FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Locust
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Locust » 12 avg 2016, 22:08

pasica je napisao/la:Sad imamo Hurtu sa gorom postavom od 433 polulijevo. I mrtav tim, koji igra kao da se na termin okupe (zahvaljujuci struci naravno).
A onda smo imali Ješića i supermotivisane Cezara i Emersona.

Samo sereš.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 avg 2016, 22:19

Locust je napisao/la:
pasica je napisao/la:Sad imamo Hurtu sa gorom postavom od 433 polulijevo. I mrtav tim, koji igra kao da se na termin okupe (zahvaljujuci struci naravno).
A onda smo imali Ješića i supermotivisane Cezara i Emersona.

Samo sereš.
Nesto se ne sjecam da su nam tad igrala pomenuta dvojica. Pratis li ti Sarajevo ili samo pises po nalogu?

Kuci tati reci da sere.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 12 avg 2016, 22:22

Pišem po Dininom nalogu. Plaća me cenera po postu.

Ješić je dovoljan da se izgubi utakmica igrali Neymar i Messi umjesto spomenutog dvojca.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 avg 2016, 22:25

Trazi vise love, ima Dince, provjereno.

Jesic je kloc, al tebi je Hurtic nesto bolji?

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 12 avg 2016, 22:27

pasica je napisao/la:Trazi vise love, ima Dince, provjereno.

Jesic je kloc, al tebi je Hurtic nesto bolji?
Plaća me iz budžeta kluba, zbog mene nismo mogli plaćati Benku.

Od Ješića goreg taktički trenera nismo imali od 98 otkad pratim klub, a sumnjam i ranije.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 12 avg 2016, 22:31

naj pobjede kojih se sjecam jesu u vrapčićima dal '97 il98 Ćenan jedan od strijelaca, u tuzli ferhatovic amar za 2 1 lopta se zabila u unutrasnju konstrukciju gola.Mi lomili stolice da zastitis glavu od kamenja koje su bacali tuzlaci na nas iza tribine nako brdo...

Nesto me golica koliko smo trenera promjenili u zadnjih 10 godina, sigurno jedno 30, od svih njih trag u meni su ostavili husref dzeno i čala.

Ako bi netko uporedio promjenu trenera nas i recimo maribora il ajduka...

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 avg 2016, 22:31

Ipak mislim da mozes uzeti vise od cenera, al dobro, ako si ti zadovoljan.

Tesko mi je povjerovati u to, s obzirom da ne znas ni ko nam je igrao prosle godine protiv Mladosti, ako pratis - slabo ti to pratis.
Jesic je **** trener, al Hurtic ako nije gori, nije sigurno ni bolji. Uz to, nije lik ni trener.

High

Post Postao/la High » 12 avg 2016, 22:37

Ješić je bio ubleha, ali autoritativna, a ovaj je bezlični i smušeni klovn kog ne želi nijedan cirkus.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2016, 22:38

Pitaristok je napisao/la:naj pobjede kojih se sjecam jesu u vrapčićima dal '97 il98 Ćenan jedan od strijelaca, u tuzli ferhatovic amar za 2 1 lopta se zabila u unutrasnju konstrukciju gola.Mi lomili stolice da zastitis glavu od kamenja koje su bacali tuzlaci na nas iza tribine nako brdo...

Nesto me golica koliko smo trenera promjenili u zadnjih 10 godina, sigurno jedno 30, od svih njih trag u meni su ostavili husref dzeno i čala.

Ovako na prvu:
Dzeno 2x
Kodro
Jarni
Jesic
Husref 3X
Jovic
Janjos
Bajramovic
Varesanovic
Plisek
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2016, 22:40

pasica je napisao/la:Ipak mislim da mozes uzeti vise od cenera, al dobro, ako si ti zadovoljan.

Tesko mi je povjerovati u to, s obzirom da ne znas ni ko nam je igrao prosle godine protiv Mladosti, ako pratis - slabo ti to pratis.
Jesic je **** trener, al Hurtic ako nije gori, nije sigurno ni bolji. Uz to, nije lik ni trener.
Nije, ali nije dosao i otjerao pola prvog tima i doveo anonimuse iz Kamboze ili Mijanmara i jos im dao plate vece u odnosu na 80% tima. Na teren salje najbolje sto ima, ne izivljava se na igracima i ako ode nece nanijeti 20% stete od one koju je nanio idol Jesic.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 12 avg 2016, 22:46

Sabinho je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:naj pobjede kojih se sjecam jesu u vrapčićima dal '97 il98 Ćenan jedan od strijelaca, u tuzli ferhatovic amar za 2 1 lopta se zabila u unutrasnju konstrukciju gola.Mi lomili stolice da zastitis glavu od kamenja koje su bacali tuzlaci na nas iza tribine nako brdo...

Ovako na prvu:
Dzeno 2x
Kodro
Jarni
Jesic
Husref 3X
Jovic
Janjos
Bajramovic
Varesanovic
Plisek
Hurtic 2x
Agim
Muzurovic
Jasenkovic
Alispahic
Ima pun **** toga

High

Post Postao/la High » 12 avg 2016, 22:47

Zaboravili ste Husniju Arapovića. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 12 avg 2016, 22:48

Brzo ste vi zaboravili 4-2-4 Ješića...

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 avg 2016, 22:54

Sabinho je napisao/la:
pasica je napisao/la:Ipak mislim da mozes uzeti vise od cenera, al dobro, ako si ti zadovoljan.

Nije, ali nije dosao i otjerao pola prvog tima i doveo anonimuse iz Kamboze ili Mijanmara i jos im dao plate vece u odnosu na 80% tima. Na teren salje najbolje sto ima, ne izivljava se na igracima i ako ode nece nanijeti 20% stete od one koju je nanio idol Jesic.
Ne znam sto forsirate tu pricu idol Jesic? Ko ovdje brani Jesica i pravi od njega nekog znalca? To sto je napravio cirkus od ekipe, to mu je dozvolila uprava. Ku.rac bi se toliki ugovori isplatili tek tako. Nego su se slagali ovi sto su ga doveli.

Hurtic je doveo svoja pojacanja, odradio svoje pripreme, zato mojne mi suplje da na teren salje "najbolje sto ima" kao da je on jadnicak preuzeo ovu ekipu od nekoga u po sezone. Ne, birao je pojacanja, imao pripreme sa ekipom, i ekipa lici na sve osim na ekipu.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 avg 2016, 22:56

Imal ko da vjeruje da sutra nećemo primit go?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2016, 22:58

pasica je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Ne znam sto forsirate tu pricu idol Jesic? Ko ovdje brani Jesica i pravi od njega nekog znalca? To sto je napravio cirkus od ekipe, to mu je dozvolila uprava. Ku.rac bi se toliki ugovori isplatili tek tako. Nego su se slagali ovi sto su ga doveli.

Hurtic je doveo svoja pojacanja, odradio svoje pripreme, zato mojne mi suplje da na teren salje "najbolje sto ima" kao da je on jadnicak preuzeo ovu ekipu od nekoga u po sezone. Ne, birao je pojacanja, imao pripreme sa ekipom, i ekipa lici na sve osim na ekipu.
Pa naravno da salje, nije doveo lika iz Mijanmara da mu dokazani Ahmetovic sjedi na klupi. Idol je bio, ako je potrebno da stavim sve postove po njegovom potpisu nije problem. Sad je napravio svoju ekipu koja je skupa cetiri utakmice, dok je Jesic nakon cetiri utakmice imao dva poraza i puku srecu sto je imao boljeg golmana, jer da je neko od ovih branio protiv Viteza bilo bi tu svega.

High

Post Postao/la High » 12 avg 2016, 22:59

SiouxLukavac je napisao/la:Imal ko da vjeruje da sutra nećemo primit go?
Svakako. Plakalo nam više ne brani, tako da se samo trebamo plašiti Kadušića na desnom beku i Sarićevog glupiranja tik do našeg kaznenog. :kafa:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 avg 2016, 23:07

Sabinho je napisao/la: Pa naravno da salje, nije doveo lika iz Mijanmara da mu dokazani Ahmetovic sjedi na klupi. Idol je bio, ako je potrebno da stavim sve postove po njegovom potpisu nije problem. Sad je napravio svoju ekipu koja je skupa cetiri utakmice, dok je Jesic nakon cetiri utakmice imao dva poraza i puku srecu sto je imao boljeg golmana, jer da je neko od ovih branio protiv Viteza bilo bi tu svega.
Skupa je od pocetka priprema. Haj ti meni reci brate, al iskreno, od prve pripremne, pa do ove zadnje prvenstvene utakmice, vidis li ti ikakvog napretka u igri? Neke akcije uvjezbane? Nesto?
Eto i da popusimo tu pricu da treba da se uigraju, pa valjda bi se trebala vidjeti neka razlike izmedju prve i zadnje tekme pa da makar mozes reci ok ide ka boljem. Ja iskreno ne vidim nikakvu igru.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 avg 2016, 23:09

Deremo sutra Mladost 1-1! Od Rusa, pa do Krupe, mi igramo isto! Konstantnost nam je jaca strana, nema veze sto smo konstantno losi!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2016, 23:10

pasica je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Pa naravno da salje, nije doveo lika iz Mijanmara da mu dokazani Ahmetovic sjedi na klupi. Idol je bio, ako je potrebno da stavim sve postove po njegovom potpisu nije problem. Sad je napravio svoju ekipu koja je skupa cetiri utakmice, dok je Jesic nakon cetiri utakmice imao dva poraza i puku srecu sto je imao boljeg golmana, jer da je neko od ovih branio protiv Viteza bilo bi tu svega.
Skupa je od pocetka priprema. Haj ti meni reci brate, al iskreno, od prve pripremne, pa do ove zadnje prvenstvene utakmice, vidis li ti ikakvog napretka u igri? Neke akcije uvjezbane? Nesto?
Eto i da popusimo tu pricu da treba da se uigraju, pa valjda bi se trebala vidjeti neka razlike izmedju prve i zadnje tekme pa da makar mozes reci ok ide ka boljem. Ja iskreno ne vidim nikakvu igru.
Ne vidim jos nikakav pomak brate iskreno, nadam se da cu sutra vidjeti. Ne vidim li ga ni sutra, ne budemo li bolji i ne uzmemo li, to je to.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pitar6785 i 31 gost.