ili kradualeksandar_veliki je napisao/la:A cini mi se da se masni novci vrte, nikad masniji. Moglo bi znaciti samo jedno, ljudi koji rade na dovodjenju igraca, sklapanju ekipa ili su pogrijesili ili pojma nemaju. Ima li ko kakvo drugacije objanjenje?jurisicduska je napisao/la:Ove godine ligu će osvojiti najmanje loša ekipa. Nema ni jedna ekipa da valja, nikad gora liga. Pa ljutio se ko ne ljutio.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- FrantoBauzek
Trunko je napisao/la:KOEEEE PRVI?
Sloboda ostaje lider sa 10 bodova, no isto bodova sada ima i Zrinjski, ali nešto lošiju gol-razliku. I jedni i drugi imaju po tri pobjede, te po jedan remi i poraz.Besic je napisao/la:Tko je prvi?
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- jurisicduska
- Kontakt:
3 jaka menadžera i 3 malo lošija drže ligu, to raja neće da vidi. Da ne prozivam poimenično naljutit će se. Sve se svelo na to, malo je ovo otišlo u pogrešnom pravcu, koncentracija kvaliteta nije izvršena ni najmanje, svaka ekipa ima 3-4 dobra igrača i ostale koji su dio nečeg i malo ko zna šta rade u klubu, definitivno za njihove plate mogu igrati bolji ili su već igrali. Tačno se vidi koga god gledaš da fali 3-4 igrača da to bude fina i kompletna ekipa, svaka ekipa ima krampe koje igraju i zaštićeni su ko zna čim.TobeYarabi je napisao/la:ili kradualeksandar_veliki je napisao/la:A cini mi se da se masni novci vrte, nikad masniji. Moglo bi znaciti samo jedno, ljudi koji rade na dovodjenju igraca, sklapanju ekipa ili su pogrijesili ili pojma nemaju. Ima li ko kakvo drugacije objanjenje?jurisicduska je napisao/la:Ove godine ligu će osvojiti najmanje loša ekipa. Nema ni jedna ekipa da valja, nikad gora liga. Pa ljutio se ko ne ljutio.
Jedina utakmica koja se iole mogla gledati i gdje je bilo taktike i igre je Široki Zrinjski, ovo ostalo je negledljivo, nepismeno osnovama fudbala, horuk, stihijski, nefufbalski, fkt sam razočaran, ponajviše Sarajevom pa onda i svim ostalim..
FrantoBauzek je napisao/la:Trunko je napisao/la:KOEEEE PRVI?Sloboda ostaje lider sa 10 bodova, no isto bodova sada ima i Zrinjski, ali nešto lošiju gol-razliku. I jedni i drugi imaju po tri pobjede, te po jedan remi i poraz.Besic je napisao/la:Tko je prvi?![]()
![]()
Zrinjski je prvi.
Franto od Majevice kakav kapacitet. 
-
Straus1921
- Kontakt:
Sa sutrasnjom pobjedom od 3:0 lider bi bio sarajevski Zeljeznicar

- TobeYarabi
- Kontakt:
samo nek nisi punac, sve ostalo je udurealeksandar_veliki je napisao/la:
Ne znam za to, to su po meni mahalske i nikad tako teske rijeci ne bih iznosio na forumu sto ne znaci da ti nemas pravo na to. Znas da smo ja i bivsi sportski direktor tvog kluba kumovi. To me podsjeca na ovo kradu.
- FrantoBauzek
Trunko je napisao/la:Franto od Majevice kakav kapacitet.
Jasno mi je kojom logikom si dosao dotle. Moguce da je i sportsport.ba napravio gresku ali moguce je i da su neka pravila promijenjena u odnosu na Ligu 16, pa Sloboda ostaje trenutni lider. Ocekujem da Aco rijesi ovu problematiku..Zed98 je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la:Trunko je napisao/la:KOEEEE PRVI?Sloboda ostaje lider sa 10 bodova, no isto bodova sada ima i Zrinjski, ali nešto lošiju gol-razliku. I jedni i drugi imaju po tri pobjede, te po jedan remi i poraz.Besic je napisao/la:Tko je prvi?![]()
![]()
![]()
Zrinjski je prvi.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/prvak-bo ... aru/203438
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- TobeYarabi
- Kontakt:
veliki neredi nakon utakmice u mostaru
Franto, ista gol razlika, ali je Zrinjski zabio više golova.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
A mene samo interesuje zasto fufare nisu bile u Mostaru?
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
- FrantoBauzek
Procitao sam dezinformaciju na ss.ba a i jos negdje, u tom grmu lezi zecZed98 je napisao/la:Franto, ista gol razlika, ali je Zrinjski zabio više golova.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Cuvamo se za domacu protiv Celika.AzaKamikaza je napisao/la:A mene samo interesuje zasto fufare nisu bile u Mostaru?
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- TobeYarabi
- Kontakt:
nije do njih jbg..12 autobusa ih krenulo, ali policija im nije dozvolila ulazak u mostarAzaKamikaza je napisao/la:A mene samo interesuje zasto fufare nisu bile u Mostaru?
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Mladost ludost. 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Otkud hrabrost ovim prosijanerima uopste pisati o Slobodi ? Uprava vas kida na stolicama i maze na najjeftinije nacine oci, a necete ni u ligi za opstanak daleko dogurati. Jos i ovi pitari, velika pojacanja, a mladost malo ludost.
Zrinjskom cestitam na 50. odbrani domaceg terena.
Zrinjskom cestitam na 50. odbrani domaceg terena.
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 13 avg 2016, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Mlado ludo a zna da se sminkaThetraphak1921 je napisao/la:Mladost ludost.
BTW dobra fora sa nickovima na temi FKS
lezVe do bagro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.