DoeTz je napisao/la:To je tradicijaVirtu4l je napisao/la:eno neki novi na temi slobode, napali ga odmah, mora čovjek da dokaže lokaciju
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Lik pod nickom cacojoker90 je napisao/la:Eno traze onog @Hrasno1921 ko ratnog zlocinca.
Tip koji je isao ispred opstine i VIKAO na sav glas konjodzo lopove. Eto to je doticni. Inace kaze da je 101% Manijak.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Šta je problem s ko ne skače tuzlak nije?High je napisao/la:Predvođeni šovinističkom parolom Ko ne skače, Tuzlak nije?!Virtu4l je napisao/la:eno neki novi na temi slobode, napali ga odmah, mora čovjek da dokaže lokaciju
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sto bi Ahmed Muftic rekao, to je naturna laz, nema @Hrasno nista s tim!MuhamedTM je napisao/la:Lik pod nickom cacojoker90 je napisao/la:Eno traze onog @Hrasno1921 ko ratnog zlocinca.
onda mu admin zamjenio nick, ovaj se jadio da mu je to nadimak. Napali ga oni iz Tz odma u startu.
Tip koji je isao ispred opstine i VIKAO na sav glas konjodzo lopove. Eto to je doticni. Inace kaze da je 101% Manijak.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ugrubo i tebi poznatim žargonom rečeno: Nepoželjni su svi koji nisu Tuzlaci. To je u osnovi ksenofobija.Heller je napisao/la:Šta je problem s ko ne skače tuzlak nije?High je napisao/la:Predvođeni šovinističkom parolom Ko ne skače, Tuzlak nije?!Virtu4l je napisao/la:eno neki novi na temi slobode, napali ga odmah, mora čovjek da dokaže lokaciju
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kup, kup, kup je naš
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Da imate navijace iz drugih gradova, bio bi problem, ovako nema problema..Heller je napisao/la:Šta je problem s ko ne skače tuzlak nije?High je napisao/la:Predvođeni šovinističkom parolom Ko ne skače, Tuzlak nije?!Virtu4l je napisao/la:eno neki novi na temi slobode, napali ga odmah, mora čovjek da dokaže lokaciju
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Straus1921
- Kontakt:
Pa ne znaju oni sta znaci imati podružnice iz drugih gradova, pa zato ismijavaju raju koja dolazi iz Lukavca, Zivinica,Visokog, Maglaj itd itd.. Tako ti je to...
Svaka čast toj raji, al ta pjesma se pjeva otkad znam za sebe.
Nullius in verba
Što je jednako onoj priči kad neki vaš pokuša ismijati s onim Horde s Kobilje i iz Živinica ili neki naš kad napiše Manijaci iz Hrasnice i Maglaja i sl. Hvala Bogu pa veliki klubovi izlaze iz lokalnih okvira.Straus1921 je napisao/la:Pa ne znaju oni sta znaci imati podružnice iz drugih gradova, pa zato ismijavaju raju koja dolazi iz Lukavca, Zivinica,Visokog, Maglaj itd itd.. Tako ti je to...
Zadnja izmjena: High, dana/u 12 avg 2016, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja znam momke koji su iz Travnika otišli u Sarajevo noć prije da bi mogli putovati u Tuzlu na gostovanje.
Sad, to što je njima stran pojam..
Sad, to što je njima stran pojam..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Aha sad su gradovi.heeh sibicari
-
Straus1921
- Kontakt:
Ne ulazim ja u to. To mene ne interesuje, ali znam da nema nista ljepse nego kada krenes na gostovanje pa ti se pridruze kombiji i busevi tvoje raje iz drugih gradova koju spaja jedna ista ljubav. Nazalost, Tuzlaci nikad nece znati kako je to.High je napisao/la:Što je jednako onoj priči kad neki vaš pokuša ismijati s onim Horde s Kobilje ili neki naš kad napiše Manijaci iz Hrasnice i sl. Hvala Bogu pa veliki klubovi izlaze iz lokalnih okvira.Straus1921 je napisao/la:Pa ne znaju oni sta znaci imati podružnice iz drugih gradova, pa zato ismijavaju raju koja dolazi iz Lukavca, Zivinica,Visokog, Maglaj itd itd.. Tako ti je to...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imamo mi navijace iz citavog TK, a i van TK kao sto je Brcko. Prije rata je bilo i ljudi u Srbiji i Hrvatskoj koji su pratili Slobodu.Straus1921 je napisao/la:Pa ne znaju oni sta znaci imati podružnice iz drugih gradova, pa zato ismijavaju raju koja dolazi iz Lukavca, Zivinica,Visokog, Maglaj itd itd.. Tako ti je to...
I te sto navijaju za Zelju i Sarajevo iz drugih gradova niko ne ismijava zbog toga vec zbog stavova. Pogotovo ovi Zeljini iz TK sve neki nacionalisti sa sela koji misle da su veci Bosnjaci ako vole Zelju, Aliju, SDA, Sarajevo, mrze Srbe i td. I to pokazuju sa ovim Seselj navijanjima i parolom Tuzlu za Pale.
- jurisicduska
- Kontakt:
Tuzlaci hoćete li mlatnut Zrinjski?
Dva razlike.Demonstracija surove moci.jurisicduska je napisao/la:Tuzlaci hoćete li mlatnut Zrinjski?
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
Straus1921
- Kontakt:
Svasta sam se nacitao na vasoj temi o raji iz TK-a koji navijaju za Zelju, tako da postedi me toga.tuzlak1987 je napisao/la:Imamo mi navijace iz citavog TK, a i van TK kao sto je Brcko. Prije rata je bilo i ljudi u Srbiji i Hrvatskoj koji su pratili Slobodu.Straus1921 je napisao/la:Pa ne znaju oni sta znaci imati podružnice iz drugih gradova, pa zato ismijavaju raju koja dolazi iz Lukavca, Zivinica,Visokog, Maglaj itd itd.. Tako ti je to...
I te sto navijaju za Zelju i Sarajevo iz drugih gradova niko ne ismijava zbog toga vec zbog stavova. Pogotovo ovi Zeljini iz TK sve neki nacionalisti sa sela koji misle da su veci Bosnjaci ako vole Zelju, Aliju, SDA, Sarajevo, mrze Srbe i td. I to pokazuju sa ovim Seselj navijanjima i parolom Tuzlu za Pale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.