FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 avg 2016, 00:37

Sabinho je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:Jagodić smiješan izbor, nisam za njega uopšte. Jel spomenuo iko šta je s Duljom?
Sta znaci "smijesan izbor"? Ima iskustvo osvajanja PLBIH, i to sa ekipom koja sigurno nije bila prvi favorit. Recimo da mu je najbolji strijelac u ekipi imao 7 golova... Nakon toga odlicno vodjen Celik, iako niko nije ocekivao izborio je Europu sa skromnim igrackim kadrom a kao treca najefikasnija ekipa u ligi. Zna afirmisati mlade igrace, dokazano. Vodio odlican ciklus sa mladom repkom, slusala ga imena poput Besica, Djurica i 100% je autoritet u svlacionici. Prosle sezone je odlicno krenuo sa Borcem, otisao jer mu nisu ispunili obecanje da ce nabaviti pare za pojacanje. Da li zelimo novi eksperiment ili dokazanog trenera pitanje je sad.
da se ti i ja napokon slozimo oko neceg! :lol:

Mislim bolji je izbor od ovog poltrona kojeg imamo definitivno, ali nisam za daljnje trosenje trenera NIKAKO! Vrijeme je da odu neki drugi ljudi prije hurtica!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 avg 2016, 00:39

slika
"verujem, ne verujem"
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 avg 2016, 00:45

koljic danas dva gola zabio

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2016, 01:07

O cemu li ovdje razmislja nas Hurton? O fudbalu i taktici nije sigurno, to smo se uvjerili u ovih prvih 5 kola. Sta li sekira naseg maga, kad se ovako zamislio? :think:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 avg 2016, 01:08

dulja ide kazu

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 avg 2016, 01:11

Nakon Čelika sam bio previše ljut, držalo me par dana al baš, dođe Krupa, katastrofa, pobijedili ali sam bio ljut kao ris, nervozan, nikakav, popišan jednostavno. Možete vi misliti da mi "sa strane" smo manje vezani za Sarajevo, lakše podnosimo poraze, loše igre, ali vjerujte mi, bar što se mene tiče, veliki sam bolesnik kao da sam se rodio i cijeli život proveo na Koševu.

Danas sam bio slobodan, bez obaveza, lijep dan za otići na utakmicu ali s obzirom da sam znao da će biti kao i prethodne, odlučio sam, teška srca ostati kući jer sam stvarno ovih dana syeban zbog svih ovih dešavanja oko kluba.

Odgledam prvo poluvrijeme preko yt, loša slika pravo, ali moglo se vidjeli otprilike šta se dešava na terenu. S obzirom kako je bilo protiv Krupe i ova loša igra u prvom poluvremenu je bila meni zadovoljavajuća ali kada sam čuo da pomoćni trener kaže da je ovaj rezultat dobar (0:0), ugasio sam prenos, spremio se i otišao u grad, nisam ni gledao rezultat, ne mogu se više nervirati, gubiti živce, bit syeban danima i nervozu prenosit na druge. Puno je vala i za nas koji smo navikli na sve ovo, ma previše. Nije belaj ni rezultat, ni loša igra, ali vrijeđaju me izjave i način rada svih u klubu, od trenera pa do Dine, Edisa i ostalih.

Podrška je tu, uvijek će i biti, neće meni vala neki Hurtić, Dino, Edis ili neki video skaut zgadit Sarajevo da ja izbjegavam ići na utakmice kad sam u mogućnosti. Naviknut se na patnju, smanjit očekivanja odnosno ne očekivati puno, nažalost, podržat klub i borit se protiv onih koji koče rad i zbog kojih smo u g0wnima.
Dino, Edise, Hurtiću - ODLAZITE!
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 14 avg 2016, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.

raspadsistema
Kontakt:

Post Postao/la raspadsistema » 14 avg 2016, 01:14

Ako je iko gledao barem jednom onu emisiju na hayatu pred svako kolo pl. Vidio je koliko Jagodic dobro poznaje ovu ligu. Nadam se iskreno njegovom dolasku iako bi me i Jesicev dolazak umjesto ovog jada obradovao. Toliko mi je zgadio klub za koji zivim, zajedno sa kolegama iz uprave. Ja navijam za to da nas **** mladost i metaleghe dobiju samo da jadnika smijene... :sick:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 avg 2016, 01:18

Puhni Israfile vakat je.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 avg 2016, 01:20

jurisicduska je napisao/la:Puhni Israfile vakat je.
:mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 14 avg 2016, 01:37

