Mogao se namjestit i sutnut kako hoce.
RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
Bogdanovic koji lik, mentalni patuljak.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jel ono Epi sinoc napiso kako su Durant i Melo najbolji igraci za FIBA pravila?
LeBron gleda kod kuce i smije se
Bravo susjedi,Ameri pokazuju da Australija nije slucajnost.
LeBron gleda kod kuce i smije se
Bravo susjedi,Ameri pokazuju da Australija nije slucajnost.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bravo braco srbi.
Bogdan i Durant su od pickinog materijala sasiveni.
Bogdan i Durant su od pickinog materijala sasiveni.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
A vidimo to NBA iskustvo kod jenkijaakisarajevo92 je napisao/la:Znam da bi mogli, ali ipak bez NBA iskustva za razliku od klokana.Kaunas je napisao/la:Nema to nikakve veze. Teo, Raduljica, Bogdan, sve su to igraci koji bi hladno mogli igrati u NBA.akisarajevo92 je napisao/la:E ovo je za divljenje, a ne Australija sa cijelom petorkom iz NBA
Raduljica i Jokić izdominirali pod košem one ublehaše Cousinsa, Greena, Jordana. Natrpali im bruku koševa.
Irving i Melo na individualni kvalitet išćupali dvije utakmice (Brazila i Srbija).
Precijenjen je taj faktor "NBA iskustvo", posebno u internacionalnim utakmicama.
Markovic bi je pogodio. Ali nema smisla zamjerati Bogdanu.DANTES je napisao/la:yebi se bogdane....
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakva igra Srbije. 
Ovakvu USA bi zadnja generacija Jugoslavije razbila , međutim i ovaj tim im je dovoljan za zlato.
Ovakvu USA bi zadnja generacija Jugoslavije razbila , međutim i ovaj tim im je dovoljan za zlato.
"We need to suffer. And we need to fight."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Još da se oni potrudedscile je napisao/la:Pokazali smo da mozemo sa njima, da ih mozemo namuciti kada se potrudimo..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fenomenalna tekma Srba, to je taj mentalitet koji nikome ne popusta
Koliko je samo Bogdan usrao ovu tekmu, strasno nesto
Inace genijalni su mi ovi zakljuci da je Coach K trenerska ubleha ili da su Boogie, Jordan i Green (ovaj pogotovo
) defanzivne ublehe nakon jedne utakmice na turniru koji ce Ameri opet na kraju prepisat cim malo dignu intenzitet 
Koliko je samo Bogdan usrao ovu tekmu, strasno nesto
Inace genijalni su mi ovi zakljuci da je Coach K trenerska ubleha ili da su Boogie, Jordan i Green (ovaj pogotovo
ok, bolje što nije ušla igrali bi produžetak pred bitnu utakmicu protiv kine ali ipak... šteta
@pogba ma znam
@pogba ma znam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Durant opet ne preuzima odgovornost kad je najvaznije.
Melo i Irving klase za sve igrace.
Dobili su i veceras a i Australiju al opet nije to to. Previse sy imali slobodnih bacanja a i malo ima izradjenih akcija. Dvije pobjede na individualni kvalitet al nadam se da ce ih neko zaustaviti.
Mozda Pau ako se sretnu.
Cestitke Srbiji odlican mec.
Melo i Irving klase za sve igrace.
Dobili su i veceras a i Australiju al opet nije to to. Previse sy imali slobodnih bacanja a i malo ima izradjenih akcija. Dvije pobjede na individualni kvalitet al nadam se da ce ih neko zaustaviti.
Mozda Pau ako se sretnu.
Cestitke Srbiji odlican mec.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ovo je zbog pristupa Srbije ne što im je neko dao ta slobodna samo tako. Srbija je odigrala fenomenalnu odbranu.Manuel je napisao/la:Previse sy imali slobodnih bacanja a i malo ima izradjenih akcija.
Amerima je ono rano veliko vođstvo ubilo ritam, nakon toga su samo padali i padali. Eto, opet dovoljan je jedan ili dva igrača da to riješe. Durant niđe veze, zašto i dolazi kad će ovako igrati.
Kako recelumani je napisao/la:Shadows je napisao/la:
Bez Bjelice, nezahvalnika #1 i #2, Dragana i Luce ova Srbija nema sirinu.lumani je napisao/la:ovo je sramotakao sto rekoh
igrali su dobro pred domacom publikom
jbg,prije 3,4 sedmice se pricalo o novom Gasolu
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Odgovorno tvrdim, bez obzira sto su nas vcrs mogli uzet i 20, da su Bjelica i Dragan tu da bi s njima bez problema igrali egal.
Dobar je pristup nema sta al opet sve su Amerima svirali.Kako god uvijek kod Amera neko povuce i kad zagusti dobiju nekako.muamerc je napisao/la:Ovo je zbog pristupa Srbije ne što im je neko dao ta slobodna samo tako. Srbija je odigrala fenomenalnu odbranu.Manuel je napisao/la:Previse sy imali slobodnih bacanja a i malo ima izradjenih akcija.
Amerima je ono rano veliko vođstvo ubilo ritam, nakon toga su samo padali i padali. Eto, opet dovoljan je jedan ili dva igrača da to riješe. Durant niđe veze, zašto i dolazi kad će ovako igrati.
Mnogi povuku al Durant nikako. Nek ode kuci i nek mu donesu zlato.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Doceka ga Marconato na penal 
Srbija fantastična.
Što su Ameri ovako tanki ??
Yebeš Gasola. ko je tajmarconato je napisao/la:
Kako rece![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Gdje su oni sto prozivaju Gasola Juniora?! 
Odlicno, konacno da smo pokazali zube. Nadam se da ce ovo pozitivno uticati na nastavak turnira? Bolje sto nismo usli u produzetke da se dzabe ne trose. U onoj drugoj neka bude produzetak
Steta sto nismo kompletni...
Odlicno, konacno da smo pokazali zube. Nadam se da ce ovo pozitivno uticati na nastavak turnira? Bolje sto nismo usli u produzetke da se dzabe ne trose. U onoj drugoj neka bude produzetak
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Zato sto im je nekada bitnije da cirkuzaju nego da igraju kosarku.Kada su se Srbi opustlili vrag je odnio salu,a Ameri nisu mogli pronaci ritam.Bog me ubio ako su dvije akcije normalne napravili u drugom poluvremenu sve na individualni kvalietet poeni se postizu.Rajaz je napisao/la:Srbija fantastična.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.