FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilal
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Bilal » 03 jul 2010, 18:07

Kako se "sakupljac lopti" osveti drogeru :lol:

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 03 jul 2010, 18:14

Bilal je napisao/la:Kako se "sakupljac lopti" osveti drogeru :lol:
Joj jes mi drago eto nemogu ti opisati kako. Pogotovu nakon svih nekih Maradoninh poteza na ovom svijetskom, Mullier ga zabi odma, vec sam reko, covjek mu je profesionalno odgovorio na njegove provokacije!
Colour of Manchester is blue...

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 03 jul 2010, 18:27

nema ba...hobotnica je pravo cudo :)
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 03 jul 2010, 18:38

geronimo je napisao/la:Nesto se momci usutili, nema nikog da se @seci suprostavi. :lol:
Ekici na posudbi u Nurnberg. Dobar potez, samo sto mi ovaj Ottl ide na zivce..frajer hoce da ostane i da se izbori za svoje mjesto u Bayernu. :twisted:
Eto nije mu se niko trebao suprostaviti, Schweini kao da je procitao njegove komentare, pa je odigrao savrsenu utakmicu. Sigurno u top 3 igraca u svijetu na svojoj poziciji. Salihovic mi je drag, ali razlika u klasi je primijetna.

Svaka cast i za Malog Mu, stvarno odlicno igra. Steta sto je dobio zuti karton. Samo ja sam mislio da se kartoni brisu poslije cetvrtfinala.

Klose 1 gol od Ronalda. Uvjeren sam da ce ga stici.

Lahm kapitenski odigrao. Najbolji bocni igrac na svijetu.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 03 jul 2010, 18:51

JetSet_Hantraga je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Nesto se momci usutili, nema nikog da se @seci suprostavi. :lol:
Ekici na posudbi u Nurnberg. Dobar potez, samo sto mi ovaj Ottl ide na zivce..frajer hoce da ostane i da se izbori za svoje mjesto u Bayernu. :twisted:
Eto nije mu se niko trebao suprostaviti, Schweini kao da je procitao njegove komentare, pa je odigrao savrsenu utakmicu. Sigurno u top 3 igraca u svijetu na svojoj poziciji. Salihovic mi je drag, ali razlika u klasi je primijetna.

Svaka cast i za Malog Mu, stvarno odlicno igra. Steta sto je dobio zuti karton. Samo ja sam mislio da se kartoni brisu poslije cetvrtfinala.

Klose 1 gol od Ronalda. Uvjeren sam da ce ga stici.

Lahm kapitenski odigrao. Najbolji bocni igrac na svijetu.
Brišu se kartoni, ali on je već prenio jedan tako da će pauzirati protiv Španije(nadam se da će ovo biti polufinalni par).

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 jul 2010, 18:58

Konacno je doslo Bastijanovo vrijeme, vazda je obecavao ali i oscilirao. Nije imao tu konstantnost koja je potrebna da budes veliki igrac. Mnogo toga mu je pridonijela nova uloga ili nova pozicija, koju sada igra. Naravno, sve zahvaljujuci van Gaalu.
Sa Muller-om sam odusevljen, leider primi onaj bespotrebni zuti karton, tako da ce to biti veliki hendikep za Svabe.
Lahm kapitenski, Klose-a nosi ogromna zelja da dokaze da nije za staro gvozdje, borba da izbori mjesto u Bayernu i da poskida ove rekorde...sto su mu ostali. :)
Vom Jäger zum Gejagten

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 03 jul 2010, 19:03

Btw, ismijao sam se kada sam pročitao da je Podolski više puta zabio za reprezentaciju negoli u Bundesligi. :mrgreen: Mislim da je to jedinstven slučaj kada je neki igrač u pitanju.

Boateng je x puta bolji od Badsturbera na lijevom beku.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jul 2010, 19:08

@Bečki Kongres : Naravno da će biti 8-)

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 03 jul 2010, 19:09

a dobro Badstubber nije bocni igrač ... i dobro je da je ostao na klupi jer bi ga Di Maria "izvozao"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 jul 2010, 19:14

Bečki Kongres je napisao/la:Btw, ismijao sam se kada sam pročitao da je Podolski više puta zabio za reprezentaciju negoli u Bundesligi. :mrgreen: Mislim da je to jedinstven slučaj kada je neki igrač u pitanju.

Od Holgera je svako bolji na lijevom beku. Ne poricem kvalitet koji malac ima, po meni moze da igra i zadnjeg veznog ali nemoj mi da ga gledam kako sparta po boku. :lol:
Treba ga forsirati umijesto Martina ili Tarzana, tu moze dati svoj maksimum.

