1/4 - Argentina - Njemacka
Moderator/ica: admin
Re: 1/4 - Argentina - Njemacka
Ne ba, nego mi se frajer pravi pametan i izaziva me. Niko ga nije pozvao da me citira. Dao sam svoj komentar o Njemackoj, a on je sam podigao dva prsta. I onda kad krene rasprava, ide neko vrijeđanje i izvlacenje kako se nema vremena.
Klasika.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
al koji ti je razlog za nepovjerovati, a gledao si utakmicu eng-ger i vidio garant ko i sav svijet da su ih švabe razmontirale ko lego kocke, al et tebi je sudija razlog i oni su donijeli njemcima 6-7 titula na SP-EP, i još desetak finala, a te iste sudije su krive što su onemogućile englezima da nikad nigdje nisu bili nikakav faktor na prvenstvima osim onom SP kojem su slučajno bili i domaćiniTrasimaco je napisao/la:Ne ba, nego mi se frajer pravi pametan i izaziva me. Niko ga nije pozvao da me citira. Dao sam svoj komentar o Njemackoj, a on je sam podigao dva prsta. I onda kad krene rasprava, ide neko vrijeđanje i izvlacenje kako se nema vremena.Klasika.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
@trasimaco
postujem tvoje misljenje, al na ponisteni gol lamparda gledaj ovako:
sudbina je htjela da se 66. vrati englezima kad tad, a to sto je bilo sada ne mjenja cinjenicu da su nijemci pokradeni 66. a englezi 2010. znaci sada su obje zemlje quit!
a drugo, nije valjda da mislis da je engleska zasluzila prolaz onakvom igrom protiv njemacke?!
a da se malo osvrnem na danasnju utakmicu... svaka cast nijemcima, maradona ce dugooooo pamtiti ovaj dvoboj u svo zivotu... bravo nijemci!!!
zao mi muellera sto nece igrati...
al eto neka se cuva za finale
klose jos dva gola i najbolji strijelac svjetskih prvenstava!!! 
postujem tvoje misljenje, al na ponisteni gol lamparda gledaj ovako:
sudbina je htjela da se 66. vrati englezima kad tad, a to sto je bilo sada ne mjenja cinjenicu da su nijemci pokradeni 66. a englezi 2010. znaci sada su obje zemlje quit!
a drugo, nije valjda da mislis da je engleska zasluzila prolaz onakvom igrom protiv njemacke?!
a da se malo osvrnem na danasnju utakmicu... svaka cast nijemcima, maradona ce dugooooo pamtiti ovaj dvoboj u svo zivotu... bravo nijemci!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Panzer dominira !
Ali Oranje osvaja
Ali Oranje osvaja
Pa sta se pecate toliko?tony-mortale je napisao/la:al koji ti je razlog za nepovjerovati, a gledao si utakmicu eng-ger i vidio garant ko i sav svijet da su ih švabe razmontirale ko lego kocke, al et tebi je sudija razlog i oni su donijeli njemcima 6-7 titula na SP-EP, i još desetak finala, a te iste sudije su krive što su onemogućile englezima da nikad nigdje nisu bili nikakav faktor na prvenstvima osim onom SP kojem su slučajno bili i domaćini
Trasimaco je napisao/la:Ne ba, nego mi se frajer pravi pametan i izaziva me. Niko ga nije pozvao da me citira. Dao sam svoj komentar o Njemackoj, a on je sam podigao dva prsta. I onda kad krene rasprava, ide neko vrijeđanje i izvlacenje kako se nema vremena.Klasika.
Englez, ovo je forum, pogledaj u riječniku kakav kocept označava taj pojam. Za sve ostalo tu je blogger
ja se ne pravim pametan, ja jesam pametan. Za mudrost mi treba još koja decenija.
Frustriranost je česta pojava - bio je to neki vid savjeta da se malo ispušeš negdje drugdje, a ne da nas hebeš u zdrav mozak.
Tačno, nemam vremena da dokazujem dokazano. A ti idalje vjeruj da je 66' bio regularan gol, pored neoborivog dokaza.
I šta kukaš ko naka baba forumašima, sve što imaš reci meni. Mislim, muški brate.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 03 jul 2010, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Meni je od svega najdraze sto je zabio Mueller, sakupljac lopti, te zacepio usta "gospodinu" El Narkomaniju. Njemci su pokazali da su najjaci kolektiv na ovom svjetskom prvenstvu i bez obzira osvojili ili ne mislim da ce na kraju svako morati priznati da je Njemacka igrala najljepsi fudbal na svjetskom prvenstvu u Juznoj Africi .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Pa ako sam ja po tvome misljenju slucaj sa kojim ne zelis gubiti vrijeme, zasto si me uopste citirao? I ako je ovo forum i ako ja smijem pisati sta zelim (osim uvreda, koje usput receno TI izgovaras), kako me mozes uciti o tom pojmu?VanBasten je napisao/la:Englez, ovo je forum, pogledaj u riječniku kakav kocept označava taj pojam. Za sve ostalo tu je blogger
ja se ne pravim pametan, ja jesam pametan. Za mudrost mi treba još koja decenija.
Frustriranost je česta pojava - bio je to neki vid savjeta da se malo ispušeš negdje drugdje, a ne da nas hebeš u zdrav mozak.
Tačno, nemam vremena da dokazujem dokazano. A ti idalje vjeruj da je 66' bio regularan gol, pored neoborivog dokaza.
I šta kukaš ko naka baba forumašima, sve što imaš reci meni. Mislim, muški brate.
A za ovo boldovano... OMG!
Tip konstantno spama, i to nekim neargumentovanim glupostima totalno nevezanim za ovu temu....A što se tiče frustracije ona je i više nego očigledna...VanBasten je napisao/la:Trasimaco je napisao/la:Ne ba, nego mi se frajer pravi pametan i izaziva me. Niko ga nije pozvao da me citira. Dao sam svoj komentar o Njemackoj, a on je sam podigao dva prsta. I onda kad krene rasprava, ide neko vrijeđanje i izvlacenje kako se nema vremena.Klasika.
Englez, ovo je forum, pogledaj u riječniku kakav kocept označava taj pojam. Za sve ostalo tu je blogger
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Zato što si o meni govorio s trećim licem. Valjda se zna neki red. Ne, ovo nije gubljenje vremena, treba maksume naučiti da nije lijepo o drugima govoriti iza leđa. Nadam se da ti je sad jasno.Trasimaco je napisao/la:Pa ako sam ja po tvome misljenju slucaj sa kojim ne zelis gubiti vrijeme, zasto si me uopste citirao? I ako je ovo forum i ako ja smijem pisati sta zelim (osim uvreda, koje usput receno TI izgovaras), kako me mozes uciti o tom pojmu?VanBasten je napisao/la:Englez, ovo je forum, pogledaj u riječniku kakav kocept označava taj pojam. Za sve ostalo tu je blogger
I šta kukaš ko naka baba forumašima, sve što imaš reci meni. Mislim, muški brate.![]()
A za ovo boldovano... OMG!![]()
Rekao si over&out, pa sam mislio da nisi tu i odgovorio sam Geri na njegovo pitanje. Ne precjenjuj se brate.
I ako je ovo forum i ako ja smijem pisati sta zelim (osim uvreda, koje usput receno TI izgovaras), kako me mozes uciti o tom pojmu?
Očito, mogu! Rekoh, blogger, ako ne želiš da te iko citira.Niko ga nije pozvao da me citira. Dao sam svoj komentar o Njemackoj, a on je sam podigao dva prsta.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 03 jul 2010, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Al finale ide lalamaEmir_ZENICA je napisao/la:Do finala ! ! !
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Vidjet cemoFaraon iz Visokog je napisao/la: Al finale ide lalama
A C A B !
Meni je samo jasno da ti ne znas razgovarati, a da nekog ne vrijeđas. Drago mi je sto kao maksum umijem izbjeci takvo ponasanje i drago mi je sto me ti nista neces nauciti. Odgovarao sam covjeku na pitanje na sta valjda imam pravo, a sam si kriv sto se o tebi prica iza leđaVanBasten je napisao/la:Zato što si o meni govorio s trećim licem. Valjda se zna neki red. Ne, ovo nije gubljenje vremena, treba maksume naučiti da nije lijepo o drugima govoriti iza leđa. Nadam se da ti je sad jasno.
Eh blago nama s vama... neg šta si nego maksum, i poprilično frustriran. A volim takve malo prizemljiti.Trasimaco je napisao/la:Meni je samo jasno da ti ne znas razgovarati, a da nekog ne vrijeđas. Drago mi je sto kao maksum umijem izbjeci takvo ponasanje i drago mi je sto me ti nista neces nauciti. Odgovarao sam covjeku na pitanje na sta valjda imam pravo, a sam si kriv sto se o tebi prica iza leđaVanBasten je napisao/la:Zato što si o meni govorio s trećim licem. Valjda se zna neki red. Ne, ovo nije gubljenje vremena, treba maksume naučiti da nije lijepo o drugima govoriti iza leđa. Nadam se da ti je sad jasno., jer si bio uzrok ove rasprave. Iduci put prvo razmisli, pa digni dva prsta.
uhvati se ti blogga..
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 03 jul 2010, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
sloboda b. novi
- Kontakt:
zasluzena pobjeda njemaca protiv engleske i argentine ,igraju leprsavo u odnosu na prethodne godine. Jedina ekipa koja je dosla da odigra sto moze bolje bez pritiska da osvoji sp a engleska francuska engleska pa i brazil su bili pod tim pritiskom pa su svi zavrsili kako su zavrsili
E vala si me bas momacki zakucao.VanBasten je napisao/la:Eh blago nama s vama... neg šta si nego maksum, i poprilično frustriran. A volim takve malo prizemljiti.
uhvati se ti blogga..
Idem gledati utakmicu. Ne trudi se da vise gubis vrijeme sa mnom.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ko što bi jedan novinar rekao: Lessi se vraća kući, a Maradona se sad preziva Diego Armando Moradoma.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nemoj se ofirati sa tim xaxaxaaxthulkazal je napisao/la:ovo reče tip koji ima Iker-a za avatara i valjda je fan Real Madrida xaxaxaxaxaxaBrnjoo je napisao/la:Zalim Nijemce koji ce se nakon ovakve predstave morati pokloniti Xaviju, Iniesti i ekipi iz Barcelone![]()
![]()
Muller se vala osveti Maradoni ...
Taj Iker je prosle sezone dobio nagradu za najboljeg golmana svijeta, najbolje rankirani golman prema Balon d'Oru i jedini golman koji je usao u uzi izbo - top 20, golman koji dvije godine zaredom statisticki postaje najbolji golman sviejta prema IFHHS-u i ti mi XAXAXA nasao ovdje pamtovati
XAXAXAXA debila
takvi ko ti me nerviraju vise nego ovo kad mi nestaje signala svako malo na ovom digitalnom sranju pa ni utakmicu ne mogu pogledati
100% ce kisa u USK
nisam ovo odmah vidio. jedino sto ceu reci su dvije stative, i os par odlicnih sansi. covjek nije imo srece. ne kazem da je bio dobar, ali je po meni pruzio vise nego ronaldo.EdinTM87 je napisao/la:Sta vam je svabe?? Spanija ce vas pomesti.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.