A onda smo imali Ješića i supermotivisane Cezara i Emersona.pasica je napisao/la:Sad imamo Hurtu sa gorom postavom od 433 polulijevo. I mrtav tim, koji igra kao da se na termin okupe (zahvaljujuci struci naravno).
Samo sereš.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A onda smo imali Ješića i supermotivisane Cezara i Emersona.pasica je napisao/la:Sad imamo Hurtu sa gorom postavom od 433 polulijevo. I mrtav tim, koji igra kao da se na termin okupe (zahvaljujuci struci naravno).
Nesto se ne sjecam da su nam tad igrala pomenuta dvojica. Pratis li ti Sarajevo ili samo pises po nalogu?Locust je napisao/la:A onda smo imali Ješića i supermotivisane Cezara i Emersona.pasica je napisao/la:Sad imamo Hurtu sa gorom postavom od 433 polulijevo. I mrtav tim, koji igra kao da se na termin okupe (zahvaljujuci struci naravno).
Samo sereš.
Plaća me iz budžeta kluba, zbog mene nismo mogli plaćati Benku.pasica je napisao/la:Trazi vise love, ima Dince, provjereno.
Jesic je kloc, al tebi je Hurtic nesto bolji?
Ovako na prvu:Pitaristok je napisao/la:naj pobjede kojih se sjecam jesu u vrapčićima dal '97 il98 Ćenan jedan od strijelaca, u tuzli ferhatovic amar za 2 1 lopta se zabila u unutrasnju konstrukciju gola.Mi lomili stolice da zastitis glavu od kamenja koje su bacali tuzlaci na nas iza tribine nako brdo...
Nesto me golica koliko smo trenera promjenili u zadnjih 10 godina, sigurno jedno 30, od svih njih trag u meni su ostavili husref dzeno i čala.
Ako bi netko uporedio promjenu trenera nas i recimo maribora il ajduka...
Nije, ali nije dosao i otjerao pola prvog tima i doveo anonimuse iz Kamboze ili Mijanmara i jos im dao plate vece u odnosu na 80% tima. Na teren salje najbolje sto ima, ne izivljava se na igracima i ako ode nece nanijeti 20% stete od one koju je nanio idol Jesic.pasica je napisao/la:Ipak mislim da mozes uzeti vise od cenera, al dobro, ako si ti zadovoljan.
Tesko mi je povjerovati u to, s obzirom da ne znas ni ko nam je igrao prosle godine protiv Mladosti, ako pratis - slabo ti to pratis.
Jesic je **** trener, al Hurtic ako nije gori, nije sigurno ni bolji. Uz to, nije lik ni trener.
Hurtic 2xSabinho je napisao/la:Ovako na prvu:Pitaristok je napisao/la:naj pobjede kojih se sjecam jesu u vrapčićima dal '97 il98 Ćenan jedan od strijelaca, u tuzli ferhatovic amar za 2 1 lopta se zabila u unutrasnju konstrukciju gola.Mi lomili stolice da zastitis glavu od kamenja koje su bacali tuzlaci na nas iza tribine nako brdo...
Nesto me golica koliko smo trenera promjenili u zadnjih 10 godina, sigurno jedno 30, od svih njih trag u meni su ostavili husref dzeno i čala.
Ako bi netko uporedio promjenu trenera nas i recimo maribora il ajduka...
Dzeno 2x
Kodro
Jarni
Jesic
Husref 3X
Jovic
Janjos
Bajramovic
Varesanovic
Plisek
Ne znam sto forsirate tu pricu idol Jesic? Ko ovdje brani Jesica i pravi od njega nekog znalca? To sto je napravio cirkus od ekipe, to mu je dozvolila uprava. Ku.rac bi se toliki ugovori isplatili tek tako. Nego su se slagali ovi sto su ga doveli.Sabinho je napisao/la:Nije, ali nije dosao i otjerao pola prvog tima i doveo anonimuse iz Kamboze ili Mijanmara i jos im dao plate vece u odnosu na 80% tima. Na teren salje najbolje sto ima, ne izivljava se na igracima i ako ode nece nanijeti 20% stete od one koju je nanio idol Jesic.pasica je napisao/la:Ipak mislim da mozes uzeti vise od cenera, al dobro, ako si ti zadovoljan.
Tesko mi je povjerovati u to, s obzirom da ne znas ni ko nam je igrao prosle godine protiv Mladosti, ako pratis - slabo ti to pratis.
Jesic je **** trener, al Hurtic ako nije gori, nije sigurno ni bolji. Uz to, nije lik ni trener.
Pa naravno da salje, nije doveo lika iz Mijanmara da mu dokazani Ahmetovic sjedi na klupi. Idol je bio, ako je potrebno da stavim sve postove po njegovom potpisu nije problem. Sad je napravio svoju ekipu koja je skupa cetiri utakmice, dok je Jesic nakon cetiri utakmice imao dva poraza i puku srecu sto je imao boljeg golmana, jer da je neko od ovih branio protiv Viteza bilo bi tu svega.pasica je napisao/la:Ne znam sto forsirate tu pricu idol Jesic? Ko ovdje brani Jesica i pravi od njega nekog znalca? To sto je napravio cirkus od ekipe, to mu je dozvolila uprava. Ku.rac bi se toliki ugovori isplatili tek tako. Nego su se slagali ovi sto su ga doveli.Sabinho je napisao/la:Nije, ali nije dosao i otjerao pola prvog tima i doveo anonimuse iz Kamboze ili Mijanmara i jos im dao plate vece u odnosu na 80% tima. Na teren salje najbolje sto ima, ne izivljava se na igracima i ako ode nece nanijeti 20% stete od one koju je nanio idol Jesic.pasica je napisao/la:Ipak mislim da mozes uzeti vise od cenera, al dobro, ako si ti zadovoljan.
Hurtic je doveo svoja pojacanja, odradio svoje pripreme, zato mojne mi suplje da na teren salje "najbolje sto ima" kao da je on jadnicak preuzeo ovu ekipu od nekoga u po sezone. Ne, birao je pojacanja, imao pripreme sa ekipom, i ekipa lici na sve osim na ekipu.
Svakako. Plakalo nam više ne brani, tako da se samo trebamo plašiti Kadušića na desnom beku i Sarićevog glupiranja tik do našeg kaznenog.SiouxLukavac je napisao/la:Imal ko da vjeruje da sutra nećemo primit go?
Skupa je od pocetka priprema. Haj ti meni reci brate, al iskreno, od prve pripremne, pa do ove zadnje prvenstvene utakmice, vidis li ti ikakvog napretka u igri? Neke akcije uvjezbane? Nesto?Sabinho je napisao/la: Pa naravno da salje, nije doveo lika iz Mijanmara da mu dokazani Ahmetovic sjedi na klupi. Idol je bio, ako je potrebno da stavim sve postove po njegovom potpisu nije problem. Sad je napravio svoju ekipu koja je skupa cetiri utakmice, dok je Jesic nakon cetiri utakmice imao dva poraza i puku srecu sto je imao boljeg golmana, jer da je neko od ovih branio protiv Viteza bilo bi tu svega.
Ne vidim jos nikakav pomak brate iskreno, nadam se da cu sutra vidjeti. Ne vidim li ga ni sutra, ne budemo li bolji i ne uzmemo li, to je to.pasica je napisao/la:Skupa je od pocetka priprema. Haj ti meni reci brate, al iskreno, od prve pripremne, pa do ove zadnje prvenstvene utakmice, vidis li ti ikakvog napretka u igri? Neke akcije uvjezbane? Nesto?Sabinho je napisao/la: Pa naravno da salje, nije doveo lika iz Mijanmara da mu dokazani Ahmetovic sjedi na klupi. Idol je bio, ako je potrebno da stavim sve postove po njegovom potpisu nije problem. Sad je napravio svoju ekipu koja je skupa cetiri utakmice, dok je Jesic nakon cetiri utakmice imao dva poraza i puku srecu sto je imao boljeg golmana, jer da je neko od ovih branio protiv Viteza bilo bi tu svega.
Eto i da popusimo tu pricu da treba da se uigraju, pa valjda bi se trebala vidjeti neka razlike izmedju prve i zadnje tekme pa da makar mozes reci ok ide ka boljem. Ja iskreno ne vidim nikakvu igru.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 22 gosta.