Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
Beduin
-
Kontakt:
Memara je napisao/la:Beduin je napisao/la:
A samo kad se sjetim onih mailova Upravi Sarajeva(cini mi se clanu Uprave SA da je pisao?) i laznog sheika/bogatasa kako zeli ulagati velike pare u njihov klub, to se u anale treba upisati.
Kar.anje Uprave zeljkana mjesec dana od strane par bordo forumasa
Procitaj
http://www.bazabezporaza.com/2015/12/18 ... /#more-379
Ovo za forume je tacno, apsolutna kontrola Uprave zeljkana.
Cekaj, ipak su ti mailovi slati Zeljinoj Upravi, i oni epski odgovori Zeljinog clana na vrlom engleskom jeziku?
Zaboravio sam ko je koga handrio, ali sam plakao od smijeha. Sjetim se na klixu kako je bilo price da ce arapi uloziti u klub i kasnije sve izaslo na vidjelo pa opca prcacina bila.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
-
carsijaba
-
Kontakt:
revnosan si ...pratiš, al' nemaš objašnjenje niti komentar o "urednicima" fb stranice. Ja sam svoj stav iznio o anonimusima, ali ti nisi.
-
Hrasno1921
-
Kontakt:
Postao/la Hrasno1921 » 13 avg 2016, 16:30
carsijaba je napisao/la:revnosan si ...pratiš, al' nemaš objašnjenje niti komentar o "urednicima" fb stranice. Ja sam svoj stav iznio o anonimusima, ali ti nisi.
Zabranjeno je kloniranje
Puna podrska urednicima, samo iskreno nebih volio da iza nje stoje pitari, prcaju vas samo tako a to se i vidi po vasim reakcijama na facebooku, forumima i opstoj histeriji, samo da zapjenite jos
Ovo je tek pocetak karanja i kraja koliko vidim

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
Incognito87
-
Kontakt:
Postao/la Incognito87 » 13 avg 2016, 16:31
Hrasno1921 je napisao/la:carsijaba je napisao/la:revnosan si ...pratiš, al' nemaš objašnjenje niti komentar o "urednicima" fb stranice. Ja sam svoj stav iznio o anonimusima, ali ti nisi.
Zabranjeno je kloniranje
Puna podrska urednicima, samo iskreno nebih volio da iza nje stoje pitari, prcaju vas samo tako a to se i vidi po vasim reakcijama na facebooku, forumima i opstoj histeriji, samo da zapjenite jos

Tako je. Samo je pitanje čijeg kraja, a kraj je blizu, bliže nego što misliš.

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
4672980102091213
-
Kontakt:
Postao/la 4672980102091213 » 13 avg 2016, 16:35
Hrasno1921 je napisao/la:carsijaba je napisao/la:revnosan si ...pratiš, al' nemaš objašnjenje niti komentar o "urednicima" fb stranice. Ja sam svoj stav iznio o anonimusima, ali ti nisi.
Zabranjeno je kloniranje

Kraj je kad 5 000 ljudi skoci i pocne skandirat protiv uprave. Pet i pol forumasa , ali pazi to je ukupna brojka na svim mrezama i forumima ne mogu nikako ubrzat kraj. Kompleksase i navijace drugih klubova koji pisu nebuloze i prave komediju necu komentarisat jer je to znak nezrelosti i neizgradjenih licnosti. Meni recimo nije gust na forumu cirkuzat,nasladjivat, pratit i pisati protiv Sarajeva, Slobode, Sirokog, Borca itdd...
Za zivot cijeli !
-
Hrasno1921
-
Kontakt:
Postao/la Hrasno1921 » 13 avg 2016, 16:37
carsijaba je napisao/la:Karanje nastupa sljedeće sedmice, uperi pogled ka Japanu i zasviraj violinu.

Sto te banovase @avlami ? jesu li te banovali ili si se solidarisao sa strajkacima?
Posto nisam upucen u tu pricu molim te da mi objasnis, sta kaze Acika jucer? nemoj da te desifrujem

ne treba on eto ja sam
avlami, avlami klon i klovn u jednom ...
1921'
-
Straus1921
-
Kontakt:
Postao/la Straus1921 » 13 avg 2016, 16:38
Kad te ovoliko kude kod nas, onda bas znas da si na dobrom putu

-
carsijaba
-
Kontakt:
Hrasno1921 je napisao/la:carsijaba je napisao/la:Karanje nastupa sljedeće sedmice, uperi pogled ka Japanu i zasviraj violinu.

Sto te banovase @avlami ? jesu li te banovali ili si se solidarisao sa strajkacima?
Posto nisam upucen u tu pricu molim te da mi objasnis, sta kaze Acika jucer? nemoj da te desifrujem

ne treba on eto ja sam
pitaj acu, pored mene je banovao i bokača, čovjeka koji nikada nije upotrijebio ružnu rijč. a kamoli nekoga uvrijedio ili prekršio forumska pravila. Popušlići imate mahanje.
-
Hrasno1921
-
Kontakt:
Postao/la Hrasno1921 » 13 avg 2016, 16:42
Sve stari forumasi registrovani u zadnjih par mjeseci !?
Ovdje su inkognito i po zadatku, gledaj ih
Predstavite se forumskoj zajednici, nemojte da vas Aco trazi i otkriva ko pokemone
1921'
-
Memara
-
Kontakt:
Beduin je napisao/la:
Cekaj, ipak su ti mailovi slati Zeljinoj Upravi, i oni epski odgovori Zeljinog clana na vrlom engleskom jeziku?
Zaboravio sam ko je koga handrio, ali sam plakao od smijeha. Sjetim se na klixu kako je bilo price da ce arapi uloziti u klub i kasnije sve izaslo na vidjelo pa opca prcacina bila.

Ne znam koliko dugo pratis ovaj forum ali ovdje je @ipe/super mjesec dana dobro lozio svoje napacene meljovce!

Evo dolaze Arapi, Amar, sponzori i okreci to janje! Oni jadni svaki dan postavljali slike janjetine
Ako budem naso' mailove poslat cu ti u pp ako zelis.

-
Straus1921
-
Kontakt:
Postao/la Straus1921 » 13 avg 2016, 16:44
Hrasno1921 je napisao/la:Sve stari forumasi registrovani u zadnjih par mjeseci !?
Predstavite se forumskoj zajednici, nemojte da vas Aco trazi i otkriva ko pokemone
Sto te nema na onom forumu tamo ? Bio si jedno vrijeme pravo aktivan, jedan od najaktivnijih

-
carsijaba
-
Kontakt:
Hrasno1921 je napisao/la:Sve stari forumasi registrovani u zadnjih par mjeseci !?
ja sam jedan od Misimovića, je li ti lakše
-
Hrasno1921
-
Kontakt:
Postao/la Hrasno1921 » 13 avg 2016, 16:45
carsijaba je napisao/la:Hrasno1921 je napisao/la:carsijaba je napisao/la:Karanje nastupa sljedeće sedmice, uperi pogled ka Japanu i zasviraj violinu.

ne treba on eto ja sam
pitaj acu, pored mene je banovao i bokača, čovjeka koji nikada nije upotrijebio ružnu rijč. a kamoli nekoga uvrijedio ili prekršio forumska pravila. Popušlići imate mahanje.
Mora da ste pokusavali po nalogu da sabotirate forum, unistite temu FKZ, mora da ste sa laznih nikova pozivali na neki bojkot i na "preseljenje", malo ucjenjivali, prijetili, prozivali ljude koji rade na portalu itd. sta mislis na nije to?
Imate dogs trust pa se zalite

1921'
-
Pitaristok
-
Kontakt:
Postao/la Pitaristok » 13 avg 2016, 16:46
O cemu je rijec, moze li se znati?
-
AzaKamikaza
-
Kontakt:
Postao/la AzaKamikaza » 13 avg 2016, 16:46
Hrasno de mi reci ko je sin Misketa na forumu kad vec pises po onoj hajmo reci stranici,da mu preporucim par tansfera dok nije kraj prelaznog roka da dobijemo Slobodanku sljedeci put.Hvala.
@kenjara opet iskazuje svoju vecu mrznju prema najtrofejnijem klubu, nego svoju ljubav prema svom kvazi klubu.Toliko.

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
-
Incognito87
-
Kontakt:
Postao/la Incognito87 » 13 avg 2016, 16:46
Straus1921 je napisao/la:Hrasno1921 je napisao/la:Sve stari forumasi registrovani u zadnjih par mjeseci !?
Sto te nema na onom forumu tamo ? Bio si jedno vrijeme pravo aktivan, jedan od najaktivnijih

Hrasno1921' je napisao/la:Jutros ja sa malim u opstini da mu izvadim rodni list za obdaniste, i pred opstinom ga ja pitam, reko jel ti volis Zelju? kaze volim, reko da li bil sve uradio za Zelju?, kaze on bi, e reko sa kad udjemo u opstinu, ja cu stati u red a ti sjedi tamo i deri se na sav glas "Koldzo lopove", slobodno reko ne smije ti niko nista, gledat cu te ja, ma nije mali ni tri puta izgovorio, govori ona sa saltera, kaze gospodine nemojte molim vas, ako imate nekih nesuglasica sa nacelnikom ili ste nezadovoljni radom opstine, mozete zatraziti prijem kod nacelnika ili podnijeti zalbu za odredjeni problem, reko ne treba hvala ima nas 15.000 ne mozemo svi stati u zgradu opstine ...
KOLDZO LOPOVE !!!
A ono neradni dan bio

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
Hrasno1921
-
Kontakt:
Postao/la Hrasno1921 » 13 avg 2016, 16:47
carsijaba je napisao/la:Hrasno1921 je napisao/la:Sve stari forumasi registrovani u zadnjih par mjeseci !?
ja sam jedan od Misimovića, je li ti lakše
nisi ti si pravnik a oni nisu
mozda si milijoner kao ovaj?
1921'
-
carsijaba
-
Kontakt:

ma ja, bokača fol greškom banovali

-
AzaKamikaza
-
Kontakt:
Postao/la AzaKamikaza » 13 avg 2016, 16:50
Hrasno jel ti dobar violina sa 17 trofeja

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []