PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

AzaKamikaza
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la AzaKamikaza » 13 avg 2016, 19:34

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
AzaKamikaza je napisao/la:Sloboda ce imati ozbiljnog konkurenta u ligi za opstanak.
Sa taktickim magom Hurticem,Sarajevo moze i do 7. pozicije na kraju sezone. :clap:
Sta kazes, Sloboda ? :urnebes:
Od veceras vam se nazire kraj dobrih rezultata.
:salut:
Da vam je Hurta na klupi, borili bi se sigurno za sami vrh.
Ali svakako je uspjeh zavrsiti 7. sa ovakvom ekipom Sarajeva.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 13 avg 2016, 19:39

Bem bem, lucky bemko zapalio. Woosh, ode sve kroz solju u kanalizaciju. I snovi i zelje, odeeeee
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 avg 2016, 19:41

Bjezi necu nikog da zezam vratiti ce se pu pu pu

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 13 avg 2016, 19:42

@Kenjara je li te dotukao ovaj rezultat,ili si ipak sretan jer trollas o nasoj Upravi? :pinokio:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 13 avg 2016, 19:43

AzaKamikaza je napisao/la:@Kenjara je li te dotukao ovaj rezultat,ili si ipak sretan jer trollas o nasoj Upravi? :pinokio:
Šta će ga dotući kad ga boli racku za divove sa gorice
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 13 avg 2016, 19:45

admin je napisao/la:Da dodam i jedan od tvojih prvih postova na ovom nicku, iz septembra 2015, da napomenem, sa duplog nicka. Ne znam, al meni malo ofirno ovo, a pogotovo brine ako ima I trunka istine u onoj listi istaknutih vodja bojkota
carsijaba je napisao/la:Ovo neka nova furka? Pojavili se novi forumaši koji "tjeraju" Upravu jer kao sadašnja ništa ne radi kako treba? Dočekalo se pet minuta da se popljuje po svemu što je dobro urađeno?

A, šta je razlog? Kao i mnogo puta do sada, razlog je lova koja uskoro treba da legne na račun Kluba (Evropa, Džeko). Ova Uprava ima moju punu podršku i ova ista Uprava treba da raspolaže novcem koji treba doći u Klub, a ne neko treći koji bi došao na gotovu lovu i to skršio. Ova Uprava je dovela Odovića i par igrača na polusezoni i uspjela osigurati Evropu i dostojanstveno nas predstavljati i finu lovu zaraditi.

Sada to neko želi razvaliti i doći na gotovo :lol: Pojavili su se likovi kojima je sve loše, a onda kada se lova "kreirala" nigdje ih nije bilo. Dok se lova zarađivala Uparava je bila OK, ali kada se konačno i lova zaradila Uprava nije OK? Da nije simptomatično, bilo bi smiješno :urnebes:
Ista prica ko danas, samo zamijenjene teze sa pnim altuelnim u ovom vremenu. Kao bitno istices Odu, lovu, evropu... Sve sto je u ovom trenutku 'potpuno nebitno'. Tad je neprijatelj bio neki ko hoce da vam pokupi lovu, sad SD I ss.ba. Jedino je poenta ista i isti su pozitivci u tvojoj prici.

I od mene trazite podrsku? A biti ste pokusali unistiti moj posao da bi osigurali sebe od neke kritike, to se sad vidi iz aviona.

Nije to realno, niti je fino to sto ste uradili
Tada je počela hajka na Upravu koju je predvodio Almir Gredić. Punu podršku mu je davao i Senad Misimović, Amer Bajramović...i ostali članovi sadašnje Uprave, jer je upravo Almir Gredić postavio temelje transparentnosti i na njoj insistirao. Pročešljao "knjige" i odlučio da se ide putem, kojim ide ova Uprava. Ne znam šta je nejasno?

Uključi malo vijuge, a ja ću pokušati da ne odgovaram na nebuloze koje iznosi par forumaša, jer je očito da Uprava i FK Željo imaju podršku navijača. To pokazuju dolascima na tekme i novčanim donacijama.
admin je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:@admin, ti si očigledno patološki lažov. Bokačo jeste bio banovan i to bez razloga, kasnije ste mu vratili nickname uz obrazloženje da je greškom banovan (aco tako obrazložio, koliko me sjećanje služi). Ja sam banovan bez upozorenja i obrazloženja iako nikoga nisam vrijeđao od forumaša. Nikada nisam koristio dupli nickname. Cijela frka je nastala kada je @pile pitao zašto nema strema neke Željine utakmice i tada se ovdje situacija zakuhala. Sada pojedini forumaši u sve ovo uvlače Upravu Želje, a razlog ne znam. U stvari znam, ali nebitno. To je istina.
Nisam lazov, vec mi niste bas najbitniji u zivotu. Pa ne pamtim sta je ko rekao i uradio prije 6 mjeseci.

Ako smo tebe banovali na nekom nicku u februaru 2016, a ovaj nick si registrovao I koristio u avgustu 2015, kako objasnjavas to da nisi imao dupli nick?

Ja sam isto mislio da je stream bio problem, pa mi masa tvojih drugara objasni da je bio neki drugi razlog (kao nismo banovali aldina i ostale neprijatelje).

A ovo oko uprave, to ne znam, tek sad vidim da pucate neka imena uposlenika i iznosite druge sramote... Ja sam u startu rekao 'ako je tacno'... Mada je sinhronizacija streama I otvaranje novog foruma bila sumnjiva, moram priznati. A sumnjivo je I da vam ne smeta sto drugi portal ne radi stream nikad iako su radili hasetove turnire, horde zla isl...
Ti i logika k'o Mara i kriv qurac. Gdje i kada sam napisao da sam banovan u febuaru 2016. godine? :urnebes: Banovan sam početkom avgustu 2015. godine, bez upozorenja i obrazloženja. Naprasno i bez ikakvog povoda. Nikada nisam koristio dupli nick.
Zadnja izmjena: carsijaba, dana/u 13 avg 2016, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 avg 2016, 19:45

HElo je napisao/la:FK Teheran mudro bere bod po bod bice dovoljno valjda za opstanak u ligi, inšallah ! :kafa:
:bow: oni postavljaju standarde i nabijaju komplekse :urnebes: :urnebes:
Sloboda Tuzla

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 13 avg 2016, 19:46

Incognito87 je napisao/la:
AzaKamikaza je napisao/la:@Kenjara je li te dotukao ovaj rezultat,ili si ipak sretan jer trollas o nasoj Upravi? :pinokio:
Ironicno postavljeno pitanje , 'ta ce papak. :opaopa:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 13 avg 2016, 19:52

AzaKamikaza je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:
Ironicno postavljeno pitanje , 'ta ce papak. :opaopa:
NEKO SE PRODA, A NEKO CUVA OBRAZ!!!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 13 avg 2016, 19:53

jel to opet zeljkanova uprava raspravlja sa adminima :lol: :lol: :lol:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 13 avg 2016, 19:53

Dogadja se, sta. Nije Bemkin dan
League Cup winners
Yugoslavia - ★

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 13 avg 2016, 19:58

MuhamedTM je napisao/la:
Vec kad je toliko znatizeljna neka zna ;) kako da covjek zamezi uz npr navodim ove njene pjesmice gdje se sve njise i piri vjetar :rol:
Gotiva je Ljubicica.
Ja mislila ti se kupas u koritu. :tralala:
Sto si tako ozbiljan, ba. :nedam:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 13 avg 2016, 20:04

:cool: :cool:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 13 avg 2016, 20:05

Hurta ostani!
Dino izdrži!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 13 avg 2016, 20:19

rasavoje je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
Vec kad je toliko znatizeljna neka zna ;) kako da covjek zamezi uz npr navodim ove njene pjesmice gdje se sve njise i piri vjetar :rol:
Gotiva je Ljubicica.
Ja mislila ti se kupas u koritu. :tralala:
Sto si tako ozbiljan, ba. :nedam:
Nego gdje se ti plaknes? Ozbiljan sam se rodio :njanjanja:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 13 avg 2016, 20:33

jel to indijci opet nisu otisli u mostar :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 13 avg 2016, 21:10

Tomic za 1-0 :kafa:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 avg 2016, 21:11

solinas je napisao/la:Odigrah keca na Celik i dvicu na Slobodu na sto maraka pa sa bismilom akobogda. :mrgreen:
Boli te qrac, pare u dzepu! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 avg 2016, 21:25

carsijaba je napisao/la:
admin je napisao/la:Da dodam i jedan od tvojih prvih postova na ovom nicku, iz septembra 2015, da napomenem, sa duplog nicka. Ne znam, al meni malo ofirno ovo, a pogotovo brine ako ima I trunka istine u onoj listi istaknutih vodja bojkota
carsijaba je napisao/la:Ovo neka nova furka? Pojavili se novi forumaši koji "tjeraju" Upravu jer kao sadašnja ništa ne radi kako treba? Dočekalo se pet minuta da se popljuje po svemu što je dobro urađeno?

A, šta je razlog? Kao i mnogo puta do sada, razlog je lova koja uskoro treba da legne na račun Kluba (Evropa, Džeko). Ova Uprava ima moju punu podršku i ova ista Uprava treba da raspolaže novcem koji treba doći u Klub, a ne neko treći koji bi došao na gotovu lovu i to skršio. Ova Uprava je dovela Odovića i par igrača na polusezoni i uspjela osigurati Evropu i dostojanstveno nas predstavljati i finu lovu zaraditi.

Sada to neko želi razvaliti i doći na gotovo :lol: Pojavili su se likovi kojima je sve loše, a onda kada se lova "kreirala" nigdje ih nije bilo. Dok se lova zarađivala Uparava je bila OK, ali kada se konačno i lova zaradila Uprava nije OK? Da nije simptomatično, bilo bi smiješno :urnebes:
Ista prica ko danas, samo zamijenjene teze sa pnim altuelnim u ovom vremenu. Kao bitno istices Odu, lovu, evropu... Sve sto je u ovom trenutku 'potpuno nebitno'. Tad je neprijatelj bio neki ko hoce da vam pokupi lovu, sad SD I ss.ba. Jedino je poenta ista i isti su pozitivci u tvojoj prici.

I od mene trazite podrsku? A biti ste pokusali unistiti moj posao da bi osigurali sebe od neke kritike, to se sad vidi iz aviona.

Nije to realno, niti je fino to sto ste uradili
Tada je počela hajka na Upravu koju je predvodio Almir Gredić. Punu podršku mu je davao i Senad Misimović, Amer Bajramović...i ostali članovi sadašnje Uprave, jer je upravo Almir Gredić postavio temelje transparentnosti i na njoj insistirao. Pročešljao "knjige" i odlučio da se ide putem, kojim ide ova Uprava. Ne znam šta je nejasno?

Uključi malo vijuge, a ja ću pokušati da ne odgovaram na nebuloze koje iznosi par forumaša, jer je očito da Uprava i FK Željo imaju podršku navijača. To pokazuju dolascima na tekme i novčanim donacijama.
admin je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:@admin, ti si očigledno patološki lažov. Bokačo jeste bio banovan i to bez razloga, kasnije ste mu vratili nickname uz obrazloženje da je greškom banovan (aco tako obrazložio, koliko me sjećanje služi). Ja sam banovan bez upozorenja i obrazloženja iako nikoga nisam vrijeđao od forumaša. Nikada nisam koristio dupli nickname. Cijela frka je nastala kada je @pile pitao zašto nema strema neke Željine utakmice i tada se ovdje situacija zakuhala. Sada pojedini forumaši u sve ovo uvlače Upravu Želje, a razlog ne znam. U stvari znam, ali nebitno. To je istina.
Nisam lazov, vec mi niste bas najbitniji u zivotu. Pa ne pamtim sta je ko rekao i uradio prije 6 mjeseci.

Ako smo tebe banovali na nekom nicku u februaru 2016, a ovaj nick si registrovao I koristio u avgustu 2015, kako objasnjavas to da nisi imao dupli nick?

Ja sam isto mislio da je stream bio problem, pa mi masa tvojih drugara objasni da je bio neki drugi razlog (kao nismo banovali aldina i ostale neprijatelje).

A ovo oko uprave, to ne znam, tek sad vidim da pucate neka imena uposlenika i iznosite druge sramote... Ja sam u startu rekao 'ako je tacno'... Mada je sinhronizacija streama I otvaranje novog foruma bila sumnjiva, moram priznati. A sumnjivo je I da vam ne smeta sto drugi portal ne radi stream nikad iako su radili hasetove turnire, horde zla isl...
Ti i logika k'o Mara i kriv qurac. Gdje i kada sam napisao da sam banovan u febuaru 2016. godine? :urnebes: Banovan sam početkom avgustu 2015. godine, bez upozorenja i obrazloženja. Naprasno i bez ikakvog povoda. Nikada nisam koristio dupli nick.
Hajde, ako ti tako kazes...

Nego nisi rekao ko vam je to htio pokrasti pare u 2015? I jel ih ko vec ukro ili ih jos uvijek imate? Ne zelim pomisliti da su tako silni novci potroseni da se osigura izvrsno peto mjesto u ligi i polufinale kupa...

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 13 avg 2016, 21:48

joker90 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Odigrah keca na Celik i dvicu na Slobodu na sto maraka pa sa bismilom akobogda. :mrgreen:
Boli te qrac, pare u dzepu! :kafa:

:urnebes: :urnebes:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []