Locust je napisao/la:Brzo ste vi zaboravili 4-2-4 Ješića...
Pored ovoga , brzo su zaboravili TJERANJE 14 igraca.
Kakav god da je , Hurta nije mafijaska kurvica ko onaj jad Jesic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Locust je napisao/la:Brzo ste vi zaboravili 4-2-4 Ješića...
Oerde je napisao/la:Ovako ja to vidim. Kada ode Duljević, mi ćemo se ugasiti, zaključaj klub i gotovo. Barem po nekom Hurtićevom razmišljanju. Ne mogu da vjerujem da momak ne smije biti zamijenjen bez obzira kako igra. I baš me interesuje jel' i Hebibović nema nogu, ruku, čega već !? Pored onakve igre naših krila i bekova da ne odigra minute do sad... wierd.
Dugo nisam nešto gluplje čuo.fico je napisao/la:Said je doveden da se popravi atmosfera u ekipi, al to nece biti moguce sve dok ne odu oni na vrhu.
fico je napisao/la:Said je doveden da se popravi atmosfera u ekipi, al to nece biti moguce sve dok ne odu oni na vrhu. Jer nesto je debelo truhlo kod nas cega smo svi svjesni.
Takodjer, atmosfera u ekipi je nikakva, odnosno na relaciji Hurtic i pojedini igraci, ne svi. Uostalom, neko ko nema znanje, autoritet i licencu i ne treba voditi nas klub.
Benku si otjerao, a ne smijes kazniti pojedine igrace. Vratit ce se to tebi Almire.
pasica je napisao/la:A zasto ne igra Said? Kakve veze ima koljeno, zar ne moze jednom nogom?
Aj ne izmisljaj ziv bio...fico je napisao/la:Said je doveden da se popravi atmosfera u ekipi, al to nece biti moguce sve dok ne odu oni na vrhu. Jer nesto je debelo truhlo kod nas cega smo svi svjesni.
Takodjer, atmosfera u ekipi je nikakva, odnosno na relaciji Hurtic i pojedini igraci, ne svi. Uostalom, neko ko nema znanje, autoritet i licencu i ne treba voditi nas klub.
Benku si otjerao, a ne smijes kazniti pojedine igrace. Vratit ce se to tebi Almire.
Ja kad napisah da smo doveli invalida, napadose me levati. Njima izgleda Said veci od Sarajeva pa je ok da prima pare za apsolutno nista.streetstyle je napisao/la:pasica je napisao/la:A zasto ne igra Said? Kakve veze ima koljeno, zar ne moze jednom nogom?
ima jos jedna ...u farmerkama on prekucava ligu....nesto gore nisam cuo
a ko zna moj pasice , mozda u nekoj tekmi za infarkt (ko ova protiv krupe) bas on rijesi sve dileme
naravno, muda do poda, ucinis uslugu gazdama koji ga od januara tjeraju...Zip je napisao/la:Aj ne izmisljaj ziv bio...fico je napisao/la:Said je doveden da se popravi atmosfera u ekipi, al to nece biti moguce sve dok ne odu oni na vrhu. Jer nesto je debelo truhlo kod nas cega smo svi svjesni.
Kud ces veca muda kad suspendujes najboljeg igraca kluba, i jos mu kazes da nema mjesta u timu dok ne popravi fizicku spremu..
streetstyle je napisao/la:pasica je napisao/la:A zasto ne igra Said? Kakve veze ima koljeno, zar ne moze jednom nogom?
ima jos jedna ...u farmerkama on prekucava ligu....nesto gore nisam cuo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.