Lukas je dao bruku golova kada su Nijemci igrali protiv levata i to u prijateljskim utakmicama, otud' ovakav skor u Elfu.
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 03 jul 2010, 19:14

Bečki Kongres je napisao/la:Btw, ismijao sam se kada sam pročitao da je Podolski više puta zabio za reprezentaciju negoli u Bundesligi. :mrgreen: Mislim da je to jedinstven slučaj kada je neki igrač u pitanju.

Kad već to spominješ, evo još jedne zanimljive situacije. Klose je u 4 utakmice postigao više golova na SP-u nego u čitavoj sezoni za Bayern (3 gola). Nadam se da će prestići Ronalda već u sljedećoj utakmici 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 jul 2010, 19:18

Ovo je vec dovoljno sto se tice Njemacke. Naravno nadam se pobjedi i protiv Spanije, ali iako izgube imaju utakmicu za 3. mjesto. Nadam se da ce dvije preostale utakmice biti dovoljne da Klose prestigne Ronalda i obori taj rekord.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 jul 2010, 19:45

JetSet_Hantraga je napisao/la:Eto nije mu se niko trebao suprostaviti, Schweini kao da je procitao njegove komentare, pa je odigrao savrsenu utakmicu. Sigurno u top 3 igraca u svijetu na svojoj poziciji. Salihovic mi je drag, ali razlika u klasi je primijetna.
et, imao si ih u direktnom ogledu pa si mogao potvrditi tvoje, ali i tvrdnje ostalih laika kako je basti bolji od salihovica(ev kolutam ocima).
da bi dosao do istine moras "ubaciti" salihovica na svajnijevo mjesto, dakle u ekipu bayerna, ali ni to ti nece biti neki pokazatelj jer se moze desiti da kompletna ekipa zakaze pa da ni salihagino umjece ne dodje do izrazaja.
jednostavno, salihovica moras ubaciti u bayinu proslu sezonu i dobit cemo zeljeni rezultat... 8-)
ili to ili vjeruj meni, poznavaocu ove stare vjestine koju onomad izmislise eskimi.
ps
poglavice, ti se ne suprostavljaj. ;)
müller hara!
4 gola, 4 asistencije od kojih je zadnja bila u stilu starog bombera-sjedeci...to je taj thomas "der bomber" müller.

jedino ak pozelis neku opkladicu... :cry:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 03 jul 2010, 19:59

Bavarci imate jednog majstora kojem se divim stvarno Bastian Schweinsteiger je najbolji zadnji vezni igrac na svijetu... :D :D ;)
-RIVALDO-

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 jul 2010, 20:01

Imamo sada novog bombera 8-) ali ipak na kraju je Podolski upisao asistenciju :cry:

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 03 jul 2010, 21:32

secer je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Eto nije mu se niko trebao suprostaviti, Schweini kao da je procitao njegove komentare, pa je odigrao savrsenu utakmicu. Sigurno u top 3 igraca u svijetu na svojoj poziciji. Salihovic mi je drag, ali razlika u klasi je primijetna.
et, imao si ih u direktnom ogledu pa si mogao potvrditi tvoje, ali i tvrdnje ostalih laika kako je basti bolji od salihovica(ev kolutam ocima).
da bi dosao do istine moras "ubaciti" salihovica na svajnijevo mjesto, dakle u ekipu bayerna, ali ni to ti nece biti neki pokazatelj jer se moze desiti da kompletna ekipa zakaze pa da ni salihagino umjece ne dodje do izrazaja.
jednostavno, salihovica moras ubaciti u bayinu proslu sezonu i dobit cemo zeljeni rezultat... 8-)
ili to ili vjeruj meni, poznavaocu ove stare vjestine koju onomad izmislise eskimi.
ps
poglavice, ti se ne suprostavljaj. ;)
müller hara!
4 gola, 4 asistencije od kojih je zadnja bila u stilu starog bombera-sjedeci...to je taj thomas "der bomber" müller.

jedino ak pozelis neku opkladicu... :cry:

Cuj Salihovic bolji od Švajnija, kratko receno - NIDJE VEZE, Švajni je sad najbolji igrac na svijetu na svojoj poziciji, a Salihovic mu nije ni do koljena et tolko
Razumijes ti mene burazere moj :)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 03 jul 2010, 21:34

raja trebamo se ponositi sto ovaki igrači igraju u našem bajernu momci svaka čast :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 jul 2010, 22:01

Bayern zeli Ramiresa iz Benfice reprezentativca Brazila!
Za zivot cijeli!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 jul 2010, 22:05

Miler igracina
Bice on legenda Bajerna,nemojte ga ni za pare pustat :D
Rođen s tobom da budem

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 jul 2010, 22:30

Onaj gol Mulera je bio prvi gol Njemacke iz prekida na ovom SP

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.