Mi čovječe nemamo igrača koji može iz trka zavrnut u šesnest a da ne spominjem nekog kreatora igre koji zna podvalit u prazan prostor ili napraviti višak to jest vezistu.Neophodna su nam dva makar igrača i to jaka igrača kad sad Dulja još ode.Nesmiju žalit lovu ni u kojem slučaju za ovu makar dvojicu,po cijenu da im ne bude pozitivan bilans na kraju poslovne godine..hilmo je napisao/la:Dodušesasistika je napisao/la:Jesu sretni ovi naši "spasioci kluba" još če sad reći da jedino mi nemamo poraz u ligi![]()
![]()
Čitam izjavu Hurtića gdje neko opravdanje traži u neuigranosti. Dobro, možda su neuigrani, ali to se ne može primjetiti na izvođenju auta, brate mili Almiru Bekiću Rustemović stoji četiri metra od njega, sam, ali ovaj loptu baca Ahmetoviću koji je okružen dvojicom. To nije rezultat neuigranosti, to je nerazmišljenje.
Drugo, izvođenje kornera, ja koliko znam ni tu ne treba neka uigranost, zavrni je brate svom snagom u peterac pa ćeš vidjeti kako se stvara panika, ali ne naši korneri ili prelete kompetan šesnaesterac ili zapnu na prvom igraču.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- MaroonKrajina
- Kontakt:
JEDINA NEPORAŽENA EKIPA.NATJEČITE SE U DOBRU!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nema ni Mladost DK poraz. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Postam na Twitteru nakon današnje blamaže "Je 'l vas stid!? @FK_Sarajevo @dinoselimovic" i dočeka me block od Dine.Pakšu čita tamo pa navalite.140 karaktera je dovoljno da mu iskažete ljubav i osjećaje 
Joj igre joj strucnjaka jel moguce ovo. Danas sam ko popisan izasao, pa suta da valja nismo imali,pa nismo Pofalicki da nismo u stanuu dola da zabijemo pored one podrske nek vas je stid sve do jednog miizernici. Al Kutrta kaze prvo trovanje pa sad nekakav strah kaze uvuko se,i jos slag na tortu umorna je ekipa bjezi iz kluba beskicmenjaku takvi treba odma da idu ti si zavrsio sa nama. Sarajevo treba da jaze da je umorno zza nekakvu ekipu Doboj kod Kaknja e moj strumfe trebas reci ovo je bruka i sramota nema za ovo opravdanja
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
"Joj igre, joj igre". Ne znam sta se čudite, pa mi nemamo igre ima dvije godine. Od vremena Kodre nismo svezali 5 pasova.
Inače niko u ligi ne igra dobro, evo gledam svaku utakmicu haman, sve je to loše jako. I na kraju titulu neće osvojiti najbolji tim, nego najmanje loš.
Inače niko u ligi ne igra dobro, evo gledam svaku utakmicu haman, sve je to loše jako. I na kraju titulu neće osvojiti najbolji tim, nego najmanje loš.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 13 avg 2016, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
pa ovaj fakat nije normalan''Apsolutno shvatam da su naši navijači nezadovoljni. Velika su očekivanja. Naravno da se od nas očekuje da pobjeđujemo. Međutim svi rade, svi treniraju i svi selektiraju. Znači da nijedna ekipa u ligi 12 nije loša. Nigdje ne možete otići i sa sigurnošću reći pobijedit ćemo. To su dokalaze i dosadašnje utakmice. Ni ja nisam zadovoljan. Mislim da smo na svom kontu morali imati više bodova. Uvukao se neki strah u igrače i mislim da nemaju dovoljno samopouzdanja. Napravili smo ekipu koja je spoj mladih i iskusnih igrača. Nesigurnost, atmosfera okolo i neuigranost utiču na slabije igre.Bodovni saldo je mogao biti i bolji. Još nismo izgubili utakmicu i to je neka utjeha, ako može biti utjeha. Ne želim da to bude moj alibi. Moramo bolje igrati, ovi momnci imaju taj potencijal. Atmosfera na stadionu je bila dobra.Mladost je mlad Klub i dobro napreduje.I ovaj stadion i ove prostorije, sve je ovo podstrek za bh. sport.Imaju dobre i korektne navijače'', završio je Hurtić.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
samo sto smo mi kriminalno losiOsmanhodzicBuco je napisao/la:"Joj igre, joj igre". Ne znam sta se čudite, pa mi nemamo igre ima dvije godine. Od vremena Kodre nismo svezali 5 pasova.
Pyro is not a crime !
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
@THEC a jbg
.
Ovo nam želi provući kakvi moramo biti, za sve smo krivi mi navijači i još pravimo pritisak ne razumijemo se u tradicije niti poznajemo mjesne zajednice iz čega proizilazi da imamo nerealna očekivanja u poledu uspjeha našeg kluba i općenitoEvolution87 je napisao/la:pa ovaj fakat nije normalan''Apsolutno shvatam da su naši navijači nezadovoljni. Velika su očekivanja. Naravno da se od nas očekuje da pobjeđujemo. Međutim svi rade, svi treniraju i svi selektiraju. Znači da nijedna ekipa u ligi 12 nije loša. Nigdje ne možete otići i sa sigurnošću reći pobijedit ćemo. To su dokalaze i dosadašnje utakmice. Ni ja nisam zadovoljan. Mislim da smo na svom kontu morali imati više bodova. Uvukao se neki strah u igrače i mislim da nemaju dovoljno samopouzdanja. Napravili smo ekipu koja je spoj mladih i iskusnih igrača. Nesigurnost, atmosfera okolo i neuigranost utiču na slabije igre.Bodovni saldo je mogao biti i bolji. Još nismo izgubili utakmicu i to je neka utjeha, ako može biti utjeha. Ne želim da to bude moj alibi. Moramo bolje igrati, ovi momnci imaju taj potencijal. Atmosfera na stadionu je bila dobra.Mladost je mlad Klub i dobro napreduje.I ovaj stadion i ove prostorije, sve je ovo podstrek za bh. sport.Imaju dobre i korektne navijače'', završio je Hurtić.![]()
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Jesmo kupusarija klub. Ovo je za plakati, dokle više ovako? Ja kao vječiti optimist sam postao pesimist, jer ne vidim nijedan razlog da se transformišemo u nešto bolje. Svake godine ista ploča. Hoću li ikada doživiti da sjednem i normalno, bez ikakvog pritiska, nerviranja, psovanja, debilnih igrača i sranja, sjednem da gledam tekmu? Jebote kako igra Zrinjski, taktički i fizički spremni, rade u tišini. A kod nas vazda neki lafo pritisak, sranja, afere, sapunjice, ****... Svaku sezonu na početku mislim biti će bolje, ajd podrži, mora biti bolje... Ma biti će, ali u k. Evo istina je ovo za Jagodića, **** im on sve, šta će nam Jagodić? Sve dok ljudi iz ove uprave, sve do jednog ne odu, nema hljeba od nas. Legende u klub, pa dobar trener kao Slavko (znam da sam i Boga i narod smorio sa ovim, ali ****).
Što se tiče igrača, osim Rustemovića, Sarića, Ahmetovića i Balića, ovo je sve ostalo **** i sve sami amateri. Izgleda da je još njima pojam kontrola i distribucija lopte, od noge do noge, smireno, pametno, mudro... A ovi naši krkani uzmi loptu, nabij je gore Ahmetu pa nek on skače i bori se među dvojicom. Trpaju mu loptu, samo da nije kod njih. Ja kad vidim da se sprema centaršuta Almirčiča, meni mrak na oči padne, a o rođaku mu da ne govorim. I Crnkić ne miriše na kvalitet, daj Bože da bude šta od njega, k'o vol. Ovdje treba trener poput Slavka (zato ga i spominjem stalno). Ima autoritet, nabio bih on njih u šupčić i trčali bi oni k'o ludi. Uz to, sjajan taktičar i intelektualac. Školovan čovjek, zna sve, to nama treba. Kad je govorio zimus da bi bez problema uzeo titulu sa Sarajevom.
Nema nama spasa ljudi.. Jad, čemer, bruka, sramota, katastrofa, ja ne znam više riječi za ovo. Šta rade od kluba, blamiramo se, ccc.
Što se tiče igrača, osim Rustemovića, Sarića, Ahmetovića i Balića, ovo je sve ostalo **** i sve sami amateri. Izgleda da je još njima pojam kontrola i distribucija lopte, od noge do noge, smireno, pametno, mudro... A ovi naši krkani uzmi loptu, nabij je gore Ahmetu pa nek on skače i bori se među dvojicom. Trpaju mu loptu, samo da nije kod njih. Ja kad vidim da se sprema centaršuta Almirčiča, meni mrak na oči padne, a o rođaku mu da ne govorim. I Crnkić ne miriše na kvalitet, daj Bože da bude šta od njega, k'o vol. Ovdje treba trener poput Slavka (zato ga i spominjem stalno). Ima autoritet, nabio bih on njih u šupčić i trčali bi oni k'o ludi. Uz to, sjajan taktičar i intelektualac. Školovan čovjek, zna sve, to nama treba. Kad je govorio zimus da bi bez problema uzeo titulu sa Sarajevom.
Nema nama spasa ljudi.. Jad, čemer, bruka, sramota, katastrofa, ja ne znam više riječi za ovo. Šta rade od kluba, blamiramo se, ccc.
Sta je istina za Jagodica?KenChoo je napisao/la:Jesmo kupusarija klub. Ovo je za plakati, dokle više ovako? Ja kao vječiti optimist sam postao pesimist, jer ne vidim nijedan razlog da se transformišemo u nešto bolje. Svake godine ista ploča. Hoću li ikada doživiti da sjednem i normalno, bez ikakvog pritiska, nerviranja, psovanja, debilnih igrača i sranja, sjednem da gledam tekmu? Jebote kako igra Zrinjski, taktički i fizički spremni, rade u tišini. A kod nas vazda neki lafo pritisak, sranja, afere, sapunjice, ****... Svaku sezonu na početku mislim biti će bolje, ajd podrži, mora biti bolje... Ma biti će, ali u k. Evo istina je ovo za Jagodića, **** im on sve, šta će nam Jagodić? Sve dok ljudi iz ove uprave, sve do jednog ne odu, nema hljeba od nas. Legende u klub, pa dobar trener kao Slavko (znam da sam i Boga i narod smorio sa ovim, ali ****).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Moj druže ovo boldirano nikako ne odgovara sadasnjoj Upravi , oni traze trenera kod kojeg se lako mogu mjesati u posao , ne bi me cudilo da sljedeci izbor za trenera bude Hasančić,Ihtijarevic ili tako to . Slavko im ne bi dao ni 1% da se mjesaju u njegovu "politiku" sa igracimaKenChoo je napisao/la:Jesmo kupusarija klub. Ovo je za plakati, dokle više ovako? Ja kao vječiti optimist sam postao pesimist, jer ne vidim nijedan razlog da se transformišemo u nešto bolje. Svake godine ista ploča. Hoću li ikada doživiti da sjednem i normalno, bez ikakvog pritiska, nerviranja, psovanja, debilnih igrača i sranja, sjednem da gledam tekmu? Jebote kako igra Zrinjski, taktički i fizički spremni, rade u tišini. A kod nas vazda neki lafo pritisak, sranja, afere, sapunjice, ****... Svaku sezonu na početku mislim biti će bolje, ajd podrži, mora biti bolje... Ma biti će, ali u k. Evo istina je ovo za Jagodića, **** im on sve, šta će nam Jagodić? Sve dok ljudi iz ove uprave, sve do jednog ne odu, nema hljeba od nas. Legende u klub, pa dobar trener kao Slavko (znam da sam i Boga i narod smorio sa ovim, ali ****).
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Jagodić smiješan izbor, nisam za njega uopšte. Jel spomenuo iko šta je s Duljom?
Samo naprijed Saraj'vo!
Da će vjerovatno doći ako Hurtić ne pobijedi Metalleghe.Sabinho je napisao/la:Sta je istina za Jagodica?KenChoo je napisao/la:Jesmo kupusarija klub. Ovo je za plakati, dokle više ovako? Ja kao vječiti optimist sam postao pesimist, jer ne vidim nijedan razlog da se transformišemo u nešto bolje. Svake godine ista ploča. Hoću li ikada doživiti da sjednem i normalno, bez ikakvog pritiska, nerviranja, psovanja, debilnih igrača i sranja, sjednem da gledam tekmu? Jebote kako igra Zrinjski, taktički i fizički spremni, rade u tišini. A kod nas vazda neki lafo pritisak, sranja, afere, sapunjice, ****... Svaku sezonu na početku mislim biti će bolje, ajd podrži, mora biti bolje... Ma biti će, ali u k. Evo istina je ovo za Jagodića, **** im on sve, šta će nam Jagodić? Sve dok ljudi iz ove uprave, sve do jednog ne odu, nema hljeba od nas. Legende u klub, pa dobar trener kao Slavko (znam da sam i Boga i narod smorio sa ovim, ali ****).
Sta znaci "smijesan izbor"? Ima iskustvo osvajanja PLBIH, i to sa ekipom koja sigurno nije bila prvi favorit. Recimo da mu je najbolji strijelac u ekipi imao 7 golova... Nakon toga odlicno vodjen Celik, iako niko nije ocekivao izborio je Europu sa skromnim igrackim kadrom a kao treca najefikasnija ekipa u ligi. Zna afirmisati mlade igrace, dokazano. Vodio odlican ciklus sa mladom repkom, slusala ga imena poput Besica, Djurica i 100% je autoritet u svlacionici. Prosle sezone je odlicno krenuo sa Borcem, otisao jer mu nisu ispunili obecanje da ce nabaviti pare za pojacanje. Da li zelimo novi eksperiment ili dokazanog trenera pitanje je sad.Tele33 je napisao/la:Jagodić smiješan izbor, nisam za njega uopšte. Jel spomenuo iko šta je s Duljom?
SARAJEVO-ZRINJSKI 2:0
ZRINJSKI SLOBODA 2:0
SARAJEVO SLOBODA ?
SARAJEVO SLOBODA ?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Treba izracunati rezultat koristeci Pearsonov kvadrat.zlo87 je napisao/la:SARAJEVO-ZRINJSKI 2:0
SARAJEVO SLOBODA ?
-
oldtown1990
- Kontakt:
Zar vi stvarno mislite da ce celo ako dodje poslozit ove panjeve od igraca i da ce oni zaigrati kao Real Madrid? Ne budite smijesni.
Kad je Kodro trebao da dodje, 90% navijaca ga je podrzavalo a nakon par utakmica koje ''nismo ni igrali'' svi su ga tjerali. Ista situacija i sa Jesicem.
A uprava nece otici dok ne pocnu fizicki napadi na njih (kao sto se desilo Partizanovom direktoru) a i tad je upitan odlazak istih.
Kad je Kodro trebao da dodje, 90% navijaca ga je podrzavalo a nakon par utakmica koje ''nismo ni igrali'' svi su ga tjerali. Ista situacija i sa Jesicem.
A uprava nece otici dok ne pocnu fizicki napadi na njih (kao sto se desilo Partizanovom direktoru) a i tad je upitan odlazak istih.