HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

RichmanBiH
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la RichmanBiH » 13 avg 2016, 23:18

Najaca ekipa u ligi. Dobar rad godinama kontinuirano, ne moze se fulit. Jedino malo evropa ****, ali ako se nastavi ovako I to ce doci za 3-4 godine. Model koji bi trebali svi slijediti.
UPRAVA NAPOLJE!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 13 avg 2016, 23:25

Evo, nakon 5. kola smo tamo gdje trebamo biti, na vrhu tablice, na svom prirodnom staništu...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 13 avg 2016, 23:33

Ovo je naša 4 odlična utakmica jednako kvalitetne a jedino protiv Sarajeva nešto lošija a kad povuces paralelu naši igrači zauzimaju jedno 3 ili 4 mjesto, toliko o objektivnisti.

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 14 avg 2016, 00:05

wobly92 je napisao/la:Ybg i mi došli da ne izgubimo izgleda. Tvrda utakmica, onaj više sretni nego spretni gol je i donjeo odluku. Niste ni vi nešto dominirali, ali kad se sve sabere zasluženo ste pobijedili, i čestitam vam.
Hvala :thumbup: :thumbup: :)

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 14 avg 2016, 00:09

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Cestitke momci na apsolutno zasluzenoj pobjedi :) :clap:
Hvala :) :) :thumbup:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 14 avg 2016, 00:20

Pedeset utakmica kući u Premijer ligi bez poraza..
Od četvrtog mjeseca 2013. nismo izgubili kući utakmicu u Premijer ligi... :crazy: :bow: :clap:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Wayat
Kontakt:

Post Postao/la Wayat » 14 avg 2016, 07:39

Svaka čast momci, pokazali ste ko je najjači u državi. Bila je to tvrda, snažna, kontrolirana utakmica. Možda se nekom činilo ne gledljivo, previše igre unazad, ali momci su ispunili Vinkove zamisli i to je najbitnije. Sloboda nije opalila po golu a realno u finišu mogli smo ih napuniti do vrha što bi psihički djelovalo i na slijedeće protivnike. Uglavnom vratili smo se na mjesto koje nam i pripada iako forma još nije na zadovoljavajućoj razini ali i takvi smo najači. Po meni Tomić ponovo najbolji, raduje me Bilbija, njegova nesebičnost i Stojin gol, to je formula i za sve ostale koji se malo zaborave s loptom. Možda sam više očekivao od Peke ali sreća pa imamo jaku klupu a i tribine (do mene sjedili Filipović, Jović, Čolić). Sada Odraditi Želju pa dvije domaće tekme i učvrstit se na vrhu.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 14 avg 2016, 10:03

Obzirom da smo igrali bez Todora a Sivrić nije 100%spreman ja zadovoljan. Još kad se doda Kouadio i Jović kanta nam ne gine.. Jedini Mostarski prvak.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 14 avg 2016, 10:27

Besic je napisao/la:Apsolutno zasluzeno protiv komunista.Trebalo je biti 4-0 minimum.Previse zayebancije
Paneglu doći ćete Vi na red komunjarama.
Cestitke Zrinjskom na pobjedi,isti rezultat očekujem u Tuzli u našu korist,ne mora Zeba sa centra dati nego onako iz 16ca :)
Sportski pozdrav
DRŽAVA TUZLA!!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 14 avg 2016, 12:50

Iskreno, pomalo sam se pribojavao Slobode ali na kraju sam i malo razočaran što im nismo napunili mrežu...a to trebaju zahvaliti golmanu koji je spriječio potop svoje momčadi...
S druge strane, ljudi nisu pošteno opucali na gol...
Zaslužena pobjeda, žao mi je što je opet na utakmici bilo puno kartona, osam-devet čini mi se...bespotrebno puno...
Ne znam kako stojimo sa kartoniranim igračima, je li netko zaradio suspenziju pred sudar titana na Grbavici, sraz dvije najtrofejnije momčadi PLBiH?
EDIT: Nemamo suspendiranih, bit ćemo kompletni na Grbavici, još i Todor da se oporavi...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 14 avg 2016, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 avg 2016, 13:07

Mnogo dobro decki, cestitke.

