FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hurticu ako je Husref Sarica koristio na krilu to ne znaci da i ti moras jer nisi njegove inteligencije i shvatanja sta on radi na toj poziciji.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dobar Almir 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja ne znam koji se **** desio sa ovim Almirom ovo ljeto.
Neka neko objasni ovom papku kako da izgovara Mihojević hahaha
Pa on je sad reprezentativac zasto da se vise zamara sa ovom ligomLocust je napisao/la:Ja ne znam koji se **** desio sa ovim Almirom ovo ljeto.
S istinom sam davno složio pakt
Dajte link ljudiii
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
Ovaj Amer Bekić i kad je u formi,prosjećan je igrač.E sad moš mislit kakav je trenutno kad je van forme 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Jednostavno nafurao se,odigrao tekmu za repku,skocila mu cijena na TM-u,sad se nada ino-transferu i konta da je on prevazisao ovu ligu.Locust je napisao/la:Ja ne znam koji se **** desio sa ovim Almirom ovo ljeto.
Rustem je fudbalski nevjerovatno glup
Pavlović je u ove 4 utakmice ove godine pojeo duplo više govana nego prošlu polusezonu cijelu.
Ojjjjj Amera majkooo
Do kada treba da trpimo ovog Amera?
Bojim se stvarno da se Amer ne pretvori u Okica
Ševko kloc je Ronaldinho za Amera tehnički.Besic je napisao/la:Bojim se stvarno da se Amer ne pretvori u Okica
Samo što ovaj puno trči pa je korisniji.