Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
I meni je malo "nelogican" potez dovodjenje Gonzala, ne zbog ogromne cifre nego zbog dobro poznatove Juvetove politike da uzimaju free agents ili jeftine igrace. Po meni bi bilo bolje da su taj novac ulozili u nekog drugog mladjeg napadaca ali ako uzmemo u obzir da je otisao i Morata te da ce vjerovatno otici i Zaza onda je dovodjenje Higuaina mozda i opravdano jer boljeg na trzistu nema. Ima i dobre i lose stvari ovaj transfer ali nece njih taj transfer sprijeciti da sledeceg ljeta ne uzmu jos 2 free agents igraca ili da sklope neki odlican posao. Mislim da se mi moramo brinuti za svoje timove koji su postali mrtva sredina Serie A a o Evropi da i ne govorimo. Da je nama jos koja ekipa tipa Juventusa 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Sta treba Juventus da bude... kolekcionarsko drustvo za razvijanje i rehabilitovanje igraca.... Juventus je top klub koji mora stremiti ka trofeju LP, a to je tesko sa besplatnim i jeftinim igracima... doduse Juventus je pokazao da i sa takvom politikom je top 5 klub... transfer higuaina ce biti samo takav pogodak kad ljudina zabije jedno 25 u ligi, 2 u kupu i barem 8 u LP.... tad ce pokazati svoju klasu... a nek dovede Juventus barem do polufinala on je isplatio transfer jer je time jos vise ojacao temelje Juventusa kao top 5 kluba.... jednostavno trebao je jedan ovakav transfer Juventusu...
Sve je ono lijepo da malo trosis i da sa tom politikom imas odlicne rezultate ali to ne moze dovijeka... lijepo je i s vremena na vrijeme prodati nekog za rekordnu cifru kao svojevremeno zidana i sad pogbu pa tim parama jos vise pojacati klub...
Uglavnom svakako da se nece stati sa tom politikom free and cheep igraca... ne sumnjam da su vec witsela utepterili s obzirom da ga zenit ne zeli sad prodati ali je on od ljeta slobodan igrac a takve marotta i najviše voli...
Uglavnom sto mi je drago ovo ljeto italijanski klubovi su se bas isprsili sto se trosenja tice, a napoli ima jos para i para da trosi, kao i inter nakon joaa maria.... milan i roma tanko, ali milan ce nesto i potrositi kasnije kad kinezi dobiju dozvolu za ulaganje...
Sve je ono lijepo da malo trosis i da sa tom politikom imas odlicne rezultate ali to ne moze dovijeka... lijepo je i s vremena na vrijeme prodati nekog za rekordnu cifru kao svojevremeno zidana i sad pogbu pa tim parama jos vise pojacati klub...
Uglavnom svakako da se nece stati sa tom politikom free and cheep igraca... ne sumnjam da su vec witsela utepterili s obzirom da ga zenit ne zeli sad prodati ali je on od ljeta slobodan igrac a takve marotta i najviše voli...
Uglavnom sto mi je drago ovo ljeto italijanski klubovi su se bas isprsili sto se trosenja tice, a napoli ima jos para i para da trosi, kao i inter nakon joaa maria.... milan i roma tanko, ali milan ce nesto i potrositi kasnije kad kinezi dobiju dozvolu za ulaganje...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- IlCapitano
- Kontakt:
Sta velis na ovo Chini?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Kakav je ovo komentatorIlCapitano je napisao/la:
Peres i Diawara izgleda u Romi.
Slag se izgleda čuva za kraj, najbolji bek lige, i najbolji mladi vezni igrač.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Slag se izgleda čuva za kraj, najbolji bek lige, i najbolji mladi vezni igrač.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Najbolji bek lige ce, nadam se, u Juventus za cca 25 mil [emoji6]
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Najbolji bek lige 
Serie A
Perez je odlican bek, ali je hrabrost reci da je bolji od Sandra ili Alvesa.
Rog izgleda i definitivno u Napoliu, odlican transfer.
Prva 3 tima, uz dodatak intera, imaju vise nego dobre rostere i ocekuju se lijepe stvari i u Evropi.
Rog izgleda i definitivno u Napoliu, odlican transfer.
Prva 3 tima, uz dodatak intera, imaju vise nego dobre rostere i ocekuju se lijepe stvari i u Evropi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Isto tako hrabrost je Alvesa nazivati najboljim svijetskim bekom, kad je taj isti u zadnje dvije sezone odigrao isti broj loših i dobrih mečeva.To svakako mogu da potvrde svi oni koji su pratili i prate Barcu malo pomnije.
U Serie A je svakako oskudica kad su u pitanju bekovi, pa tako da je Perez svakako među dva-tri najbolja.
U Serie A je svakako oskudica kad su u pitanju bekovi, pa tako da je Perez svakako među dva-tri najbolja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
to je kamilica kakva golove je zabijao u nebeskoplavom dresu :kafa:Mago je napisao/la:
I kao takav alves je prvi d bek brazila... a brune ni na mapi... stvarno je hrabrost to izjaviti kada ti u ligi igra jedan od najboljih bekova svih vremena... a jos na to sve i najtrofejniji bek u historiji fudbala...
A koji uz to i trenutno ove prijateljske igra kao alves iz najboljih dana... gdje dominira po desnoj strani....
A koji uz to i trenutno ove prijateljske igra kao alves iz najboljih dana... gdje dominira po desnoj strani....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
- Romagnoli13
- Kontakt:
I De Sciglio je često prvi bek u Italiji, ali to ne znači da je neki vrhunski igrač? I Brazil ima problema sa tom desnom stranom, i jednostavno osim Alvesa i nema puno boljih riješenja. A to da je Alves jedan od najboljih bekova svijeta u zadnjih 20-ak godina to ne sporim.Ali njegove igre iz zadnje dvije sezone pokazuju da i on polahko pada.
Što se tiče trofejnosti, pa jedan Maxwell je osvojio 25+ trofeja a za reprezentaciju ima 10 nastupa.To nema veze ni sa čim.
Što se tiče trofejnosti, pa jedan Maxwell je osvojio 25+ trofeja a za reprezentaciju ima 10 nastupa.To nema veze ni sa čim.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Znamo kojem beku je Alves grijao klupu u repciPeace je napisao/la:I kao takav alves je prvi d bek brazila... a brune ni na mapi... stvarno je hrabrost to izjaviti kada ti u ligi igra jedan od najboljih bekova svih vremena... a jos na to sve i najtrofejniji bek u historiji fudbala...
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Pretproslu sezonu je alves izdominirao pogotovo pred kraj sezone kad je barci i bilo najpotrebnije, jer je tad uzela i kup i lp... a alves bio uz msn i najbolji igrac... i prošle sezone je imao dosta dobrih utakmica... normalno i losih... imao ih je i vanzemaljac messi a da ih nema d alves.... uglavnom bolji bek od alvesa se nece zadugo pojaviti i ono što on trenutno pruza u Juventusu je vrhunski nivo... recimo nivo koji je jednom peresu nedostizan, pa i Lichsteineru koji je dugo bio najbolji bek lige (nekoliko sezona zaredom u najboljem timu lige) i dimenzija iznad peresa i bilo koga u Serii A na toj poziciji... i sad vidis kolika je stvarno dimenzija igre alves u odnosu i na njega i vidis realno neke stvari.....
zato je izuzetno hrabro reci da je bruno najbolji bek a realno on ni blizu nije alvesu... koji ako nastavi ovim tempom je hladno i dalje najbolji d bek svijeta.... i u ovim poznim godinama...
A itekako imaju i trofeji veze... pogotovo ako si bio bitan sraf u osvajanju istih, a alves je bio u top 5 barcinih najvaznijih igraca... jer trofeji izdizu igraca... doduse isto tako se i mi sprdamo sa padoinom koji ima bruku trofeja ali je bio bitan kao d enter na tastaturi u kontekstu osvajanja istih... kao i ti sto maxwela spominjes, mada on uistinu i nije bio los igrac... cak stavise....
Bobadilla
I koliko dugo je grijao klupu maiconu.... jedno svjetsko prvenstvo, mada je na kraju i alves uguran u prvih 11... na krilo ili tako nesto sl... poslije toga je maicon nestao a i prije tog je alves bio prvi izbor... sto ce reci da je douglas bio igrac bljeska od 2-3 godine i onda nestanak sa vrhunske pozornice .... a alves i dalje traje na vrhunskom nivou...
zato je izuzetno hrabro reci da je bruno najbolji bek a realno on ni blizu nije alvesu... koji ako nastavi ovim tempom je hladno i dalje najbolji d bek svijeta.... i u ovim poznim godinama...
A itekako imaju i trofeji veze... pogotovo ako si bio bitan sraf u osvajanju istih, a alves je bio u top 5 barcinih najvaznijih igraca... jer trofeji izdizu igraca... doduse isto tako se i mi sprdamo sa padoinom koji ima bruku trofeja ali je bio bitan kao d enter na tastaturi u kontekstu osvajanja istih... kao i ti sto maxwela spominjes, mada on uistinu i nije bio los igrac... cak stavise....
Bobadilla
I koliko dugo je grijao klupu maiconu.... jedno svjetsko prvenstvo, mada je na kraju i alves uguran u prvih 11... na krilo ili tako nesto sl... poslije toga je maicon nestao a i prije tog je alves bio prvi izbor... sto ce reci da je douglas bio igrac bljeska od 2-3 godine i onda nestanak sa vrhunske pozornice .... a alves i dalje traje na vrhunskom nivou...
@Peace u 5 najbitnijih nije bio, uvijek si imao 3 naprijed bitniju, xavi iniesta busquets su takodjer bitniji bili. Puyol dok je igrao, ne znam koliko su bili zajedno,Pique i on su tu negdje. Znaci 7,8- i igrac u tom timu.
A Douglas kad je haro bio je pojam za sve bekove i ti to.dobro znas. Ovaj duze traje al je ovaj bolje igro dok je igro
A Douglas kad je haro bio je pojam za sve bekove i ti to.dobro znas. Ovaj duze traje al je ovaj bolje igro dok je igro
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Marko Rog to Napoli done. 15m euros, loan w/ obligation to buy. Signatures after Dinamo's CL matched vs Salzburg.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Odličan transfer Napolija.Šteta što ga nisu uzeli prije RBSa.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Na kraju će Roma i Napoli haman ući u novu sezonu jači nego lani.Ali ostaje još 20ak dana da vidimo šta će se dešavati.
Juve, Napoli i Roma su tri najkvalitetnije ekipe u ovom trenutku i Italiji. Inter bi mogao biti pozitivno iznenađenje, a ostali bome i nisu ništa posebno uradili ovo ljeto.Ali treba sačekati kraj merkata.
Juve, Napoli i Roma su tri najkvalitetnije ekipe u ovom trenutku i Italiji. Inter bi mogao biti pozitivno iznenađenje, a ostali bome i nisu ništa posebno uradili ovo ljeto.Ali treba sačekati kraj merkata.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Bgm Roma ima dobru ekipu, Inter isto tako, a i Napoli je odradio dobar prelazni sve u svemu. Ne vjerujem da će biti tako lako Juventusu, kojeg su mnogi vidjeli kako će se prošetati do titule.
Dabogda tako bilo, ali ovo nisu loše ekipe sigurno, a i Juventusu će trebati vremena na početku da se to posloži i vjerovatno će imati sporiji početak sezone. Čak i raspored nije dobar.
Dabogda tako bilo, ali ovo nisu loše ekipe sigurno, a i Juventusu će trebati vremena na početku da se to posloži i vjerovatno će imati sporiji početak sezone. Čak i raspored nije dobar.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.