Na nasoj sam temi napisao da imam osjecaj da nismo ni toliko lose odigrali koliko ste jaki sinoc bili, i tehnicki i fizicki. Dobro ne dozivismo kanonadu zadnjih 10min kad su halfovi ostali sami na milost i nemilost. Po meni Tomic igrac tekme.

Dobra atmosfera, ugodno vrijeme za Mo u ovo doba godine, nas onaj tocionik na ulazu na glavnu tribinu unistio da smo se prvo morali trijeznit po Mo prije povratka, Ultrasi jako dobrih 90min zanosa, a vodja bas uziva. Zebi aplauz :thumbup:

Sretno dalje
tuzlanska Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 avg 2016, 13:22

cestitke na zasluzenoj pobjedi, kako smo mi vas raskovali na Tusnju prvu tekmu prosle godine, vi ste nas tako sinoc-mozda i jos vise

za nadati se da ce na kraju sezone opet biti kranji rezultat isti, da onaj ko izdominira prvu tekmu na kraju zavrsi drugi hehehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 14 avg 2016, 14:07

zlajci je napisao/la:Mnogo dobro decki, cestitke.

Na nasoj sam temi napisao da imam osjecaj da nismo ni toliko lose odigrali koliko ste jaki sinoc bili, i tehnicki i fizicki. Dobro ne dozivismo kanonadu zadnjih 10min kad su halfovi ostali sami na milost i nemilost. Po meni Tomic igrac tekme.

Dobra atmosfera, ugodno vrijeme za Mo u ovo doba godine, nas onaj tocionik na ulazu na glavnu tribinu unistio da smo se prvo morali trijeznit po Mo prije povratka, Ultrasi jako dobrih 90min zanosa, a vodja bas uziva. Zebi aplauz :thumbup:

Sretno dalje
Hvala na čestitkama Tebi i ostalim ljudima iz Tuzle...
Zajko će uvijek biti dočekan i ispraćen aplauzom u Mostaru, ljudi još uvijek pamte njegove igre u dresu Zrinjskog iako je već 11 godina prošlo otkako je Majstor nosio dres sa lentom...
Husref je napravio svojevrsni harakiri vadeći ga iz igre i ubacujući napadača umjesto njega, u sredini vam je napravio propuh što smo mogli kazniti u zadnjih 10 min. utakmice...
Sretno u nastavku prvenstva...
Volim te bola'!

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 14 avg 2016, 16:23

zlajci je napisao/la:Mnogo dobro decki, cestitke.

Sretno dalje
I jesu li vas pojele povampirene ustase,kako nas vole predstaviti u javnosti?

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 avg 2016, 16:39

Ma to su price za malu djecu
tuzlanska Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 avg 2016, 16:43

Da se i ja upišem, čestitke na zasluženoj pobjedi
Nad tobom sunce najljepše sja

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 14 avg 2016, 16:46

Ne bi bilo loše kada bi iz našeg kluba, na zvaničnoj stranici ili fb profilu, nakon svake utakmice izbacili statistiku utakmice ili samo naše momčadi, barem one osnovne podatke, sa InStata pošto imamo ugovor sa njima, tj. njihovi smo klijenti...
Volim te bola'!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 14 avg 2016, 23:03

Nekako mi i Sloboda nakon 5.kola izgledamo najozbiljnije,Siroki,Sarajevo pa i Zeljo su definitivno losiji nego lani ali vrijeme ce sve pokazati,vrlo lako bi se mogla titula obraniti ako nastavimo ovako ,jos kad se prikljuce Kaudio ,Jovic i full spremni Pehar definitivno se imamo cemu nadati!
Kozic mi je za sada solidan ali bi takodjer volio vidjeti Bandica ili Vasilja na golu,obrana beton puno se npr ser.e na Peru a nema boljeg lijevog u BiH barem ga ja trenutno ne vidim,jucer ubio po lijevoj strani,Baric mi nekako djeluje limitiran ali odradi svoje mozda malo i Colicu dati sansu!
Peko i Tomic dva super motora,Petrak destrukcija samo taka!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 15 avg 2016, 14:37

Željo je ranjen a ranjeni lav je najopasniji...

Zna li se je li onaj djelitelj nepravde iz Orašja, koji nam je sudio na Širokom, dobio kakvu kaznu?
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 15 avg 2016, 22:39

U srijedu, u Međugorju igramo prijateljski meč sa Muaitherom iz Qatara...
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.