PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Mladost DK-Sarajevo iz 1/2.
Poluvrijeme 2:0
Kraj 2:3 uz tri gola Bemke.
Poluvrijeme 2:0
Kraj 2:3 uz tri gola Bemke.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Tvoja prica nema veze sa Robijasima.TobeYarabi je napisao/la: neozbiljan si sagovornik..mislio sam da znas nesto pa da ko ljudi porazgovaramo, ali nema od tebe nista
!
- elamalakia
- Kontakt:
davno sam upratio tog pacenika, vidis da prati Zelju vise nego SarajevoAzaKamikaza je napisao/la: @kenjara opet iskazuje svoju vecu mrznju prema najtrofejnijem klubu, nego svoju ljubav prema svom kvazi klubu.Toliko.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Beduin
- Kontakt:
Tek od prosle godine sam regovan ovdje, prvo pod nickom Batva.Memara je napisao/la:Ne znam koliko dugo pratis ovaj forum ali ovdje je @ipe/super mjesec dana dobro lozio svoje napacene meljovce!Beduin je napisao/la: Cekaj, ipak su ti mailovi slati Zeljinoj Upravi, i oni epski odgovori Zeljinog clana na vrlom engleskom jeziku?
Zaboravio sam ko je koga handrio, ali sam plakao od smijeha. Sjetim se na klixu kako je bilo price da ce arapi uloziti u klub i kasnije sve izaslo na vidjelo pa opca prcacina bila.Evo dolaze Arapi, Amar, sponzori i okreci to janje! Oni jadni svaki dan postavljali slike janjetine
![]()
![]()
Ako budem naso' mailove poslat cu ti u pp ako zelis.
Ranije sam samo ulazio kao gost da procitam o Slobodi, jos od onog ispadanja u Cvajtu.
Sibni na pp mailove ako nadjes.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Davno ga je @Ajzea , a zatim i moja malenkost popisali po sred tinejdzerske face, od tada svaki njegov komentar uzimam sa dozom humora.Drugacije se on ne moze shvatiti, tj. poenta njegovog postojanja na ovoj planeti.elamalakia je napisao/la:davno sam upratio tog pacenika, vidis da prati Zelju vise nego SarajevoAzaKamikaza je napisao/la: @kenjara opet iskazuje svoju vecu mrznju prema najtrofejnijem klubu, nego svoju ljubav prema svom kvazi klubu.Toliko.
Ovo me zainteresovalo pa sam provjerio i Boccaccio uopste nije banovan.carsijaba je napisao/la:pitaj acu, pored mene je banovao i bokača, čovjeka koji nikada nije upotrijebio ružnu rijč. a kamoli nekoga uvrijedio ili prekršio forumska pravila. Popušlići imate mahanje.Hrasno1921 je napisao/la:Sto te banovase @avlami ? jesu li te banovali ili si se solidarisao sa strajkacima?carsijaba je napisao/la:Karanje nastupa sljedeće sedmice, uperi pogled ka Japanu i zasviraj violinu.![]()
Posto nisam upucen u tu pricu molim te da mi objasnis, sta kaze Acika jucer? nemoj da te desifrujemne treba on eto ja sam
![]()
avlami, avlami klon i klovn u jednom ...
A ti ako si koristio dupli nick da siris propagandu (a ocigledno jesi jer ti je ovaj iz 2015), ne bi de trebao pitati zasto ban.
- Incognito87
- Kontakt:
Bio je banovan 
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Rece ti ides vratiti se neces na svetu temu.rasavoje je napisao/la:O tebi. Dje se kupas, dje skoljke skupljas?MuhamedTM je napisao/la:O cemu?rasavoje je napisao/la:
Sto se tice pitanja kao da je postavio Fehimov mali
Znas onu pjesmu, kajat ces se jednog dana kad ti svega bude dosta
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
@admin, ti si očigledno patološki lažov. Bokačo jeste bio banovan i to bez razloga, kasnije ste mu vratili nickname uz obrazloženje da je greškom banovan (aco tako obrazložio, koliko me sjećanje služi). Ja sam banovan bez upozorenja i obrazloženja iako nikoga nisam vrijeđao od forumaša. Nikada nisam koristio dupli nickname. Cijela frka je nastala kada je @pile pitao zašto nema strema neke Željine utakmice i tada se ovdje situacija zakuhala. Sada pojedini forumaši u sve ovo uvlače Upravu Želje, a razlog ne znam. U stvari znam, ali nebitno. To je istina.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
@boccaccio je bio banovan.
Kad smo sasuli paljbu , tad je i dobio unban uz smijesan navodno razlog.
Kad smo sasuli paljbu , tad je i dobio unban uz smijesan navodno razlog.
- Incognito87
- Kontakt:
Taj dan je 90% forumaša sa teme banovano. Ja sam dobio ban a uopšte nisam bio taj dan na forumu 
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Beduin
- Kontakt:
Admin patoloski lazov? Ja bih ga opet perm banovao da sam Admin, hhh.
Previse Admine dopustas onome ko vas je javno prozivao i ismijavao ovaj nas dobri forum.
Previse Admine dopustas onome ko vas je javno prozivao i ismijavao ovaj nas dobri forum.
075 ❤
075 ❤
Za razliku od mene kojeg nisu htjeli banovati ni sa molbom.Incognito87 je napisao/la:Taj dan je 90% forumaša sa teme banovano. Ja sam dobio ban a uopšte nisam bio taj dan na forumu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Jedno je sigurno , medju vama ima onih koji uzimaju novac da bi branili stavove i sve poteze Uprave ma kakvi oni bili a isto tako i iz kontra tabora koji ruse upravu vjerovatno kao i prvi placenici koji sve pljuju . Velike se igre oko Zelje igraju .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Beduin
- Kontakt:
Otkud balega na forumu? Nije ovo stala, mora da je jak vjetar nanese, hhh.
lamSe Muhi, istinskoj ljudini.
lamSe Muhi, istinskoj ljudini.
075 ❤
075 ❤
- Incognito87
- Kontakt:
Izađi mu iz anusa, ili makar pertle ostavi da te mogu izvući kasnijeBeduin je napisao/la:Admin patoloski lazov? Ja bih ga opet perm banovao da sam Admin, hhh.![]()
Nemaš potrebe uzimati novac da bi pisao istinu. I svako realan bio on Željovac ili ne, vidi da klub napreduje. Malim koracima, ali napreduje. Stadion se pravi, neke stvari u klubu su regulisane, klub očišćen od parazita (ono za šta se vi trenutno borite), samo sportski rezultat nedostaje. Fula ima, ali mnogo više ima dobrih stvari.avenija je napisao/la:Jedno je sigurno , medju vama ima onih koji uzimaju novac da bi branili stavove i sve poteze Uprave ma kakvi oni bili a isto tako i iz kontra tabora koji ruse upravu vjerovatno kao i prvi placenici koji sve pljuju . Velike se igre oko Zelje igraju .
-
4672980102091213
- Kontakt:
Kakvi brate placenici? Pa nas 100 se raspravlja samo s njim i jos jednim na temi. Ne treba ti neko dati 20 km da kazes da je situacija dobra i buducnost obecavajuca ako je to stvarno tako. I sam pratis odnosno ponekad procitas desavanja oko kluba i vidis kako se stvari odvijaju. Opet ponavljam fali taj rezultat, trofej ili izlazak u evropu koji je i vise nego realan ove godine i nijedan se nece javljati. Navijaci su dali klubu oko pola miliona za ove akcije, uskoro se gradi istok, dovodimo i vise nego solidne igrace za nase uslove, porezi se placaju,sve je transparetno, u upravi sjede ljudi koji su svaku utakmicu bili gdje god je Zeljo igrao i prije ulaska u upravu i prije nego sto su postali nesto uticajniji i dobili dobre poslove, vraca se i dug odnosno dugovi. Opet kazem nije mjerilo pisanje po forumu i nas hiljade i od njih dovjice,trojice, ali je mjerilo podrska momaka koji idu svaku utakmicu bilo srijedom ii subotom, u Trebinju ili na Grbavici. Ima i negativnih stvari uprave ,gresaka sto je i sasvim normalno tipa smjena trenera i neke greske u procjeni igraca, ali to je sportski segmenat kluba i moze biti na zavidnom nivou i opet ti ne garantuje uspjeh, ali i tu ide pozitivnoavenija je napisao/la:Jedno je sigurno , medju vama ima onih koji uzimaju novac da bi branili stavove i sve poteze Uprave ma kakvi oni bili a isto tako i iz kontra tabora koji ruse upravu vjerovatno kao i prvi placenici koji sve pljuju . Velike se igre oko Zelje igraju .
Za zivot cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.