AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mah dzaba se nadam kad dodje Allegri i kaze cilj je 3. mjesto. Debilski pravo. Nece ni biti pojacanja sem Yepsa mladjahnog i onog golmana.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma dobro on je rekao da nemože obećati skudeto, pa to niko ne može, real uloži 300 miliona pa ne bude prvak, al to ne znači da je cilj 3 mjesto, a za pojačanja sam siguran da će nekog dovestiA_d_0 je napisao/la:Mah dzaba se nadam kad dodje Allegri i kaze cilj je 3. mjesto. Debilski pravo. Nece ni biti pojacanja sem Yepsa mladjahnog i onog golmana.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
kada bi fabiano dosao bilo bi odlično za milan
on i pato u napadu a dinha staviti iza njih dvojice
Pato Fabiano
Ronaldinho
nesto ovako po meni bi bilo dolično

on i pato u napadu a dinha staviti iza njih dvojice
Pato Fabiano
Ronaldinho
nesto ovako po meni bi bilo dolično
.
Ma nikakvog hajra ni od Fabiana. Dovest ga za 20 miliona i sta? Vec ima 30 godina. Odigrace 1-2 sezone na visokom nivou a i to je pod znakom pitanja.
ma nezzz ali milanu je stvarno potreban jedan vrhunski strijelacA_d_0 je napisao/la:Ma nikakvog hajra ni od Fabiana. Dovest ga za 20 miliona i sta? Vec ima 30 godina. Odigrace 1-2 sezone na visokom nivou a i to je pod znakom pitanja.
.
- senad_flamin
- Kontakt:
pa ima i kod nas mladih u odbrani THIAGO SILVA 25gGunnerS je napisao/la:@tony-mortale, nemoj se nać uvrijeđen, nisam uopšte to imao namjeru, nit te uvrijedit nit te vrijeđat. Nego govorim, Milan kao tim je star. Pa gledaj im čitavu odbranu, sve je to preko 30+ godina, sredina terena također, jedino su u napadu mladi, i dobri. Nisam ja rekao da su ti igrači loši, nedo Bog da za jednog Sedorfa ili Pirla kažem da ne valja, nego su, stari, jbg.ne mogu odigrat više u sezoni 30+ utakmica na vrhunskom nivou. Milanu treba sigruno 6-7 mlađih igrača, naravno koji će bit uz ove "stare".
ONYEWU 28 g
ANTONINI 27g
ABATE 23 g
to su nasi mladi iz odbrane----
-RIVALDO-
mozel mi neko reci prosjek godina milana i intera? bas me zanima koliko su igraci milana stariji, ako su uopste stariji od interovaca.
- tony-mortale
- Kontakt:
mogao si ovo i sam uraditi, znači sa službene stranice intera:Wolverine je napisao/la:mozel mi neko reci prosjek godina milana i intera? bas me zanima koliko su igraci milana stariji, ako su uopste stariji od interovaca.
Golmani: Castellazzi Luca,Toldo Francesco Soares de Espindola Julio Cesar, Orlandoni Paolo, Belec Vid.
Odbrana:Materazzi Marco,Cordoba Ivan Ramiro,Zanetti Javier,Samuel Walter Adrian,Sisenando Maicon Douglas,Chivu Cristian,Santon Davide,Da Silva Ferreira Lucimar Lucio.
Vezni red:Cambiasso Esteban Matias,Stankovic Dejan,Muntari Sulley Ali,Krhin Rene,Motta Thiago,Sneijder Wesley,MacDonald Mariga Wanyama.
Napad:Barwuah Balotelli Mario,Milito Diego Alberto,Samuel Eto'o Fils,Pandev Goran.
Ukupno 24 igrača imaju zajedno 705 godina što je u prosjeku 29,375.
Milan, sa wikipedije, (na službenoj stranici neki radovi):
Golmani:Christian Abbiati,Flavio Roma,Marco Amelia.
Odbrana:Kakha Kaladze,Oguchi Onyewu,Alessandro Nesta,Gianluca Zambrotta,Marek Jankulovski,Daniele Bonera,Thiago Silva, Massimo Oddo, Luca Antonini,Elia Legati,Mario Yepes.
Vezni red: Gennaro Gattuso,Clarence Seedorf,Mathieu Flamini,Ignazio Abate,Andrea Pirlo,Massimo Ambrosini .
Napadači:Alexandre Pato,Filippo Inzaghi,Klaas-Jan Huntelaar,Gianmarco Zigoni,Marco Borriello,Dominic Adiyiah,Ronaldinho.
ukupno 27 igrača imaju zajedno 786 godina što je u prosjeku 29,1.
Tek sad vidim da milan ima 10 odbrambenih
- JuveSissoko
- Kontakt:
bez Milana i Juventusa u borbi za titulu,Seria A je bezze,donja 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- tony-mortale
- Kontakt:
al ahly navodno poslao ponudu od 8 M za gatuza, a olympiakos 30M za ronaldinja, a pošto se nema para za neke normalne transfere nebi ih čak bilo loše ni prodati.
a kao pojačanja opet spominju hondu, kojeg bi platio fly emirates zbog širenja na dalekoistočno tržište, i standardno fabijana.
a kao pojačanja opet spominju hondu, kojeg bi platio fly emirates zbog širenja na dalekoistočno tržište, i standardno fabijana.
tony-mortale je napisao/la:al ahly navodno poslao ponudu od 8 M za gatuza, a olympiakos 30M za ronaldinja, a pošto se nema para za neke normalne transfere nebi ih čak bilo loše ni prodati.
Zar ovaj Olympiakos je ovako snažan klub?
Colour of Manchester is blue...
- tony-mortale
- Kontakt:
ustvari daju još i više, sad čitam da je 30 M samo njemu za platu 3 godine po 10 M, plus odšteta Milanu, EU im državu spašava a oni na fudbal troše kao da su manchester city
Baš zato i govorim, znamo da je kriza u Grčkoj, al ova punuda je brate nemoralnaaaaaaaaaa!tony-mortale je napisao/la:ustvari daju još i više, sad čitam da je 30 M samo njemu za platu 3 godine po 10 M, plus odšteta Milanu, EU im državu spašava a oni na fudbal troše kao da su manchester city
Colour of Manchester is blue...
- Interista di cuore
- Kontakt:
apsolutno se slazem...a gradski mislim da ni iduce sezone nema nista od vas,ne zelim da provociram...to je samo moje misljenje...JuveSissoko je napisao/la:bez Milana i Juventusa u borbi za titulu,Seria A je bezze,donja
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
jak je Olympiakos.. prejak.. hoce da dovedu i Camoranesija.. pa i Rivaldo je nekada igrao.. kad bi u fudbal ulagali upola kao sto ulazu u kosarku bili bi svake godine solidni u ligi prvaka, ako ne i nekad do finala dogurati..Senator je napisao/la:tony-mortale je napisao/la:al ahly navodno poslao ponudu od 8 M za gatuza, a olympiakos 30M za ronaldinja, a pošto se nema para za neke normalne transfere nebi ih čak bilo loše ni prodati.
a kao pojačanja opet spominju hondu, kojeg bi platio fly emirates zbog širenja na dalekoistočno tržište, i standardno fabijana.![]()
Zar ovaj Olympiakos je ovako snažan klub?
upravu je Wolverine, i inter ima dosta stare igrace.. kao i Milan i Juve..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Hvala Bogu fudbal se ne igra zadnjih 5 godina vec znas i ti sam koliko i koliko smo vam nabili kompleks manje vrijednost pa vi nama dolazite na temu a ja vasu nisam nikad ni otvorio,mozda 2-3 puta. I sad te pitam ko ima kompleks? Mi ili vi?Interista di cuore je napisao/la:auuuu sta rade kompleksi nabijeni u ovih zadnjih 5 godina...hahahhaha.presmijesni ste ! POKER
- Interista di cuore
- Kontakt:
sta se ti javljas,ko je tebe sta pito??? nisam ja provociro,al nije u redu da onako napadaju cojka,pa sta god da im napise i zato sam se javio...brini se za svoj Juve i ne seri svega tiItalia je napisao/la:ovo su vasi kompleksi stvarani 113 godina.. ko je dosao na temu da provocira? hmm interisti.. ko ikad pogleda temu interovu? niko.. kompleks nize vrijednosti.. doci ce i vase vrijeme.. nista ne brinite..
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
pa da imam 250 godina imao bi neki kompleks, ovako sta mene briga kako je bilo prije i poslije 2 svjetskog rata, ha yaItalia je napisao/la:ovo su vasi kompleksi stvarani 113 godina.. ko je dosao na temu da provocira? hmm interisti.. ko ikad pogleda temu interovu? niko.. kompleks nize vrijednosti.. doci ce i vase vrijeme.. nista ne brinite..
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- tony-mortale
- Kontakt:
ma ne nije kompleks, jer stvarno je olimpijakos veći klub od milana heheh, a isto kako je veći olimpijakos veći je i inter,
Huntelaar odbio Marseille,i najvjerovatnije ide u Tottenham,,i Rino izgleda ide za Cannavarom,Dinho jos upitan ostanak jer se dosta klubova interesuje za njega,po meni ne bi ga bilo lose "tushnuti" i pokusati dovucu Gansa i Santosa posto smo povezivani sa njim u zadnje vrijeme(decko je strava),dakle sloziti ovu trojicu,istjerati nekako kaladzea,Jankulovskog(posto nece nigjde da idu dobili vec po dvije ponude,)naravno jer imaju drama ugovore to je jos jedan u nizu genijalnih poteza Celavog,tako da bih uz pametne prodaje i neke prisilne izgone iz kluba mogli imati finog kesha da se malo osvjezimo.
A o Interu necu da komentarisem nista,ne znam sta se preiprete sa njima,malo su osjetili kako je nama dugi niz godina bilo,i oni NIKAD nece na nas nivo najtrofejnijeg svjetskog kluba,tako da me ne tangiraju oni nimalo.
S toga momci relax i FORZA MILAN!!!!!!
A o Interu necu da komentarisem nista,ne znam sta se preiprete sa njima,malo su osjetili kako je nama dugi niz godina bilo,i oni NIKAD nece na nas nivo najtrofejnijeg svjetskog kluba,tako da me ne tangiraju oni nimalo.
S toga momci relax i FORZA MILAN!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.