FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

streetstyle
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la streetstyle » 13 avg 2016, 09:12

Locust je napisao/la:Brzo ste vi zaboravili 4-2-4 Ješića...

Pored ovoga , brzo su zaboravili TJERANJE 14 igraca.
Kakav god da je , Hurta nije mafijaska kurvica ko onaj jad Jesic

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 13 avg 2016, 09:15

hurta nije mafijacka kurvica
on je samo kurvica :lol:

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 13 avg 2016, 09:23

jel to moram birati...eo , biram Hurtu...srbijansk mafijasi ...nikad u zivoru ne mogu stati u recenicu sa nasim covjekom , kakav god da je

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 13 avg 2016, 09:34

Ovako ja to vidim. Kada ode Duljević, mi ćemo se ugasiti, zaključaj klub i gotovo. Barem po nekom Hurtićevom razmišljanju. Ne mogu da vjerujem da momak ne smije biti zamijenjen bez obzira kako igra. I baš me interesuje jel' i Hebibović nema nogu, ruku, čega već !? Pored onakve igre naših krila i bekova da ne odigra minute do sad... wierd.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 13 avg 2016, 09:49

Oerde je napisao/la:Ovako ja to vidim. Kada ode Duljević, mi ćemo se ugasiti, zaključaj klub i gotovo. Barem po nekom Hurtićevom razmišljanju. Ne mogu da vjerujem da momak ne smije biti zamijenjen bez obzira kako igra. I baš me interesuje jel' i Hebibović nema nogu, ruku, čega već !? Pored onakve igre naših krila i bekova da ne odigra minute do sad... wierd.

Sa ovim se u potpunosti slazem. Hebib je vracen sa posudbe i ne kontam sto mu se ne pruzi bar poluvrijeme , da napokon vidimo sta i kako kad je on u pitanju

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 13 avg 2016, 09:59

Said je doveden da se popravi atmosfera u ekipi, al to nece biti moguce sve dok ne odu oni na vrhu. Jer nesto je debelo truhlo kod nas cega smo svi svjesni.
Takodjer, atmosfera u ekipi je nikakva, odnosno na relaciji Hurtic i pojedini igraci, ne svi. Uostalom, neko ko nema znanje, autoritet i licencu i ne treba voditi nas klub.
Benku si otjerao, a ne smijes kazniti pojedine igrace. Vratit ce se to tebi Almire.
SARAJEVO

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 13 avg 2016, 10:03

fico je napisao/la:Said je doveden da se popravi atmosfera u ekipi, al to nece biti moguce sve dok ne odu oni na vrhu.
Dugo nisam nešto gluplje čuo.

Najveća plata u timu za popravljanje atmosfere.

Said je doveden jer su ga trazili glupaci, a doveli jos veci glupaci da se dodvore ovim prvim glupacima.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 13 avg 2016, 10:11

fico je napisao/la:Said je doveden da se popravi atmosfera u ekipi, al to nece biti moguce sve dok ne odu oni na vrhu. Jer nesto je debelo truhlo kod nas cega smo svi svjesni.
Takodjer, atmosfera u ekipi je nikakva, odnosno na relaciji Hurtic i pojedini igraci, ne svi. Uostalom, neko ko nema znanje, autoritet i licencu i ne treba voditi nas klub.
Benku si otjerao, a ne smijes kazniti pojedine igrace. Vratit ce se to tebi Almire.

Hurtic otjero Benku , brao majstore :clap: :clap: :urnebes: :urnebes:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 13 avg 2016, 10:24

Dokaz samo kakvi nesposobni ljudi na sportskom planu vode klub, slusali zelje pojedinih navijaca i doveli covjeka od kojeg necemo imati nikakve koristi sve su prilike nazalost, a koji je i dobro placen. Mislim svaka cast Saidu za neke prijasnje partije, pa ni sam nisam bio ravnodusan na njegov povratak, ali mene kao i vas navijace ne treba slijepo slusati, valjda bi smo trebali imati strucne ljude na sportskom planu da procjene odredjenog igraca da li nam treba ili ne. Sve bi to tako trebalo biti da smo mi ozbiljan klub, nazalost nikako da se mahalastine rijesimo. Vidimo se danas u Doboju kod Kaknja, mi koji idemo neka nam je sretno, valjda prekinemo tu neugodnu tradiciju u Doboju kod Kaknja :lol:

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 13 avg 2016, 10:25

0:3..

hladno!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 13 avg 2016, 10:26

A zasto ne igra Said? Kakve veze ima koljeno, zar ne moze jednom nogom?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 13 avg 2016, 10:33

pasica je napisao/la:A zasto ne igra Said? Kakve veze ima koljeno, zar ne moze jednom nogom?

ima jos jedna ...u farmerkama on prekucava ligu....nesto gore nisam cuo
a ko zna moj pasice , mozda u nekoj tekmi za infarkt (ko ova protiv krupe) bas on rijesi sve dileme

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 avg 2016, 10:40

fico je napisao/la:Said je doveden da se popravi atmosfera u ekipi, al to nece biti moguce sve dok ne odu oni na vrhu. Jer nesto je debelo truhlo kod nas cega smo svi svjesni.
Aj ne izmisljaj ziv bio...

Kud ces veca muda kad suspendujes najboljeg igraca kluba, i jos mu kazes da nema mjesta u timu dok ne popravi fizicku spremu..

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 13 avg 2016, 11:03

stavise li oni stolice na onaj dio na kojem smo proljetos bili a kornjace se poredale iza nas , ocekujem isto danas

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 13 avg 2016, 11:03

Sve je to ok al misle li oni zamjenit Benku il citavu sezonu igrat sa 1 spicem
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 13 avg 2016, 11:08

streetstyle je napisao/la:
pasica je napisao/la:A zasto ne igra Said? Kakve veze ima koljeno, zar ne moze jednom nogom?

a ko zna moj pasice , mozda u nekoj tekmi za infarkt (ko ova protiv krupe) bas on rijesi sve dileme
Ja kad napisah da smo doveli invalida, napadose me levati. Njima izgleda Said veci od Sarajeva pa je ok da prima pare za apsolutno nista.

Da se razumijemo, niko sretniji od mene da nisam u pravu, i da on bude onaj stari, al mislim nazalost da je ovo veca greska nego Alispahic.
Preskupa kocka, a uz to bespotrebna. Ako vec ne znamo dovesti igraca, ove pare je bolje bilo usmjeriti prema Benki da ima jacu platu, i Dulji da produzis ugovor. A ne da zurimo s prodajom dok mu nije pala cijena jer istice ugovor.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 avg 2016, 11:17

Pa sta bi sa njim, protiv zelje udje malo i kasnije se izgubi..
ZZ

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 avg 2016, 11:18

Zip je napisao/la:
Aj ne izmisljaj ziv bio...

Kud ces veca muda kad suspendujes najboljeg igraca kluba, i jos mu kazes da nema mjesta u timu dok ne popravi fizicku spremu..
naravno, muda do poda, ucinis uslugu gazdama koji ga od januara tjeraju...
nego, benku otjerase a ova dvojica nastavise igrati... interesantno.. muda do poda
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 13 avg 2016, 11:25

bio sam u startu i protiv alispahića i protiv saida,kojeg bih svejedno uveo ranije na derbiju u kakvom je god bio stanju,ne trebaš biti nešto naročito pametan i skontati da nam njih dvojica apsolutno nisu trebali,a sjećam se i kada sam jedini bio na ovom forumu protiv mešinog dolaska pa nikom nisam trlj'o nos[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 13 avg 2016, 11:27

streetstyle je napisao/la:

:thumbup: :thumbup:
IDEMO PONOVO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.