Fakat upravu ste, sve je to lijepo ali ne mora novinarske clanke praviti oko svoje vjere.BijelaCokolada je napisao/la:I ja sam htio da napisem ovo kad vidim ima ih sto isto razmisljaju.filip13 je napisao/la:Izgleda da je bozija pomoc izostala
Imam oosjecaj da je glavna atrakcija bila nosenje Kur'ana u rio.Previse je to sve potencirao.
Inace,rezultat katastrofa
Ovo je strasno razocarenje i nemojte sra.ti za taktiku kad se vidjelo da on nije ni u zadnjih 100m bio najbrzi a prije je bilo pitanje samo koliko ce ih prestici u tih 100m i prije sam imao osjecaj da se trka produzi za 50m samo bi povecao prednost jer je dominantno izgledao u finisu.
Neka on i trener naprave analizu, da li je uopste imao u nogama brze vrijeme, da li su stvarno rezultati ove sezone losi jer je sve prilagodio OI... Mozda ga je i pritisak pokosio, jbg jedina nasa nada za medalju ikada i svjestan je toga bio, malo i preemotivno usao u sve ovo...
Sta god da je u pitanju, mi sada ne znamo na cemu smo s Amelom, da li stvarno imamo atleticara koji je u svjetskoj eliti a ovu sezonu je podbacio, ili prosjecnog atleticara koji je srece imao u prosloj sezoni