Treba im Cerića poslati da im proču jednu kratku ali dobru o prilagođavanju.rio_Ferdy88 je napisao/la:DANTES je napisao/la:joj pa što ne stave tuku malo ranije...![]()
Baš će zbog nas prilagođavati satnicu

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Treba im Cerića poslati da im proču jednu kratku ali dobru o prilagođavanju.rio_Ferdy88 je napisao/la:DANTES je napisao/la:joj pa što ne stave tuku malo ranije...![]()
sve ja to znam ali jbg. ubiše me ovi termini. plivanje sam totalno propustio. i atletiku ću. pogledaću amela i ivanu kad bude i naracno bolta... ostalo ne vjerujemrio_Ferdy88 je napisao/la:DANTES je napisao/la:joj pa što ne stave tuku malo ranije...![]()
Pa imaš snimke na ovim sajtovima što sam postavljao, BBC, CBC, samo naštimaj sebi onako kako su i ostali sa onim addonima.DANTES je napisao/la: sve ja to znam ali jbg. ubiše me ovi termini. plivanje sam totalno propustio. i atletiku ću. pogledaću amela i ivanu kad bude i naracno bolta... ostalo ne vjerujem
Anatomija je napisao/la:Jel Bolt danas na 100 ?
jopaa7 je napisao/la:Ne pratim previse skok s motkom a vidim da su oko 1:20 iza ponoci kvalifikacije. Sto se mora odraditi za ulazak u finale, preskociti odredenu visinu ili?
Tko su favoriti za medalje? Hvala.
Ti bi mogao znati?branimir85 je napisao/la:
trebaju preskočit određenu visinu,12najbolji u q će se plasirati u finale,favorit je LAVILLENIE a tu su još KENDRICKS, BARBER,Braz DA SILVAjopaa7 je napisao/la:jopaa7 je napisao/la:Ne pratim previse skok s motkom a vidim da su oko 1:20 iza ponoci kvalifikacije. Sto se mora odraditi za ulazak u finale, preskociti odredenu visinu ili?
Tko su favoriti za medalje? Hvala.Ti bi mogao znati?branimir85 je napisao/la:
Ok, gledat cu zbog Horvata da vidim koliko moze. Znam decka pa mi je jos zanimljivije pratiti ondabranimir85 je napisao/la: trebaju preskočit određenu visinu,12najbolji u q će se plasirati u finale,favorit je LAVILLENIE a tu su još KENDRICKS, BARBER,Braz DA SILVA
par puta je rekao da će trčati još dogodine u londonu i onda odlučiti šta ćefilip13 je napisao/la:ne bas dobar start bolta,ovaj sa RTRS uporan da je ovo tzadnja olimpijada za bolta,je li bolt to i objavio?
jestamaji je napisao/la:par puta je rekao da će trčati još dogodine u londonu i onda odlučiti šta ćefilip13 je napisao/la:ne bas dobar start bolta,ovaj sa RTRS uporan da je ovo tzadnja olimpijada za bolta,je li bolt to i objavio?
inače izvrstan sedmoboj. belgijanka rocks!
da, skroz je gusto, mala je razlikaKingJamesMVP je napisao/la:Jel isad Jesicca Annis u krugu medalja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.