FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
previse se pravite pametni za duracel navijace koji ne idu na utakmice.
ohladite malo s pametovanjem. ovo sto smo igrali do sad je ispod prosjeka. sutra je prilika da ove natrpamo 4-5 razlike i vratimo se na vrh.
ako ne daj boze kojim slucajem sutra izgubimo ili odigramo nerijeseno najbolje da janez sam ponudi ostavku. opet kazem ne daj boze.
ohladite malo s pametovanjem. ovo sto smo igrali do sad je ispod prosjeka. sutra je prilika da ove natrpamo 4-5 razlike i vratimo se na vrh.
ako ne daj boze kojim slucajem sutra izgubimo ili odigramo nerijeseno najbolje da janez sam ponudi ostavku. opet kazem ne daj boze.
- AntoniooConte
- Kontakt:
I znaci jedan kiks=otkaz

I teško osim olimpica kojeg smo zamalo natrpali da ćeš neku ekipu natrpat 4 razlike i tri je upitno, pobjeda od 2-0 idealna sutra
I teško osim olimpica kojeg smo zamalo natrpali da ćeš neku ekipu natrpat 4 razlike i tri je upitno, pobjeda od 2-0 idealna sutra
Igrac od 150 milja trebao bi biti top za nasu ligu ali za Europu je to smjesna cifra. Slazem se i da novac nije uvijek presudan kada su razlike u budgetima male, ali kada su velike tu manji nema sanse nikakve.
Takodje sam misljenja da je proslogodisnji nastup u Europi bio uspjesan pa i vise od toga. Za grupe bilo kojeg takmicenja nasi klubovi nemaju nikakve sanse jos uvijek. Onog puta kada neko uzme titulu nadmocno bez sudija i kupovina, pa jos pojaca takvu ekipu mozemo ocekivati neke iskorake ovako nema sanse. Ova godina je najbolji primjer...
Takodje sam misljenja da je proslogodisnji nastup u Europi bio uspjesan pa i vise od toga. Za grupe bilo kojeg takmicenja nasi klubovi nemaju nikakve sanse jos uvijek. Onog puta kada neko uzme titulu nadmocno bez sudija i kupovina, pa jos pojaca takvu ekipu mozemo ocekivati neke iskorake ovako nema sanse. Ova godina je najbolji primjer...
pisemo o evropi a zaboravili kako trofej izgleda.
daj da se jedne godine borimo za nesto a ne samo u svemu naci razlog za neuspjeh.
problem je jedan a to su uprave koje dolaze i odlaze jer ne rade posao kako treba.
dovode se skart igraci i logicno da tu uspjeha nema.
vratili smo stanu, valjda nam enisa vrate.
daj da se jedne godine borimo za nesto a ne samo u svemu naci razlog za neuspjeh.
problem je jedan a to su uprave koje dolaze i odlaze jer ne rade posao kako treba.
dovode se skart igraci i logicno da tu uspjeha nema.
vratili smo stanu, valjda nam enisa vrate.
Ima li prenos veceras?
- Hrasno1921
- Kontakt:
Stana se vraca kao da nista nije bilo, frajer izdrzao sav pritisak i evo ga ponovo u timu
Prenos Arena Sport 1 bit ce za tebe i druga Virtouza prenos na youtubu
PS. ovo saranje po Malti i Hrasnom je vandalizam i papanluk, ili okaci baner ili nesto drugo, ovo je papanluk sto se uradilo ...
Prenos Arena Sport 1 bit ce za tebe i druga Virtouza prenos na youtubu
PS. ovo saranje po Malti i Hrasnom je vandalizam i papanluk, ili okaci baner ili nesto drugo, ovo je papanluk sto se uradilo ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Arena Sport .
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Hrasno1921
- Kontakt:
Arena 100%, bit ce prenos na onom Srpskom youtube kanalu, slika ko na TV-ualeksandar_veliki je napisao/la:Je li Arena ili Moja. Ja fakat sam van dogadjanja zbog nekih privatnih problema pa ne mogu da pohvatam.Hrasno1921 je napisao/la:Stana se vraca kao da nista nije bilo, frajer izdrzao sav pritisak i evo ga ponovo u timu![]()
Prenos Arena Sport 1 bit ce za tebe i druga Virtouza prenos na youtubu![]()
1921'
-
4672980102091213
- Kontakt:
Na Vogosci , Zeljo - Buducnost..Edin Dzeko u prvoj postavi e jest vala kloc

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Hrasno1921
- Kontakt:
Merhaba je napisao/la:Na Vogosci , Zeljo - Buducnost..Edin Dzeko u prvoj postavi e jest vala kloc![]()
![]()
Lagano u Makijato na par piva, malo da budemo pod gasom za vrijeme utakmice, znate lajavci gdje me mozete naci, bujrum
1921'

[/quote]Saranje fasada mi je primitivizam, jer to niko nece ovim zgradama nadoknaditi. Kad je vec pozivanje, sto se ne uradi kao na mostu Skenderija, sa natpisima na platnu. Joj papaka i sramote...
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- amazon
- Kontakt:
Uzasan sastav.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
jug u elementu i opet sutanje izmedju sebe
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
1921'
dajte taj link na yt
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
evo link
Sad ne radi link 
Pišem sa stadiona i ne mogu čekati kraj da izbacim frustraciju iz sebe. Ovo lutanje igrača po pozicijama već postaje dosta zabrinjavajuće. Pet kola je prošlo, a mi još uvijek izmišljamo. Valjda je jasno da M. Stevanović ne može igrati na lijevom krilu, da S. Stevanović i Memija ne mogu igrati zajedno na desnoj strani, da Memija ne može igrati lijevo krilo.
Husić samo za nijansu bolji od Bevaba, Šećerović i Blagojević dosta izgubljenih lopti, napadači potpuno odsječeni.
Kostiću ovo nije dobro, jedina pozitivna stvar će biti ako nekako pobijedimo, ali nikakav veliki pomak u igri se ne vidi u odnosu na prošlu sezonu.
Husić samo za nijansu bolji od Bevaba, Šećerović i Blagojević dosta izgubljenih lopti, napadači potpuno odsječeni.
Kostiću ovo nije dobro, jedina pozitivna stvar će biti ako nekako pobijedimo, ali nikakav veliki pomak u igri se ne vidi u odnosu na prošlu sezonu.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Kostic lici na covjeka koji nije dorastao zadatku.