FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ocajno veceras. Idemo dalje...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- FrantoBauzek
Jeb.iga, ljudi bili bolji. Sta sad. I mi smo se nafurali, ali bolje je imati reality check prije nego kasnije 

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Yebali vas oni, niste dva pasa kako treba povezali. Kao da igraju sa Slogom iz Simin Hana, totalno losi i nezainteresovani.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- zamorano1plus8
- Kontakt:
zrinjskom cestitke za pobjedu, cisto i zasluzeno, a duga je sezona
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
-
- Kontakt:
Lose ovo, idemo dalje... Cestitke Zrinji!
i daj nam vise yebenog Bobica
i daj nam vise yebenog Bobica
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ordagić se nije čuo nikako, desna strana nam je

+1Gifron je napisao/la:Neprepoznaljivo, svi do jednog. Nigdje zalaganja, zelje, truda, nista, bukvalno nista. Dosli reda radi sa odigraju
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Teska kurcobolja nasih nazalost ni jedan jedini sut u okvir gola. Uvijek ista igra lopta na krilo centarsut s tim da veceras nije ni bilo centarsuteva sve su ljudi duele dobili, kroz sredinu dva normalna dodavanja nije bilo, 95 % lopti nakon ispucavanja Pirica ljudi su u skok igri uzeli. Zasluzen poraz !
-
- Kontakt:
Hahahahahaa opet ista prica, koji vam je racku, ljudi su zasluzeno pobijedili, idemo dalje sad ocekivati 9 bd od sljesece tri tekme i to je to, onaj ko je racunao na bod/ove u mostaru nije najbolji u glavi.
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
- FrantoBauzek
Ovo ide na dusu Husrefu i igracima. Slicna igra kao protiv Radnika u Bijeljini, finalu kupaaleksandar_veliki je napisao/la:U srijedu sjajani, danas losi. Meni jedna stvar nije jasna. Gubis 1:0, a zadnjih pola sata samo nabijas. Nema pokusaja da se izgradi napad, stvori nesto kroz sredinu. SGolman ili stoper i izbi na napadaca. Bas cudno.

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Beduin
- Kontakt:
Evo, evo, cekam ja ove navijace. Qurac si ti od ljubitelja Slobode i kao takav bolje ne pisi na ovoj temi, a to vazi j za sve ostale tvoje istomisljenike.cadillac je napisao/la:K.urac je ovo od ekipe
Kao da jedva docekaju da izgubimo jbt. Lose odigrali i sta ces, proslu ubili Zelju i tad nisu bili qurac od ekipe. Zrinjski prosle seozne prvih 9 utakmica imao 9 pobjeda pa kasnije se opet mi borili do samog kraja za titulu.
Idemo dalje, jedan grad, jedan klub, jedna ljubav.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mene najvise nervira sto je veceras fudbal bio ocajan, a ovo su trenutno dvije najbolje ekipe lige. Na kraju sreca pa nisu dozivjeli potop, treba ih Husref ponovo nauciti pameti.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sad branis majmune jedan. Sanjam dan kad ce otic iz kluba.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Drugo poluvrijeme bez prilike kako treba. Po meni sasvim zasluzen poraz.
Ponovo nakon izgubljenih lopti imamo najvise problema, a to zato sto niko sebe ne smatra duznim da ispravi tudju gresku. Nikakav kolektiv ovo nije.
Ova ekipa definitivno nece nista osvojit ako ovako nastavi. Ne zbog poraza, nego zbog pristupa igri. Previse su opusteni, bas onako papanski. Dobre oni pare zaradju za nase uslove, a puno se stede. Pogotov ovaj period nakon drugog gola - sramota!!!
Ponovo nakon izgubljenih lopti imamo najvise problema, a to zato sto niko sebe ne smatra duznim da ispravi tudju gresku. Nikakav kolektiv ovo nije.
Ova ekipa definitivno nece nista osvojit ako ovako nastavi. Ne zbog poraza, nego zbog pristupa igri. Previse su opusteni, bas onako papanski. Dobre oni pare zaradju za nase uslove, a puno se stede. Pogotov ovaj period nakon drugog gola - sramota!!!

A sad adio...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zaboraviti ovo i gledati na narednu utakmicu ..
Za sve je kriv prvi gol jer je kasnije Husref morao da pravi nerezonske izmjene sto je bio mac sa dvije ostrice.
Za sve je kriv prvi gol jer je kasnije Husref morao da pravi nerezonske izmjene sto je bio mac sa dvije ostrice.
Bitno je da si ti dobar forumaš, ne znam šta bi Sloboda bez takvihBeduin je napisao/la:Evo, evo, cekam ja ove navijace. Qurac si ti od ljubitelja Slobode i kao takav bolje ne pisi na ovoj temi, a to vazi j za sve ostale tvoje istomisljenike.cadillac je napisao/la:K.urac je ovo od ekipe
Kao da jedva docekaju da izgubimo jbt. Lose odigrali i sta ces, proslu ubili Zelju i tad nisu bili qurac od ekipe. Zrinjski prosle seozne prvih 9 utakmica imao 9 pobjeda pa kasnije se opet mi borili do samog kraja za titulu.
Idemo dalje, jedan grad, jedan klub, jedna ljubav.
-
- Kontakt:
Hajde idemo dalje! Nije Zrinjski, Sloga Simin Han, pa da mi njih poderemo na njihovom terenu! Pa yebote na svom stadionu nisu izgubili koliko vec 50tak utakmica.. Lose jeste, ali sta ces... 3 utakmica u 9 dana, nije to nimalo lako odigrat'... Siguran sam da je ovo bio samo los dan.
Idemo se sada okrenuti Celiku, idemo nastaviti sa dobrim igrama!
#samoSloboda
Idemo se sada okrenuti Celiku, idemo nastaviti sa dobrim igrama!
#samoSloboda
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ne moze se svaka utakmica uci sa 110% zelje u pristupu igri, nemoguce je to pogotovo nakon dobijene utakmice protiv Zelje u srijedu, jbg istrose se igraci psihicki. To je samo izmedju ostalog zbog cega smo izgubili a ne jedini razlog.
Zrinjskom cestitke na zasluzenoj pobjedi, nama dobar samar za nastavak prvenstva i idemo dalje
Zrinjskom cestitke na zasluzenoj pobjedi, nama dobar samar za nastavak prvenstva i idemo dalje
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 13 avg 2016, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- RollingPaper
- Kontakt:
Kako mozete reci da nije bilo zalaganja, po meni momci su jednostavno nadigrani od prvaka drzave.
Ali ne, ajmo sad je*** mater svima, pa svrsavati sljedefu tekmu.
Sloboda do groba
Ali ne, ajmo sad je*** mater svima, pa svrsavati sljedefu tekmu.
Sloboda do groba
Moramo se nadati da nam je Efendić okej jer smo inače u problemu..
Nismo nikakvu igru pokazali, zasluženo su nas dobili. Na kraju krajeva, raspored je bio gust, ne baš lagan, bolje je što smo dole izgubili nego kod kuće neku utakmicu.
Nismo nikakvu igru pokazali, zasluženo su nas dobili. Na kraju krajeva, raspored je bio gust, ne baš lagan, bolje je što smo dole izgubili nego kod kuće neku utakmicu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Idemo dalje. Zrinjski je ponovo strasan. Ali i oni padaju na Tusnju ;(. Husrefe, sto Zec ne igra. Forum ga trazi citavo ljeto 

Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.