RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
Iako su mi gotovo svi spanski kosarkasi antipaticni, drago mi je da se konacno 'bude', znace oni puno u smislu kvaliteta samog turnira. Daleko je ovo od dobijene utakmice pogotovo sa Litvancima (koji su itekak namazani), ali raduje barem bolja igra. Je l' moguce da ovaj Javtokas igra, ja ga nikad dosad nisam vidio, pa ni na klupi..
Btw, moze li Nigerija iznenaditi Hrvatsku, da bude barem malo zanimljivo, dosadni su mi bili u onoj utakmici s Litvom (jedinu tu utakmicu njih sa i pogledao)?
Btw, moze li Nigerija iznenaditi Hrvatsku, da bude barem malo zanimljivo, dosadni su mi bili u onoj utakmici s Litvom (jedinu tu utakmicu njih sa i pogledao)?
Mislim da ću i ja morat koliko god bi ovo volio ispratit do kraja.Inace cu mrtav bit sutra jer do popodne ne bi mogao spavat,a popodne opet hrpa zanimljivosti na OIPuma je napisao/la:Malo odspavati do Hrvatske, ovo je igra macke i misa.
Kod Jonasa se tacno unaprijed zna sta i kako ce napasti
kao robot.
btw,koji je racku Rudyu,Llulu kada bacaju one trice
Cemu sluzi ona izbacaj na kraju 
btw,koji je racku Rudyu,Llulu kada bacaju one trice
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 14 avg 2016, 00:43, ukupno mijenjano 2 puta.
14 poena, 5 skokova, 5 asista, 2 ukradene i jedna blokadaza poluvrijeme 
Tata centarske pozicije Pau Gasol
Tata centarske pozicije Pau Gasol
Lillard je napisao/la:Go.vna litavska
zasto
Zatvorili Jonasa.Gasol izdominirao.Čujemo se za 2 i pol sata 
Yebat ćemo ih za ovo včrs šta pokazujulumani je napisao/la:Lillard je napisao/la:Go.vna litavska
zasto
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
jbg,realno su Spanci dosta jaci...Litvanci imaju tu timsku igra,ali nekad treba igrac koji ce zabiti 25,30 koseva.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel se ovi namjestaju da izbjegnu USA ili?
Daj, dosta mi je vise sr.nja i slusanja iu turnira u turnir, kako se neko trudi da izbjegne USA. Inace, like za profilnu !tuzlak1987 je napisao/la:Jel se ovi namjestaju da izbjegnu USA ili?
Max Allegri
Epidaurus je napisao/la:Tata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gori mrezica
Mislim da ne, jer bi oni sa ovom pobjedom bili prvi i izbjegli Amere do eventualnog finala.tuzlak1987 je napisao/la:Jel se ovi namjestaju da izbjegnu USA ili?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Bit ćemo prvi, šta se tresešLillard je napisao/la:Go.vna litavska
Koje resetanje jbt, cak i Rubio 3 trice slozio 
to jeste tri turnira gdje su zijanili, a najgori je bio onaj 2002 gdje su ostali na svom terenu bez medalje.. na oi u atini i sp u japani su uzeli bronzu. odatle i nadimak za lbj le bronza...SiamoNoi je napisao/la:Ma da,2002. prvo pa su tri turnira (jesu tri?) zaredali lošija i onda opet dominacija.DANTES je napisao/la:ne, prvi poraz je bio 2002 u grupi od argentine. onda u 1/4 finalu od srbije, onda u borbi za 5 mjesto od španije. a igrali su im jedan pirs i redži miler... onda atina gdje ih u grupi tuku litvanci i šok portorikanci...SiamoNoi je napisao/la: Mislim da si baš ti nedavno stavio onaj tekst o tome...10 godina nitko pa je došla Atena,SP 2006. i šta još i onda su se ponovno uozbiljili i od tada pod Krzyzewskim 10 godina opet nitko.
Nabijem HRT i tenis.
onda u 1/2 opet argentina. igrali su im ajverson, dankan, lbj, melo, i mislim boš...
onda 2006 i grčka u 1/2...
Španjolci svoju najbolju utakmicu turnira igraju.Odlični u obrani,u napadu tricaški raspoloženi.Jbg,sve su prilike da ništa od Litve večeras.Stigli malo zaostatak u jednom trenutku prve,ali se ovi opet brzo odvojili.
inače španci ko po običaju malo karaju pa malo filiju litvance. još od poraza u finalu 2003 mislim da nisu bili ni blizu neke pobjede... ne volem špance ali kad igraju to je užitak... mada kontam da nema rikija i rudija mogli bi biti gotivni..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma jest Španjolska proigrala, ali niko me ne može uvjerit da su bolji za 40 razlike od Litve 
pa lijepo ih i vi dobijete i da se mi igramo a oni nek idu na sad ili ausLillard je napisao/la:Ma jest Španjolska proigrala, ali niko me ne može uvjerit da su bolji za 40 razlike od Litve
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vi ste odigrali jednu i po natjecateljsku utakmicuDANTES je napisao/la:pa lijepo ih i vi dobijete i da se mi igramo a oni nek idu na sad ili ausLillard je napisao/la:Ma jest Španjolska proigrala, ali niko me ne može uvjerit da su bolji za 40 razlike od Litve
A mi ćemo krepat s 8 igrača do četvrtfinala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.