PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Heller
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Heller » 12 avg 2016, 21:34

TobeYarabi je napisao/la:al cuj, ono postoji 98 godina 'nako..i nakon sto su pobjedili FKS ono sebi umislilo da moze traziti pare za svoje igrace :facepalm: u indiju kmetovi, pa tamo trazite svoja prava :!:
Trol+inteligencija=pravljenje ljudi budalama
trol-inteligencija=TobeYarabi.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 12 avg 2016, 22:02

High je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:@High
on cock
Kosovsko-sandzackog porijekla, umjetnicko ime Ljovisna, imas regionalnog iskustva. Od Kosova preko Sandzaka do Sarajeva.

U moju X5-u neces uci. Odbij :stop:
pitaj Totti-ja, ima krevet od sijena iza sebe, ali placa u pilicima
Sam se šibaš šovinističkim postovima, što će reći da bi te mogao natamburati neko iz tvog arhaičnog centralizma koji se kitio pacifizmom, kog ti ne poštuješ. Šta si, osim što si Kazazov bastard? Ne moraš ti bježati od citiranja jer ti paloš ne gine.
Sam si pisao da si iz tog regiona. Reci Hercegovcu da je Hercegovac i slicno, se ne moze nazvati sovinizmom. To sto ti imas komplekse radi toga kud god da krenes, to je ipak tvoj problem. Pitaj svoje sugradjane zasto su tako okrutni :wtf:

Nema veze, ja samo diram gdje boli :mrgreen:

Aj sad lagano i pokazi nam ponovno taj svoj istinski nesovinizam prema navijacima Zrinjskog, kao sto to inace radis. Spominjanje regiona ne spada u tu kategoriju :nene: ali ono sto ti pises, spada. Eh :think: sovinizma.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

High

Post Postao/la High » 12 avg 2016, 22:05

FrantoBauzek je napisao/la:
High je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:@High
on cock
Kosovsko-sandzackog porijekla, umjetnicko ime Ljovisna, imas regionalnog iskustva. Od Kosova preko Sandzaka do Sarajeva.

U moju X5-u neces uci. Odbij :stop:
pitaj Totti-ja, ima krevet od sijena iza sebe, ali placa u pilicima
Sam se šibaš šovinističkim postovima, što će reći da bi te mogao natamburati neko iz tvog arhaičnog centralizma koji se kitio pacifizmom, kog ti ne poštuješ. Šta si, osim što si Kazazov bastard? Ne moraš ti bježati od citiranja jer ti paloš ne gine.
Sam si pisao da si iz tog regiona. Reci Hercegovcu da je Hercegovac i slicno, se ne moze nazvati sovinizmom. To sto ti imas komplekse radi toga kud god da krenes, to je ipak tvoj problem. Pitaj svoje sugradjane zasto su tako okrutni :wtf:

Nema veze, ja samo diram gdje boli :mrgreen:

Aj sad lagano i pokazi nam ponovno taj svoj istinski nesovinizam prema navijacima Zrinjskog, kao sto to inace radis. Spominjanje regiona ne spada u tu kategoriju :nene: ali ono sto ti pises, spada.
Gogolj reče da ne kriviš ogledalo ako ti je kriv nos, što znači da ne možeš napadati kritičare koji pišu da je Zrinjski igrao u NDH ligi i da su njegovi nazovinavijači, politizirane igračke, okrenuti rigidnom neofašizmu pod bajrakom Nine Rašupčića i sličnih. To ti se zovu fakti, kao i učestalo pjevanje o srušenim mostovima i klaparanjem u ulici Jure Francetića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 avg 2016, 22:18

High je napisao/la:.
sta si ti pio, kad repliciras onom mutantu :rol: :rol: :rol:

High

Post Postao/la High » 12 avg 2016, 22:22

TobeYarabi je napisao/la:
High je napisao/la:.
sta si ti pio, kad repliciras onom mutantu :rol: :rol: :rol:
Treba ga pođahkad dobro poniziti, da slučajno ne pomisli da je nešto više od dokonog kmeta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 12 avg 2016, 22:25

High je napisao/la: Gogolj reče da ne kriviš ogledalo ako ti je kriv nos, što znači da ne možeš napadati kritičare koji pišu da je Zrinjski igrao u NDH ligi i da su njegovi nazovinavijači, politizirane igračke, okrenuti rigidnom neofašizmu pod bajrakom Nine Rašupčića i sličnih. To ti se zovu fakti, kao i učestalo pjevanje o srušenim mostovima i klaparanjem u ulici Jure Francetića.
Dobro, to rijesi sa njima. Cinjenica da slicnih stvari kod nas ima svugdje. Mozda ne tako ekstremnih, ali ima. Moras uzeti u obzir i da je lakse biti nesovinista, kada si pripadnik vecinskog naroda. Kada si pripadnik manjinskog naroda i kada cak ne zelis biti takav, nekad si primoran da budes kako ne bi bio progutan od vecine. To se moze vidjeti na primjeru svih drzava danas, gdje se ostvaruju prava manjina, pogotovo kada su u pitanju, kao kod nas, konstitutivni narodi. Najindikativniji i najblizi primjer nama je svakako primjer raspada Jugoslavije te ponasanje i odnosi naroda unutar iste.
Svi znamo sto se dogodilo kada je vecinski narod odlucio da ne bude vise tolerantan. Mozda bi i mi mogli nauciti nesto iz toga.
Na sovinizam se ne odgovara sovinizmom :nene:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 avg 2016, 22:40

FrantoBauzek je napisao/la:
High je napisao/la: Gogolj reče da ne kriviš ogledalo ako ti je kriv nos, što znači da ne možeš napadati kritičare koji pišu da je Zrinjski igrao u NDH ligi i da su njegovi nazovinavijači, politizirane igračke, okrenuti rigidnom neofašizmu pod bajrakom Nine Rašupčića i sličnih. To ti se zovu fakti, kao i učestalo pjevanje o srušenim mostovima i klaparanjem u ulici Jure Francetića.
Dobro, to rijesi sa njima. Cinjenica da slicnih stvari kod nas ima svugdje. Mozda ne tako ekstremnih, ali ima. Moras uzeti u obzir i da je lakse biti nesovinista, kada si pripadnik vecinskog naroda. Kada si pripadnik manjinskog naroda i kada cak ne zelis biti takav, nekad si primoran da budes kako ne bi bio progutan od vecine. To se moze vidjeti na primjeru svih drzava danas, gdje se ostvaruju prava manjina, pogotovo kada su u pitanju, kao kod nas, konstitutivni narodi. Najindikativniji i najblizi primjer nama je svakako primjer raspada Jugoslavije te ponasanje i odnosi naroda unutar iste.
Svi znamo sto se dogodilo kada je vecinski narod odlucio da ne bude vise tolerantan. Mozda bi i mi mogli nauciti nesto iz toga.
Na sovinizam se ne odgovara sovinizmom :nene:
Franto idiote,neznam sta jos treba da se desi da moroni poput tebe,kazu eh sada ste tolerantni.
Protjerali su milion,pobili 200 000,stjerali nas na 25% teritorije ko kokosi u tor, klali po logorima,negiraju drzavu,pozivaju na otcjepljenje i jedni i drugi,kada im odgovara onda su konstitutivni kada im odgovara manjina su i toboze ugrozeni,sta jos treba da bi bili tolerantni da nestanemo sa lica zemlje :shock: :?:
Ma mars u pm yebo te onaj ko te drzi na forumu i dozvoljava da pljujes po mom narodu i drzavi pic. .ka ti materina.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 avg 2016, 22:49

High je napisao/la:
Treba ga pođahkad dobro poniziti, da slučajno ne pomisli da je nešto više od dokonog kmeta.
Ides na krc vise s tim rijecima koje se samo koriste jos na planinama od strane ljudi koji ne znaju ni da je Hitler porazen.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 12 avg 2016, 22:49

Djesi franto pickin dime.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 12 avg 2016, 22:50

:think:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 avg 2016, 22:53

DoeTz je napisao/la:
High je napisao/la:
Ides na krc vise s tim rijecima koje se samo koriste jos na planinama od strane ljudi koji ne znaju ni da je Hitler porazen.
treba li prevod na indijsku verziju engleskog? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

High

Post Postao/la High » 12 avg 2016, 22:54

DoeTz je napisao/la:
High je napisao/la:
Intelektualac poznaje 20.000 riječi, prosječni čovjek 2.000, a Fukare prepisuju od ovog potonjeg, što znači da znaju negdje oko 500. Idi dovraga s tom spoznajom. :silent:
Zadnja izmjena: High, dana/u 12 avg 2016, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 avg 2016, 22:55

Šifra Misketovog sefa 10-4-6
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 12 avg 2016, 22:56

rasavoje je napisao/la::think:
O cemu?
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 12 avg 2016, 22:57

Heller je napisao/la:Šifra Misketovog sefa 10-4-6
Sto to nama govoris ? Idi i uzimaj sve sto mozes kuknjava kuknjava

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 avg 2016, 23:06

Niko ne spominje onaj spisak sto objavise Zeljkanovih poltrona? :think: Eno traze onog @Hrasno1921 ko ratnog zlocinca.

Tiiii si nasa kuuuuurcina, kurcinaaa!! Niko, niko, samo Slobodanka!
Bahati, bahati Željkan!
1946

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 avg 2016, 23:07

High je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
High je napisao/la:
Intelektualac poznaje 20.000 riječi, prosječni čovjek 2.000, a Fukare prepisuju od ovog potonjeg, što znači da znaju negdje oko 500. Idi dovraga s tom spoznajom. :silent:
Ma ja, sve ti znas.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 avg 2016, 23:12

eno neki novi na temi slobode, napali ga odmah, mora čovjek da dokaže lokaciju :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 avg 2016, 23:13

Virtu4l je napisao/la:eno neki novi na temi slobode, napali ga odmah, mora čovjek da dokaže lokaciju :urnebes:
To je tradicija :rol:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

High

Post Postao/la High » 12 avg 2016, 23:13

Virtu4l je napisao/la:eno neki novi na temi slobode, napali ga odmah, mora čovjek da dokaže lokaciju :urnebes:
Predvođeni šovinističkom parolom Ko ne skače, Tuzlak nije?! :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []