Mogao si vala umjesto kramara komotnoprdimahovina je napisao/la:Izvini ali mene nisu doveliPantelija je napisao/la:e cuj uprava dovela saida zbog navijaca![]()
Jes, kako da nije
doveli su oni njega da smire navijace... to se tako zove
da slusaju navijace otisli bi, ne bi dovodili kramare, simeunovice, i ostale prdimahovine, doveli bi ćelu a ne anti trenera
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Titula je nasa, u to sam uvjeren. Previse kontradiktorni ljudi na forumu, koji neznaju sta hoce, i pisu u smijeru vjetra.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- prdimahovina
- Kontakt:
Mozda bi se o tome moglo razgovarati da sam laksi za vrecu cementaPantelija je napisao/la:Mogao si vala umjesto kramara komotnoprdimahovina je napisao/la:Izvini ali mene nisu doveliPantelija je napisao/la:e cuj uprava dovela saida zbog navijaca![]()
Jes, kako da nije
da slusaju navijace otisli bi, ne bi dovodili kramare, simeunovice, i ostale prdimahovine, doveli bi ćelu a ne anti trenera
" srce na teren i pamet u glavu "
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:prdimahovina je napisao/la:Izvini ali mene nisu doveliPantelija je napisao/la:e cuj uprava dovela saida zbog navijaca![]()
Jes, kako da nije
da slusaju navijace otisli bi, ne bi dovodili kramare, simeunovice, i ostale prdimahovine, doveli bi ćelu a ne anti trenera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Netko je govorio da je Kadušić prije prvog tima igrao krilo!?paulus je napisao/la:Hocel om nadoc da stavi Kadusica i Hodzica na jednu stranu pitanje je , Meni cak i Kadusic mozda za godinu bi trebao ic na krilo jer je dobar 1 na 1 al nek stekne naviku da se vraca i da ima dobru odbranu. Hovcmol mi kupit drugog napadaca pobogu ? i tu 10 jer onaj Cetkovic ne bi majke mi imo Bosni Visockoj mjesta , gledo sam ih ne bi mogo uzet mjesto momku iz Bosne.
Gotov je sad razglabati oko Saida, tražili ste izvolte ga...
Njega samo iskoristiti kao motivatora u ekipi il možda može nešta ove mladje naučiti , šta s njim drugo raditi...
Nego savaki normalan trener bi u ekipi imao dva napadača, šta kad ti se Salahudin povrijedi, hoš možda kao napadača staviti Nasera, il cekaju da sam dodje i kaže "prepozno sam vaš rad i ambicije pa ja došo"...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Fakat, šta se dešava sa oficijelnom stranicom? Pored tog, bilo je i ovo, Miloš Kostić? Šta s njim, otkud trener Željezničara?

Bit ce i youtube link.Bordomen je napisao/la:Ovaj link su stavili na fejs
http://uzivo-sport.6te.net
Da li ce biti link za android?
No uvijek se treba pripremiti za kidanje zivaca uz ovu odvratnu mojutv i njene linkove,kod njih je sigurno jedino to da nista nije sigurno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Laze Hurta,Said je spremanjoker90 je napisao/la:Saida opet nema u kombinacijama, koljeno naravno.
Ma moze on i sa jednom nogom, rekose pojedini.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U akademiji, Kadušić samo nije branio, igrao je na svim haman pozicijama.Pitaristok je napisao/la:Netko je govorio da je Kadušić prije prvog tima igrao krilo!?paulus je napisao/la:Hocel om nadoc da stavi Kadusica i Hodzica na jednu stranu pitanje je , Meni cak i Kadusic mozda za godinu bi trebao ic na krilo jer je dobar 1 na 1 al nek stekne naviku da se vraca i da ima dobru odbranu. Hovcmol mi kupit drugog napadaca pobogu ? i tu 10 jer onaj Cetkovic ne bi majke mi imo Bosni Visockoj mjesta , gledo sam ih ne bi mogo uzet mjesto momku iz Bosne.
Gotov je sad razglabati oko Saida, tražili ste izvolte ga...
Njega samo iskoristiti kao motivatora u ekipi il možda može nešta ove mladje naučiti , šta s njim drugo raditi...
Nego savaki normalan trener bi u ekipi imao dva napadača, šta kad ti se Salahudin povrijedi, hoš možda kao napadača staviti Nasera, il cekaju da sam dodje i kaže "prepozno sam vaš rad i ambicije pa ja došo"...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nema veze, i kramar je igrao kosarku pa je dosao u Fudbalski Klub Sarajevo!
Ja ne kontam kako mi ovo danas mozemo dobiti.
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jedino ako budemo imali "svoj dobar" dan a oni svoj "loš" dan, pa da bude kao protiv Zrinjskog.avira je napisao/la:Ja ne kontam kako mi ovo danas mozemo dobiti.
Igrač utakmice danas Almir Bekić, asistencija za Sejfu koji glavom zabija u 81. minuti za 0-1.
Samo naprijed Saraj'vo!
Amer igra od prve minute..
Citam da su se otrovali hranom prije krupe
to valjda neki novi fazon
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.