jessus123 je napisao/la:Pape ...Ja ne znam u sta ti gledas ...Ali ako u ovoj utakmici u augustu ne pozoves sljedece igrace mozes komotno poceti pakovati kofere iz ove reprezentacije:
1.Haris Seferovic
2.Sead Hajrovic
3.Gordan Bunoza
4.Milan Djuric
5.Damir Coric
Eto ti spiska ,i ako neko od tvojih pomocnika cita ovo neka ti proslijedi,jer stvarno je sramota ne pozvati igrace (talente) i igrace koji su mladi,jer nama treba sto vise mladih reprezentativaca...Nadam se da ce neko reagovati za ove igrace,jer ako ne bude,kao sto kazem,mozes poceti pakovati kofere jer ako nastavis koristit taktiku koju je postavio ciro,nema od nas u kvalifikacijama nista

Ti se bas uzivio da si Isusaga
Haris Seferovic tipa ni na mapi nema ni u rezervnoj postavi Fiorentini.Odigrao jedan mec na pripremama i nema ga ni u vidu magle.
Sead Hajrovic 16 godina,ko ga nadje gdje trenutno al bas trenutno igra,ima cokoladu.Nije Mikado
Gordan Bunoza tek je sad presao u Wislu Krakov koja je uzred htjela kupiti naseg Ramba na golu.Znaci,tek mu fakticki sad nastaje borba da bude standardan u ovom novom klubu.
Milan Djuric-napadac,ubica ,strelac.Dosta minuta tri ''velika''gola u drugoj ligi.A neko ovdje i Vedu kritikuje sto ja dao ''samo''12 golova u nekoj BL
Damir Coric 19 godina,sad je trenutno ni na nebu ni zaemlji.
I jos puno takvih bisera.
Mladi reprezenattivci igraju u mladim repkama isto tako.Vazda je to trebao biti red.
Kod nas se definitivno ne zna za red.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu