FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Locust
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Locust » 14 avg 2016, 13:13

Još malo pričaćete kako se skandiralo "Puzi odlazi" umjesto "Meho odlazi". Da su navijači tad pokazali bobu strpljenja i mozga, možda bi danas i dominirali.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 avg 2016, 13:22

DenchiNL je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
I kao takve seoske varalice su bili beton za ove danasnje uhljupe i na kraju krajeva donijeli i kup i ligu, jeste da su nam zivce kidali nekim drugim stvarima, a ti mislis ako smijene trenera da ce ovi proigrati nesto znacajno, daj Boze ali ja u to ne vjerujem. I pusti mi se zivota ti reprezentativca Bekica, taj se nije sastavio evo u 5 kola.
nisu vjeruj mi, jedino Tatko što je bez razloga otišao i dokazao da ima kvalitet i vani....ovo ostalo buranija(normalno bez prodanih) niko zapažen nije...klasični kiks igrači koji su se šlepali na kvalitet pojedinaca, a sada tih pojedinaca ima manje ili nikako, tako da se sve vidi, a fudbal je i dalje kolektivna igra...uz normalnog konzervativnog trenera koji ne budaleše sa pozicioniranjem ako ima 2-3 igrača za tu poziciju...dobro da ih motiviše/ napali i ne treba SF tehnologija za to....miješaš malo pojmove to što igra za repku ne znači da ne može loše igrat(vidi kapitena repke) ali kažem valjalo je iz Sarajeva zaigrat za repku čiji je selektor zna se ko...znači kvalitet/znanje je neosporan...samo nije u formi, ili ga se ne koristi pravilno u ekipi...što opet nije čudo ko NAS vodi....
Ma pusti tu pricu valjalo je iz Sarajeva zaigrati za repku, objektivno receno ipak se pojedini igraci iz Sarajeva i Zelje guraju u repku mada nisu na tom nivou, treba biti realan. Bekic je lijevi bek i eto i kod ove neznalice igra na svojoj prirodnoj poziciji ali ne moze da se sastavi sa loptom evo od pocetka sezone. Iza onih prijasnjih igraca ma kakvi bili ipak stoje titula i kup, a sa ovim uhljupima necemo daleko tamam nam trener Anceloti bio. Daleko od toga da Hurtica branim, naprotiv, medjutim nije on jedini problem u losim rezultatima naseg kluba. Imamo jedan od slabijih rostera u poslednjih nekoliko godina htjeli mi to priznati ili ne. A daj Boze da ja grijesim pa eto smjene Hurtica pa taj novi trener zareda sa pobjedama.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 avg 2016, 13:24

Ma ja nemogu da vjerujem da se neke osnovne stvari nemogu uraditi glede igre na utakmici.Ok igramo nikako,nemozemo stvoriti prilike,eto ne gubimo,igramo na te nule zato sto neznamo da napadnemo,nisu u stanju nauciti ekipu kako doci u sansu ok,smotan si nesposoban ok,ali mozes hebemu picku materinu,odrediti ko ce ti prekide izvoditi,mozes popraviti taj segment,pa jesul svjesni ovi ljudi da su se u ovoj ligi tako titule osvajale.Pa daj sad bar imas jablana u ekipi koji znaju zabiti glavom.Pa nemoj da ti se 5 igraca na utakmici izmjeni na izvodjenju kornera,pa onako se na terminima igra,ono ko je najblize lopti u tom trenutku nek izvede korner hej ja to kad vidim zlo mi.Jesul svjesni da smo najlosija ekipa u ligi kada su prekidi u pitanju,jel problem imati jednog covjeka zaduzenog za to,zar je moguce da nisu u stanju to uraditi,nemoze ti jedan korner izvoditi Duljevic,jedan Rustemovic,jedan Saric,jedan Crnkic,jedan Cetkovic pa to nema nigdje.Daj bar tu nesto da se uradi,ako nam je to jedina sansa kada mozemo doci nekako do gola(a manje vise jeste) pa daj bar to hebem ga :facepalm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 avg 2016, 13:27

Locust je napisao/la:Još malo pričaćete kako se skandiralo "Puzi odlazi" umjesto "Meho odlazi". Da su navijači tad pokazali bobu strpljenja i mozga, možda bi danas i dominirali.

pogledajte rezultate detaljno...
http://www.transfermarkt.de/meho-kodro/ ... 2015-04-21

18 - 11 - 4 - 3
golrazlika +22
poena po tekmi 2,06

navijači ne raskidaju ugovore, nakon što izjave da daju podršku nekome.....zna se ko to radi.... :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 14 avg 2016, 13:35

Često se zapitam kakva bi situacija u klubu bila da Tan nije uletio sa nekim kapitalom, da se na taj način nisu privukli neki veliki sponzori. Ovaj klub bi sa ovakvim rukovodstvom dotakao dno očito.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 avg 2016, 13:40

Postoji dobar trener za prebolit loše igre, trener koji će izborit opstanak sa dobrom ekipom s kojom gori od njeg nije znao, neko ko će ugasiti požar, posložiti mjesec dva igru pa Jovo nanovo, instant trener.

Postoji dobar trener koji je dugoročno dobar, gradi sistem, nakon pola godine prestaje biti bitno ko igra, nego se znaju neka pravila, urneci, šabloni, neko ko unaprijedi igrača, tim, udahne mu novu dimenziju, neko pod kim možeš očekivati da konstantno iz mjeseca u mjesec rasteš, ko ti potencijalno neće donijeti odmah rezultat ali za godinu ćeš sigurno biti prvak.

Vlado Jagodić je ovo prvo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 avg 2016, 13:48

Kako smo cudna sorta,Husref je legenda i kad se sjetim sta se pisalo za njega i sta mu se govorilo sa tribina muka mi bude. Dosta ga je bilo,ogranicen je,papak je psuje igracima majke seljacina itd nije on za FKS pa sad sve opet jedemo g.... koja smo rekli,i kad bi dosao nakon par losih tekmi bilo bi opet isto. Fazon je sto ni mi ne znamo sta hocemo,a tek uprava sto ne zna to je smijesno

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 avg 2016, 13:49

Hoćemo rezultat i trofej svake godine. - Ukratko.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 avg 2016, 13:50

jurisicduska je napisao/la:Postoji dobar trener za prebolit loše igre, trener koji će izborit opstanak sa dobrom ekipom s kojom gori od njeg nije znao, neko ko će ugasiti požar, posložiti mjesec dva igru pa Jovo nanovo, instant trener.

Postoji dobar trener koji je dugoročno dobar, gradi sistem, nakon pola godine prestaje biti bitno ko igra, nego se znaju neka pravila, urneci, šabloni, neko ko unaprijedi igrača, tim, udahne mu novu dimenziju, neko pod kim možeš očekivati da konstantno iz mjeseca u mjesec rasteš, ko ti potencijalno neće donijeti odmah rezultat ali za godinu ćeš sigurno biti prvak.

ovo smo drugo mogli imati da se hurticu nije produzio ugovor, a ovako smo osudjeni opet na istu stvar, otkaz trenutnom i ne znam ko bi sad mogao uletiti, vjerovatno dzemo univerzalac :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 avg 2016, 13:50

zagor1987 je napisao/la:Kako smo cudna sorta,Husref je legenda i kad se sjetim sta se pisalo za njega i sta mu se govorilo sa tribina muka mi bude. Dosta ga je bilo,ogranicen je,papak je psuje igracima majke seljacina itd nije on za FKS pa sad sve opet jedemo g.... koja smo rekli,i kad bi dosao nakon par losih tekmi bilo bi opet isto. Fazon je sto ni mi ne znamo sta hocemo,a tek uprava sto ne zna to je smijesno
To je tako,zato i vazi ona ovdje nemoze igrati svako.

Nema ga ,nije se rodio da je bio ovdje na ovaj ili onaj nacin a da mu se mater nije j.ebala i to je tako i to ce vazda tako biti.To smo mi i nemoze se iz ove koze, FGR :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2016, 13:57

jurisicduska je napisao/la:Postoji dobar trener za prebolit loše igre, trener koji će izborit opstanak sa dobrom ekipom s kojom gori od njeg nije znao, neko ko će ugasiti požar, posložiti mjesec dva igru pa Jovo nanovo, instant trener.

Samo onda da jos odgovoris kako je onda uspio osvojiti jedinu titulu Borca u historiji, kako je uspio sa Celikom Europu izboriti kao treca najefikasnija ekipa u ligi? Plus jos taldzija, kockar i pijanica. Kako je takav trener to uspio? Kupio to sve ili kako?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 avg 2016, 14:01

Jado Vlagodic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 14 avg 2016, 14:02

Pa to je frajko za kojeg je javna tajna da je uzim'o pare za pozive u repku. Šta će nam takav lik?

I Modriča je osvajala titule u ovoj državi.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 avg 2016, 14:06

Ma realno nam sad trener i ne treba. Kad ga nisu smijenili do sad, ne moraju ni od sad (a to je bilo jasno još na proljeće, da frajer dvije čuke u glavi nema, mentol). Sve i da dođe novi trener uvijek će imati alibi za loše igre, u smislu da nije prošao pripreme sa ekipom, da nije zadovoljan sa nekim igračima koji je ovaj poltron dovodio...

A volio bi da dođe: 1. http://www.transfermarkt.de/aleksandar- ... ainer/4183
Sa partizanom radio odlične stvari, moguće ga je dovesti za neku lijepu svotu u rangu Ješića.

2. http://www.transfermarkt.de/krunoslav-j ... ainer/4756
Veliko iskustvo u Evropi sa dinamom, radio u odličnim klubovima, ima fino fudbalsko znanje.

3. http://www.transfermarkt.de/aljosa-asan ... ainer/9587
Dosta proveo u stručnom štabu Hrvatske, smatram da ima veliki kvalitet i znanje da uspije sa Sarajevom.

4. http://www.transfermarkt.de/meho-kodro/ ... ainer/5711
Tražit oprost, i pokušati ponovo...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 avg 2016, 14:09

Kaze Husara Jagodic i Smajic Admir neki haha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 avg 2016, 14:10

Borac je te godine morao osvojit titulu, ruku na srce imao je i dobru ekipu, lupam Stevo Nikolić na vrhuncu, Maletić reprezentacija, Vukelja, Puzigaća, Vule, Krunić, Muminović, Stajić, nije baš da je imao lošu ekipu pa je osvojio. Podsjećanja radi najtrofejniji trener u historiji Sarajeva je Dženan Uščuplić.

To taldžija, kockar, me ne zanima puno.

Borac Banja Luka, Laktaši, Čelik i očajno vođenje mlade reprezentacije gdje nikad najbolji nisu igrali meni nije referenca za Sarajevo. Svakako da je bolje riješenje od Hurtića, to ne sporim, ali ništa značajno bolje i ono što mi hoćemo.

Kad gledaš rezultate trenera ne možeš gledati instant uspijeh, dobar trener je samo onaj koji iz godine u godinu radi svoj posao tako što prebaci očekivanja, koji konstantno raste, gdje god da dođe napravi neki pomak. Ako ćemo gledati pojedinačne uspijehe Dženo onda nek sjedne jer je on za godinu vođenja kluba sve osvojio i pri tom igrao play off lige europe, izbacivao mnogo jače ekipe od Sarajeva. Pa ja. Međutim to nije tako.

Ps kako ne znate ko je Admir Smajić, bio pomoćnik u reprezentaciji hiljadama trenera.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 avg 2016, 14:14, ukupno mijenjano 2 puta.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 avg 2016, 14:11

zlo87 je napisao/la:Kaze Husara Jagodic i Smajic Admir neki haha
dobar tandem

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/uh ... e-utakmica
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 avg 2016, 14:13

DenchiNL je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Kaze Husara Jagodic i Smajic Admir neki haha
dobar tandem

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/uh ... e-utakmica
Denchi razlika je između Smajić i Suljić. Il je bitno što se zove Admir pa ****.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 avg 2016, 14:18

Smajic je bio kandidat za klupu kospa,radi sa Markom Topicem koji se okrenuo menadjerskim vodama i on ga je konama preporucio.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 avg 2016, 14:22

Darko Vojvodić za trenera. Kakav je to fanatik. Kad se sjetim njegove proslave pobjede nad Zrinjskim dok je vodio Slobodu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []