FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajmo svi postavit avatar ko u jokera odnosno majkla?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ima li neko konkretne prijedloge kako da otjeramo upravu ?
nece ovi otici mirnim putem .
nece ovi otici mirnim putem .
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Nazalost, sta god TAN kaze tako ce biti. Svaka mu cast za kamp i za mnogo toga ali isto tako za sve se on pita i toga je mene strah.Evander je napisao/la:Smijena Hurtica mene ne bi zadovoljila. Hurtic je najmanje kriv u ovome svemu, a smijenit ce ga za par kola.
Svi smo u junu bili svijesni toga. Desava nam se iz godine u godinu isto.
Do koga je?
Pa je li moguce da su ovakve neznalice i nesposobnjakovici?
Tan je ubleha sa kojom mi nikad necemo doci na neki veci nivo i igrati grupne faze, ali i sa ovim sto je do sad ulozio, moglo se dominirati ovom kukuruz ligom.
Bojim se da smo uplali u bezizlaznu situaciju...
On mora smijeniti upravu jer je ocigledno da ovi nece dati otkaz. I sta ako ne smijeni? Sta nam je slijedeci korak? Napraviti belaj? Bojkot? I da nekako uspijemo smijeniti upravu, TAN ce opet postaviti nekoga i tako sve u krug.
Ako nece otici uprava, onda neka i Hurtic ostane.
Apsulutno sam protiv smjene trenera, a sve ostalo da ostane isto.
Ako nece rijesavati glavni problem, onda neka ni Hurtica ne diraju.
Hurtic je najmanje kriv u ovom svemu!
Apsulutno sam protiv smjene trenera, a sve ostalo da ostane isto.
Ako nece rijesavati glavni problem, onda neka ni Hurtica ne diraju.
Hurtic je najmanje kriv u ovom svemu!
Fina gradska raja made in East Bosnia bi da tjera i Tana. Hocel' vam iko ikad valjati, hocete li ikad i prema ikome pokazati strpljenje ili ste genetski podeseni tako da pishate po svima i svakom? Mahala bluz...
Nek' nismo prvi, nek' ne bude ni ove godine titula, ne mora je biti ni za 10 godina ali samo da hocemo jednog dana postati klub sa normalnim navijacima koji nece sebe stavljati iznad kluba.
Nek' nismo prvi, nek' ne bude ni ove godine titula, ne mora je biti ni za 10 godina ali samo da hocemo jednog dana postati klub sa normalnim navijacima koji nece sebe stavljati iznad kluba.
Evander je napisao/la:Nista licno protiv Rustemovica, ali situaciju u klubu najbolje opisuje to sto nam je doticni kapiten.
Ejjjjjj, nekakav Rustemovic kapiten FK Sarajevo!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da, navijaci su najveci problem....Honorar je napisao/la:Fina gradska raja made in East Bosnia bi da tjera i Tana. Hocel' vam iko ikad valjati, hocete li ikad i prema ikome pokazati strpljenje ili ste genetski podeseni tako da pishate po svima i svakom? Mahala bluz... [emoji107]
Zar moze vise iko pisati ove ublehaske price?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
more! al SVI SVI SVIBesic je napisao/la:Hajmo svi postavit avatar ko u jokera odnosno majkla?
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 13 avg 2016, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Strim navijac, il decko u taluHonorar je napisao/la:Fina gradska raja made in East Bosnia bi da tjera i Tana. Hocel' vam iko ikad valjati, hocete li ikad i prema ikome pokazati strpljenje ili ste genetski podeseni tako da pishate po svima i svakom? Mahala bluz...![]()
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Honorar je napisao/la:Fina gradska raja made in East Bosnia bi da tjera i Tana. Hocel' vam iko ikad valjati, hocete li ikad i prema ikome pokazati strpljenje ili ste genetski podeseni tako da pishate po svima i svakom? Mahala bluz...![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Honorar je napisao/la:Fina gradska raja made in East Bosnia bi da tjera i Tana. Hocel' vam iko ikad valjati, hocete li ikad i prema ikome pokazati strpljenje ili ste genetski podeseni tako da pishate po svima i svakom? Mahala bluz...![]()
šta pričaš ti!?Honorar je napisao/la:Fina gradska raja made in East Bosnia bi da tjera i Tana. Hocel' vam iko ikad valjati, hocete li ikad i prema ikome pokazati strpljenje ili ste genetski podeseni tako da pishate po svima i svakom? Mahala bluz...![]()
navikle balije da stalno neko vlada nama i da nam komanduje !
zato nemamo ni drzavu, cekamo incka da nam probleme rjesava.
nek ide ovo **** kinesko , sarajevo je bilo i prije njega i bice poslije njega !
koji ce nam qrac prokleti "investitor" kad ne mozemo da pobijedmo celika, mladost, krupu ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Svi na crtu zapjevajmo protiv smrti
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
I Dino i Kusta su bili normalni dok on nije došao kad je došao osili li se i ode sve u pmTesto je napisao/la:šta pričaš ti !?Honorar je napisao/la:Fina gradska raja made in East Bosnia bi da tjera i Tana. Hocel' vam iko ikad valjati, hocete li ikad i prema ikome pokazati strpljenje ili ste genetski podeseni tako da pishate po svima i svakom? Mahala bluz...![]()
navikle balije da stalno neko vlada nama i da nam komanduje !
zato nemamo ni drzavu, cekamo incka da nam probleme rjesava.
nek ide ovo **** kinesko , sarajevo je bilo i prije njega i bice poslije njega !
koji ce nam qrac prokleti "investitor" kad ne mozemo da pobijedmo celika, mladost, krupu ?
Treba nam jedan sportski biznismen a ne milioner kojeg boli ona stvar za sve da ga ista osim para zanima mi bi već bili klub iznad ove lige
I jbt oni što su pričali nemoze se klub dići ako su svi slabi ili da mi osvojimo titulu ovakvom igrom samo da je osvojimo
Navijači su krivi jedino što misle da će ovi otići zbog skandiranja ili da Tan ne zna sta se dešava
To da valja poraslo bi
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Da, navijaci su najveci problem....Honorar je napisao/la:Fina gradska raja made in East Bosnia bi da tjera i Tana. Hocel' vam iko ikad valjati, hocete li ikad i prema ikome pokazati strpljenje ili ste genetski podeseni tako da pishate po svima i svakom? Mahala bluz... [emoji107]
Zar moze vise iko pisati ove ublehaske price?
Nisu navijaci najveci problem ali su svakako dio problema.
Rustem ti je katastrofa Bsv,a znamo da onanises na njega 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa sta je najveci problem? Zasto prozivas problem koji nije najveci.Honorar je napisao/la:
Nisu navijaci najveci problem ali su svakako dio problema.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, DoktorXabaras, ovisnik i 34 gosta.