PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

FrantoBauzek

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FrantoBauzek » 13 avg 2016, 11:57

Objava. Teorija zavjere o objavi. Teorija zavjere o teoriji zavjere o objavi. Teorija zavjere o teoriji zavjera o teoriji zavjere o objavi.
slika slika
League Cup winners
Yugoslavia - ★

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 13 avg 2016, 12:03

zlajci je napisao/la:
guardian je napisao/la:Kome smeta evropski zeljo?! Gledaj levata sto se kolju :kafa:
https://m.facebook.com/STOP-Kriminalnoj ... l&mt_nav=1
Ima li ko upuceniji da kaze ima li istine u objavama na ovoj grupi. Teske optuzbe padaju
ma istina 100%, znalo se da im onaj PR odavno pise ovdje, kud ces dalje kad im po fan shopu govore na koji forum trebaju doci :roll: :roll: :roll:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 avg 2016, 12:04

Za Mostar krenulo 12 autobusa,ali praznih kod joze na popravku :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 13 avg 2016, 12:12

predmetmrznje je napisao/la: Nego, vidimo li se danas nakon 8 godina u Mostaru? :) češći nam je snijeg nego vi
Nego rana ti Isusovih, ovu utakmicu treba imati živce i gledati. Ća gospe ti, koja je tvoja prognoza?
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 13 avg 2016, 12:12

Vama 12 autobusa ne moze krenut ni na ekskurziju, a ne na gostovanje gdje ocekujete batine

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 avg 2016, 12:18

Straus1921 je napisao/la:Vama 12 autobusa ne moze krenut ni na ekskurziju, a ne na gostovanje gdje ocekujete batine
Nikada fukare nisu dobili batine od ultrasa niti ce dobiti.Jer pizde ne smiju na sake.Zapalili bus i pobjegli.strasan uspjeh.
A vidis da se zajebavam morone :wave:
Bilo je u Mostaru na finalu kupa 9 autobusa i more auta kombiji....na kup utakmici sa Sarajevom 98 cini mi se,davno je bilo,16 buseva. ..prosle godine Kosevo bilo 500 ljudi....mozda ne pravimo gostovanja kao horde ili manijaci ali nemoj da seres previse.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 avg 2016, 12:19

Pohvale za SFF i organizaciju. Ono kroz 20 godina postao creme de la creme svjetske filmske industrije. Morao sam bacit malo offa
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 13 avg 2016, 12:23

solinas je napisao/la:
Straus1921 je napisao/la:Vama 12 autobusa ne moze krenut ni na ekskurziju, a ne na gostovanje gdje ocekujete batine
Nikada fukare nisu dobili batine od ultrasa niti ce dobiti.Jer pizde ne smiju na sake.Zapalili bus i pobjegli.strasan uspjeh.
A vidis da se zajebavam morone :wave:
Bilo je u Mostaru na finalu kupa 9 autobusa i more auta kombiji....na kup utakmici sa Sarajevom 98 cini mi se,davno je bilo,16 buseva. ..prosle godine Kosevo bilo 500 ljudi....mozda ne pravimo gostovanja kao horde ili manijaci ali nemoj da seres previse.
Mozes li mi pojasniti kad je bilo 500 ljudi prosle godine na Kosevu ?

P.s sto se palis, na tvoju zayebanciju, odgovorio sam zayebancijom. Da je bogdo svako kolo po 8-10 buseva na gostovanjima. No, necemo o tome sad.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 avg 2016, 12:26

Ovo je drama gostovanje. 1998/99

25 autobusa Armije. Ima negdje slika autobuske zmije u bijeloj gdje se vidi 25 komada ali ne mogu naci

slika

slika
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 13 avg 2016, 12:50

Da je brato stalno 20+ buseva, to bi bila drama gostovanja. Nema toga vise. Ne radi se tu samo o rezultatima i popularnosti klubova, nego fali ljudi opasno. Mnogi su otisli u dijasporu da svoju srecu traze, a medju njima je i veliki broj fudbalskih navijaca. Svaka cast RA na ovom gostovanju. 98/99 se moglo, sad tesko.
Konstantan priliv stanovnistva, bolja ekonomska situacija u odnosu na druga mjesta i neodlazak mladih u mjeri kao u drugim gradovima je razlog sto sarajevski timovi imaju tu brojnost.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 avg 2016, 12:58

FrantoBauzek je napisao/la:Da je brato stalno 20+ buseva, to bi bila drama gostovanja. Nema toga vise. Ne radi se tu samo o rezultatima i popularnosti klubova, nego fali ljudi opasno. Mnogi su otisli u dijasporu da svoju srecu traze, a medju njima je i veliki broj fudbalskih navijaca. Svaka cast RA na ovom gostovanju. 98/99 se moglo, sad tesko.
Konstantan priliv stanovnistva, bolja ekonomska situacija u odnosu na druga mjesta i neodlazak mladih u mjeri kao u drugim gradovima je razlog sto sarajevski timovi imaju tu brojnost.
Nas karaju rezultati i nema one euforije ali grupa ne propusta gostovanja. Proslo kolo u Travniku je bilo 100 momaka sto je za nas mizerno ali opet se ide i na svakoj ogradi gdje Velez igra bit ce okacen nas trans. Da smo kojim slucajem rezultatski u vrhu ds se borimo za titulu kao Sarajevo Zeljo Sloboda Zrinski bilo bi nas gomila a zasto ne i ovako opet. Nije Velez samo Mostar. Ima Velez navijaca u Sarajevu i sjevernije da ne pricamo o Bugojnu Vakufu Prozoru Jablanici Konjicu i jugu drzave. Ovo je samo iz Mostara tada krenulo 25 autobusa. Ova uprava radi dobar posao i pala su neka obecanja koja bi trebala biti realizovana za 2-3 godine. Pokazat cemo silu opet samo da se vrati povjerenje onima koje su ove lopovske uprave otjerale sa stadiona
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 13 avg 2016, 13:03

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:Da je brato stalno 20+ buseva, to bi bila drama gostovanja. Nema toga vise. Ne radi se tu samo o rezultatima i popularnosti klubova, nego fali ljudi opasno. Mnogi su otisli u dijasporu da svoju srecu traze, a medju njima je i veliki broj fudbalskih navijaca. Svaka cast RA na ovom gostovanju. 98/99 se moglo, sad tesko.
Nas karaju rezultati i nema one euforije ali grupa ne propusta gostovanja. Proslo kolo u Travniku je bilo 100 momaka sto je za nas mizerno ali opet se ide i na svakoj ogradi gdje Velez igra bit ce okacen nas trans. Da smo kojim slucajem rezultatski u vrhu ds se borimo za titulu kao Sarajevo Zeljo Sloboda Zrinski bilo bi nas gomila a zasto ne i ovako opet. Nije Velez samo Mostar. Ima Velez navijaca u Sarajevu i sjevernije da ne pricamo o Bugojnu Vakufu Prozoru Jablanici Konjicu i jugu drzave. Ovo je samo iz Mostara tada krenulo 25 autobusa. Ova uprava radi dobar posao i pala su neka obecanja koja bi trebala biti realizovana za 2-3 godine. Pokazat cemo silu opet samo da se vrati povjerenje onima koje su ove lopovske uprave otjerale sa stadiona
Itekako ima, to je sigurno. Samo to sto kazes, syebali su vas maksimalno i ljudi su izgubili povjerenje u sve vezano oko Veleza. Iskreno, koliko god ja mrzio Slobodu, Sarajevo, Borac, Zrinjski itd itd pa izmedju ostalog i Velez(kojeg ne mrzim), vise volim vidjeti njihove navijacke grupe na Grbavici, nego da zjapi prazan gostujuci sektor kada nam dolazi Krupa i sl. Nadam se da ce se velez vratiti pa i one banjalucke curice pa da imamo vise navijackih grupa na tribinama. A o brojnosti grupa necu, sve se samo kaze.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 avg 2016, 13:08

Straus1921 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Itekako ima, to je sigurno. Samo to sto kazes, syebali su vas maksimalno i ljudi su izgubili povjerenje u sve vezano oko Veleza. Iskreno, koliko god ja mrzio Slobodu, Sarajevo, Borac, Zrinjski itd itd pa izmedju ostalog i Velez(kojeg ne mrzim), vise volim vidjeti njihove navijacke grupe na Grbavici, nego da zjapi prazan gostujuci sektor kada nam dolazi Krupa i sl. Nadam se da ce se velez vratiti pa i one banjalucke curice pa da imamo vise navijackih grupa na tribinama. A o brojnosti grupa necu, sve se samo kaze.
Apsolutno se slazem :salut:
slika
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2016, 13:11

Samo da te ispravim po ko zna koji put, mi konstantan priliv stanovnistva nemamo, dolaze ljudi da studiraju i sl. ali je cinjenica i jedina istina da se Sarajevo prepolovilo od rata, ono cisto da znas pa da ne pricas ovakve stvari. Drugo, ekonomska situacija jeste bolja jer smo mi centar BiH i sve glavne institucije su ovdje a takvi ljudi dizu prosjek, ostali gradjani nemaju ni blizu toliko. Znaci veoma mali broj gradjana ima odlicna primanja. Mladi u najvecoj mjeri odlaze odavde posto smo i izgubili najvise stanovnika pa mi je to nekako logicno. Jedino studenti koji dolaze iz Tuzle, Zenice, Sandzaka, ostalo mrka kapa. Eto cisto da naucis nesto novo.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 13 avg 2016, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 13 avg 2016, 13:13

Nadam se da nisi protumacio pogresno mogu zadnju recenicu. RA ja postujem zaista, hocu da kazem da jos jedino koliko toliko sarajevske grupe imaju "jace" brojke na gostovanjima. RA sam rekao vec, raja su izgubila povjerenje, ali sigurno da ste u vrhu, bilo bi extra. Fukare, ne znam sta je sa njima, ali vjerujem da ce i oni malo jace brojke imati na gostovanjima. Ultrasi truba, uvijek 150-200. Lesinari lazni srbi, al' opet imaju solidne brojke. itd itd.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 13 avg 2016, 13:17

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Nas karaju rezultati i nema one euforije ali grupa ne propusta gostovanja. Proslo kolo u Travniku je bilo 100 momaka sto je za nas mizerno ali opet se ide i na svakoj ogradi gdje Velez igra bit ce okacen nas trans. Da smo kojim slucajem rezultatski u vrhu ds se borimo za titulu kao Sarajevo Zeljo Sloboda Zrinski bilo bi nas gomila a zasto ne i ovako opet. Nije Velez samo Mostar. Ima Velez navijaca u Sarajevu i sjevernije da ne pricamo o Bugojnu Vakufu Prozoru Jablanici Konjicu i jugu drzave. Ovo je samo iz Mostara tada krenulo 25 autobusa. Ova uprava radi dobar posao i pala su neka obecanja koja bi trebala biti realizovana za 2-3 godine. Pokazat cemo silu opet samo da se vrati povjerenje onima koje su ove lopovske uprave otjerale sa stadiona
Svaka cast, da vas je otislo stotinjak u Travnik. Nadam se da cete se vratiti u vrh bh fudbala, jer ovoj ligi fali Velez. Zelim vam puno uspjeha u obracunu sa fudbalskom mafijom. Nadam se da si u pravu, kad kazes za brojnost. Svakako da uspjesi vracaju navijace na stadion, ali moje vidjenje je nekako da fali ljudi u cijeloj drzavi i da se to odrazilo i odrazava na tribinu svih bh klubova.
Kad se liga smanji na Ligu 10, tako je navodno planirano, to bi mogla da bude liga puna atraktivnih utakmica. Sloboda, Velez, Celik, Sarajevo, Zeljo, Siroki, Zrinjski i Borac. Uz ovih osam jos dva tima koja izbore plasman u PL. Zadnji na tabeli ispada, predzadnji razigrava.
Tako nekako izgleda u mojoj glavi idealna PL u buducnosti :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 avg 2016, 13:19

Straus1921 je napisao/la:Nadam se da nisi protumacio pogresno mogu zadnju recenicu. RA ja postujem zaista, hocu da kazem da jos jedino koliko toliko sarajevske grupe imaju "jace" brojke na gostovanjima. RA sam rekao vec, raja su izgubila povjerenje, ali sigurno da ste u vrhu, bilo bi extra. Fukare, ne znam sta je sa njima, ali vjerujem da ce i oni malo jace brojke imati na gostovanjima. Ultrasi truba, uvijek 150-200. Lesinari lazni srbi, al' opet imaju solidne brojke. itd itd.
Ma normala druze skontali smo se. Rezultati diktiraju posjete i sve ostalo. Mnogo timova u PL je konstantno u vrhu i borbi za titulu tako da se kroz te borbe i grupe oslikavaju u nekom boljem svjetlu. Na stranu Manijaci i Horde koji su konstanta. Da se malo probudi euforija u Mostaru vjeruj da bi i grupa puno ojacala i nebi bilo gostovanja ispod 500 a da ne govorim o odlucujucim tekmama i finalima kupa. Nebi mogli stat na tribine jer znam koliko nas ima. Ne hvalim se samo govorim istinu
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 13 avg 2016, 13:20

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da stvar bude gora, optuzuju Acu da pravi ove fb stranice i spiskove. :D
Ma vidio sam prozivku sto brani Fejzica.
tuzlanska Sloboda

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 13 avg 2016, 13:24

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pohvale za SFF i organizaciju. Ono kroz 20 godina postao creme de la creme svjetske filmske industrije. Morao sam bacit malo offa
Ubio bi pare ovdje :lol:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 avg 2016, 13:24

Straus1921 je napisao/la:Nadam se da nisi protumacio pogresno mogu zadnju recenicu. RA ja postujem zaista, hocu da kazem da jos jedino koliko toliko sarajevske grupe imaju "jace" brojke na gostovanjima. RA sam rekao vec, raja su izgubila povjerenje, ali sigurno da ste u vrhu, bilo bi extra. Fukare, ne znam sta je sa njima, ali vjerujem da ce i oni malo jace brojke imati na gostovanjima. Ultrasi truba, uvijek 150-200. Lesinari lazni srbi, al' opet imaju solidne brojke. itd itd.
Fukare imaju probleme unutar grupe.ponekada to bljesne pomalo kao u banja luci proljetos gdje smo napunili gostujuci sektor ili kao na Kosevu prosle sezone u ligaskoj utakmici je bila vise nego pristojna cifra. Za nesto vise ipak moraju srediti neke stvari.
Kapacitet imamo,dokazano vise puta.Nadam se da ce se sabrat uskoro.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []