Majkl je napisao/la:Ja ocekujem i mislim da ce Cetkovic,Husejinovic zajedno sa Benkom i Duljevicem da rasture,vidjecemo.Cetkovic mi djeluje strasno ,mislim da ce biti ta 10 koja ce da rastura.
Majkl je napisao/la:Hurtic ce biti na slatkim mukama ,koga staviti na krilo.Vezni red strasan ,optimista sam veliki ,Said Velicanstveni,Cetkovic,Saric .Perverzija
Majkl je napisao/la:Sacekajmo da vidimo kakvi ce biti,ne samo Cetkovic nego svi koji su dosli i koje ce doci.Niko nije pokacanje dok se ne dokaze.
Majkl je napisao/la:Jos jedna stvar koja me zanima i koju ce biti interesantno vidjeti su pozicije na kojim ce igrati Cetkovic i Husejinovic.Husejinovic je u Dinamu igrao dosta povuceno.Također Sari je u Slobodi znao igrati i krilo.Cetkovic moze igrati krilo.Hurtic ce biti na slatkim mukama.Strsna ekipa,koja naravno to treba da dokaze
Majkl je napisao/la:Ne govorim i ne tvrdim da cemo osvojiti i da cemo ovo ili ono ali cinjenice:
Ahmetovic drugi strijelac lige poslije Benke,
Saric jedan od najboljih u drugoplasiranoj ekipi i finalisti kupa,
Cetkovic zadnju polusezinu igrao odlicno najzasluzniji za izboreno finale kupa,izbacio Skenderbeg koji je igrao EL.
Adilovic jedan od naboljih golamana lige iskusan doveden za rezerve ,Balic igrao u Rumuniji standardno i reprezentativac CG u ekipi koja je igrala ligu za prvaka,
Crnkic igrao standardno u Slovackoj u Slovanu ekipa bila drugoplasirana,
Andjusic bio najbolji u Olimpicu ,najzasluzniji za njegov opstanak,
Hebibovic isto tako itd.Pogledajte kogaje doveo Zrinjski,Zeljo i Sloboda i koliko ih je zadnju sezonu negdje igralo i gdje ?
Ponavljam ne kazem da cemo osvojiti ali imamo osnova za optimizam.
Plus Said koji je poutpuno oporavljen .Almir Bekic reprezentativac,Dulja rprezentativac ,Benko itd.
Hodzic najbolji u Radniku bio