
Svakako Antoneli igra maestralno lijevog beka.
Hajde vidim haman smo doveli Bentancura, solidan posao svakako. Pomicemo se napokon sa mrtve tacke. Sutra prijatteljska protiv Frieburga u 16:30, valjda Montela iskombinuje kako treba..
Svakako Antoneli igra maestralno lijevog beka.
Hajde vidim haman smo doveli Bentancura, solidan posao svakako. Pomicemo se napokon sa mrtve tacke. Sutra prijatteljska protiv Frieburga u 16:30, valjda Montela iskombinuje kako treba..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Agent Bentancura je ljut na Bocu što odugovlače sa poslom, jer igrač ima dogovor sa Milanom i želi tamo da nastavi karijeru.A i Milan je ispunio sve finansijske zahtjeve kluba.Galliani im je dao navodno ultimatum do kraja dana da se odluče ili se Milan okreće drugim metama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Poslali smo ponudu za Mangalu posudba sa mogucnosti otkupa ugovora za 18 miliona funti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.