Ako ovi piljari budu dovodili novog trenera onda budite sigurni da je obicni potrcko i marioneta kao sto je i Hurtic pa makar to bio i S. Petrovic. Bakirovi piljari moraju otici prije trenera jer je to jedini spas za FCS! Bojim se da ovi "natjecatelji u dobru" ne urade od FCS ono sto im je srodna dusa Konakovic uradio od KK Bosne, Brankovic od Energoinvesta i bosanski Erdogan od drzave...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 14 avg 2016, 01:40

Sabinho je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:Jagodić smiješan izbor, nisam za njega uopšte. Jel spomenuo iko šta je s Duljom?
Sta znaci "smijesan izbor"? Ima iskustvo osvajanja PLBIH, i to sa ekipom koja sigurno nije bila prvi favorit. Recimo da mu je najbolji strijelac u ekipi imao 7 golova... Nakon toga odlicno vodjen Celik, iako niko nije ocekivao izborio je Europu sa skromnim igrackim kadrom a kao treca najefikasnija ekipa u ligi. Zna afirmisati mlade igrace, dokazano. Vodio odlican ciklus sa mladom repkom, slusala ga imena poput Besica, Djurica i 100% je autoritet u svlacionici. Prosle sezone je odlicno krenuo sa Borcem, otisao jer mu nisu ispunili obecanje da ce nabaviti pare za pojacanje. Da li zelimo novi eksperiment ili dokazanog trenera pitanje je sad.
Sa 20 godina 15 dana u godini svaki igrač će slušati selektora, posebno ako mu je nacionalni dres imalo bitan. Ne sjećam se nekog sukoba igrača sa trenerom u u21 reprezentaciji a bilo je tu više nego loših selektora - tako da mi je taj argument bezveze. Svaka čast na osvajanju premijer lige, ali je Borac imao respektabilnu ekipu u to vrijeme(Stevo Nikolic, Branislav Krunic, Darko Maletic, Miroslav Stevanovic, Puzigaca, Vule Trivunović, Avdukić - možda nisu svi cijelu sezonu bili tu). Premijerligaški trener koji nije pomakao iz BiH, dobar za ekipe tipa Čelika, Travnika ali ne i za Sarajevo. Prema nekim informacijama iz druge ruke, taj isti Jagodić je molio Bulića (Onog što nam je uvaljivao Ješića, Kramara i ekipu) da mu završi angažman u drugoj Grčkoj ligi (Ovo je iz druge ruke, ne mogu ti garantovat za ovu info), pa se preko medija nudio Čeliku ove sezone s pričom, ko bi to mogao odbiti čelik ili nešto slično. Da se razumijemo, poštujem čovjeka ali nama treba bolji trener. To je prvi segment u kojem se moramo izdignut iznad prosjeka, na dobrom putu smo bili s Kodrom ali nismo bili strpljivi. Ako hoćeš da ga uporedim sa Hurtićem, Vlado je bolji. Dovoljno dobar za Sarajevo? Nije. Čovjek koji bi se suprostavio upravi po cijenu posla? Mislim da nije.
Samo naprijed Saraj'vo!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2016, 01:43

bordoakapitar je napisao/la:Ako ovi piljari budu dovodili novog trenera onda budite sigurni da je obicni potrcko i marioneta kao sto je i Hurtic pa makar to bio i S. Petrovic. Bakirovi piljari moraju otici prije trenera jer je to jedini spas za FCS! Bojim se da ovi "natjecatelji u dobru" ne urade od FCS ono sto im je srodna dusa Konakovic uradio od KK Bosne, Brankovic od Energoinvesta i bosanski Erdogan od drzave...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
:bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 14 avg 2016, 01:49

jurisicduska je napisao/la:Puhni Israfile vakat je.
:lol: :lol: :lol:
ZZ

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 avg 2016, 01:59

ma kakav jagodic, daj jarnija

kad je bal, nek je maskenbal

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2016, 02:42

Tele33 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Sa 20 godina 15 dana u godini svaki igrač će slušati selektora, posebno ako mu je nacionalni dres imalo bitan. Ne sjećam se nekog sukoba igrača sa trenerom u u21 reprezentaciji a bilo je tu više nego loših selektora - tako da mi je taj argument bezveze. Svaka čast na osvajanju premijer lige, ali je Borac imao respektabilnu ekipu u to vrijeme(Stevo Nikolic, Branislav Krunic, Darko Maletic, Miroslav Stevanovic, Puzigaca, Vule Trivunović, Avdukić - možda nisu svi cijelu sezonu bili tu). Premijerligaški trener koji nije pomakao iz BiH, dobar za ekipe tipa Čelika, Travnika ali ne i za Sarajevo. Prema nekim informacijama iz druge ruke, taj isti Jagodić je molio Bulića (Onog što nam je uvaljivao Ješića, Kramara i ekipu) da mu završi angažman u drugoj Grčkoj ligi (Ovo je iz druge ruke, ne mogu ti garantovat za ovu info), pa se preko medija nudio Čeliku ove sezone s pričom, ko bi to mogao odbiti čelik ili nešto slično. Da se razumijemo, poštujem čovjeka ali nama treba bolji trener. To je prvi segment u kojem se moramo izdignut iznad prosjeka, na dobrom putu smo bili s Kodrom ali nismo bili strpljivi. Ako hoćeš da ga uporedim sa Hurtićem, Vlado je bolji. Dovoljno dobar za Sarajevo? Nije. Čovjek koji bi se suprostavio upravi po cijenu posla? Mislim da nije.
Prvo, u Borcu je oba puta ostajao bez posla zbog sukoba sa upravom. Drugo, nece slusati svaki igrac, to je naravno jasno, pogotovo ako je rijec o igracima koji su i tako mladi donekle stekli ime - Prcic. Ono sto je najbitnije je kako je repka izgledala i dokazalo se da nije bilo guranja sa strane. Dalje, koga je to Husref vodio vani ili Vinko Marinovic? Nama ne treba europski trener, vec onaj koji ima PL u malom prstu, koji ju je osvajao i koji je iskusan a uz to voli forsirati i mlade igrace. Trece, to iz prve i druge ruke me ne zanima, nemoj me pogresno shvatiti. Ovdje obitava 15-ak likova sa takvim informacijama i 90% se ispostavilo da su gluposti, od insajdera do desavanja u ligi i ekipi. Pozdrav.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 14 avg 2016, 03:41

THEC je napisao/la:
remA1 je napisao/la:Mislim da u zadnjih 10 godina nismo imali lošiji sastav. Očaj majke mi
imali smo losijih ekipa sigurno, no losijeg trenera nikad, Dzeno je za ovog Ferguson

Ona ekipa danas što je počela, preloše preloše. Pa kakav napad smo imali protiv Želje u prvom kolu hebote :3

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 avg 2016, 05:50

YNWA je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Mrsko mi je da odgvoaram svima pojedinačno, ali, na stranu zaebancija što ga gotivim, Am. Bekić je igrač koji se podobro podcjenjuje među bodriteljima bordo boje ;)
Po
Dzaba pises, proglasen je tarabom, i nema tu vise pomoci, i to jos jedan koji daje zadnji atom snage na terenu, a kao bitno nam je da se bore :mrgreen:

Leon Benko nije najbolji igrac koji je igrao u ovoj ligi, drag mi je, jedan od najdrazih, ali nek je vise zavrsio ovaj cirkus oko njega.
Naravno Leonu hvala za sve i sretno dalje.
Mila majko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 avg 2016, 05:54

Sabinho je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Ahmetovic je korisniji igrac od Leona, koji je bolji realizator bez dileme. Medjutim, kao sto rekoh, Ahmetovic ce na terenu napraviti puno vise. Ono predriblavanje Graovca i Zeljinog Talijana je za Leona nezamislivo. To je samo jedna od stvari.
Neki igrac celika sutra povrijedi Ahmetovica, sta cemo onda?

Kao sto rule kaze jel, igrat ce nam Amer koji je na terenu bitan kao Okic, ili uvesti neko dijete od 16 godina kao sto Hilmo kaze?
Amer je pouzdan DRUGI napadac. Znaci sta ako se... isto kao i kad je bio drugi iza Leona i kupio krilo. Sad smo na krilima drama pokriveni. Ne mozes sad dovesti neku igracinu i cekati da se neko povrijedi da taj igra.
U kratkim crtama
-ahmetovic korisniji od Leona :kafa:
Vidjeli smo to jučer ...ahmetovic je beton napadač ali Leon je Leon

-nakon ove izjave o bekicu ja ne bih išao na forum idućih 5 godina, lik je blago retardiran
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 avg 2016, 07:17

10,11 i 12kolo vrlo lako moguce da se sa bodom necemo sastaviti :D

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 14 avg 2016, 08:54

Jeste li primjetili Hebiboviceve majstorije? Pa koji je ono kyrac, onaj sut ono nesto. Da je u dresu Olimpica il Veleza zavalio bi je u raslje...
Ne mogu da vjerujem kako pojedini igraci imaju problem igranja za Sarajevo. Pa kakav je to pritisak, hebote ko da igraju pred 20 000 a ne pred jedva 2 milje na Kosevu.
SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []