FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hahah Manuele pa normalno da ne bi,mozda bi nas dobili zbog fizicke spreme,ali mi smo definitivno fudbalski inteligentniji od Rustema i Bekica npr.
Strpljivom igrom do bodova.Ovako smo 67dme osvojili titulu.Puna podrska treneru pogotovo na izboru i pozicioniranju igraca. Ja bih se ranio kad bih ne daj Boze Hebib,Nemanja ili Hodzic dobili priliki na krilu pored Amera.
Drago mi je sto Hurtic forsira mladu ekipu,mladji smo od domacina tu su Kadusic,Smajlagic ,Gljiva koji ce dobiti priliku u drugom poluvremenu.
Strpljivom igrom do bodova.Ovako smo 67dme osvojili titulu.Puna podrska treneru pogotovo na izboru i pozicioniranju igraca. Ja bih se ranio kad bih ne daj Boze Hebib,Nemanja ili Hodzic dobili priliki na krilu pored Amera.
Drago mi je sto Hurtic forsira mladu ekipu,mladji smo od domacina tu su Kadusic,Smajlagic ,Gljiva koji ce dobiti priliku u drugom poluvremenu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- raspadsistema
- Kontakt:
Ko voli Sarajevo treba da navija za to da izgubimo svaku tekmu dok onaj ublehaš od stručnjaka ne ode. Prenos gori od naše igre. Komentator zasjenio i Kadusica. 
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Na žalost Marko jeste najgori na terenu uz tradicionalno očajne rođake iz Tuzle.
Ljudi moji sta je ovo?? (tresu se tribine)
Neki su govorili da Almir Bekić, reprezentativac, tri klase ispred Subica, samo da napomenem..
Zabija ga Novaković u drugom..
Neki su govorili da Almir Bekić, reprezentativac, tri klase ispred Subica, samo da napomenem..
Zabija ga Novaković u drugom..
IDEMO PONOVO!
Motoricni igrac niskog tezista,sto mu baci opis Hasancic 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na koji fol kontaju zabit gol? Nek mi neko pojasni samo to.. il čuvaju nulu danas, pa onda kažu bolji rezultat u ovom selu nego prošle godine
Tuga, jad i cemer.
Mladost igra jak presing a nasi slabo odgovaraju. Nisu losi nasi za sad, trebao bi pasti gol u drugom.
FK Sarajevo u srcu.
GIF
GIF
Sto rece brat @sioux,ovo je opet puno bolje izdanje u odnosu na tekmu protiv Krupe,ali opet ni blizu toga da budemo zadovoljni sa igrom.
Dobro je ovo..na pola smo puta do pozitivnog rezultata 
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey
Idemo razbiti Mladost leprsavom igrom u drugom poluvremenu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne znam po čemu je ovo bolje izdanje od onog protiv Krupe?
Ovo mi je isto ko protiv Čelika.
Ovo mi je isto ko protiv Čelika.
- raspadsistema
- Kontakt:
"Igrom ne mogu biti zadovoljan, kao ni rezultatom, ali treba uzeti u obzir i to da smo prosle godine ovdje izgubili. Tesko je bilo igrati bez Duljevica, a neki igraci jos se nisu u potpunosti oporavili od trovanja hranom." dr.mr. almir hurtic nakon nadam se remija .
raspadsistema je napisao/la:"Igrom ne mogu biti zadovoljan, kao ni rezultatom, ali treba uzeti u obzir i to da smo prosle godine ovdje izgubili. Tesko je bilo igrati bez Duljevica, a neki igraci jos se nisu u potpunosti oporavili od trovanja hranom." dr.mr. almir hurtic nakon nadam se remija .
S istinom sam davno složio pakt
Ima li posljedica za tog trovaca dje su jeli pa se potrovase?
il je to jos jedna cinjenica bez pokrica?.....da se bar imenuje da ostala raja ne najebe?...
il je to jos jedna cinjenica bez pokrica?.....da se bar imenuje da ostala raja ne najebe?...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel se ne vidi Hurtin rukopis 3,14cke
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
U ovom klubu nema posljedica nikakvih. Ni za sramocenje po tv-u ni za sramocenje po raznoraznim 'nedodjijama' kako kaze vrli Kusturica, ni za to sto se igraci truju i povrijenjuju na treninzima... Samo ako popijes pivu bit ce velikih posljedica!!!DenchiNL je napisao/la:Ima li posljedica za tog trovaca dje su jeli pa se potrovase?
S istinom sam davno složio pakt
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Morgen19, OzmoodPinglewood i 26 gostiju.