PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Vjerovatno su odlucili kvalitetno iskoristiti vikend negdje u prirodi ili na panonskim.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sto li ovo nema na temi nikog od Tuzlaka, da objasni ovu sramotu? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nedjeljom prave logor i gonjaju klikerejoker90 je napisao/la:Sto li ovo nema na temi nikog od Tuzlaka, da objasni ovu sramotu?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Pa dajte sliku, koliko ih je bilo?
Momci bez pardona
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Hurtić shvata navijače. 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato nije za smijanje oca mi ovo je vise zalosno. Ipak je Sloboda stari bh klub sa masom navijaca. Da navijacka grupa ovo dozvoljava vadeci se na neke izvakuse mup hnk ili autobusi a svaka grupa iz bih gostuje u Mostaru. Pa i oni iz Doboja kod Kaknja su dolazili. Ono da se dobro zapitaju izmedju sebe koliko im Sloboda znaci. Malo sam im prelistao temu i kenja se na golmana i pojedine igrace a ti isti bez podrske koja bi im bat koliko toliko dala elan u igri i bila motiv. Libo me racku ali trebaju se malo ozbiljnije angazovat
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nije to do Slobode, nego ne smiju i tu se sva priča završava.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- elamalakia
- Kontakt:
7 godina nisu otisli do Mostara 
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Ne mogu kritikovat i srat jer gostovanja nisu moja furka. Nit neki Pastrmkin navijački život. Al grupa je u kurcu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Pa dajte sliku, koliko ih je bilo?Ouuuu pa zar bukvalno ovako?
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To niste duzni Hazmiru sl' ste duzni svojoj djeci.Heller je napisao/la:Ne mogu kritikovat i srat jer gostovanja nisu moja furka. Nit neki Pastrmkin navijački život. Al grupa je u kurcu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato moj navijacki zivot je davno zavrsio jer nije ni fizicki a ni sukladno mojim godinama ali volim ispratiti desavanja ne samo na nasoj nego na siroj sceni. Ako si navijac nema prepreka isto kao sto ni moja generacija nije imala kads treba u Split Rijeku Zagreb Titograd Novi Sad Bg itd. Glava u torbi ali za svoj klub i tu se halalis odmah prije nego krenes. Zato sam napisao onaj post u kojem nema trunke provokacije nego jednostavno sugestija da klub treba ds bude na prvom mjestu i da ga ispratis gdje god igra bez razmisljanja o posljedicama.Heller je napisao/la:Ne mogu kritikovat i srat jer gostovanja nisu moja furka. Nit neki Pastrmkin navijački život. Al grupa je u kurcu.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nemoj to shvatiti ko provokaciju, al nisam ja taj tip navijača, na skoro svakoj sam na sjeveru, imam sezonsku, navijam. Moji životni interesi su drukčiji od navijačkih. Više volim otić na koncert nego na utakmicu. I tu sva priča završava.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato moj navijacki zivot je davno zavrsio jer nije ni fizicki a ni sukladno mojim godinama ali volim ispratiti desavanja ne samo na nasoj nego na siroj sceni. Ako si navijac nema prepreka isto kao sto ni moja generacija nije imala kads treba u Split Rijeku Zagreb Titograd Novi Sad Bg itd. Glava u torbi ali za svoj klub i tu se halalis odmah prije nego krenes. Zato sam napisao onaj post u kojem nema trunke provokacije nego jednostavno sugestija da klub treba ds bude na prvom mjestu i da ga ispratis gdje god igra bez razmisljanja o posljedicama.Heller je napisao/la:Ne mogu kritikovat i srat jer gostovanja nisu moja furka. Nit neki Pastrmkin navijački život. Al grupa je u kurcu.
Nullius in verba
- Osttribine
- Kontakt:
E cuj Ahmetovica cekala klupa dolaskom Karica u Slobodu, a prosle sezone nas ubjedjivali da je Ahmet bolji od Benke, sta sve neces procitati na ovim podforumima
Realno, a to sam pisao i dok je u Slobodi igrao da je jedan od najboljih napadaca lige i da bi svakom klubu bio pojacanje. Kamo srece da u nasem klubu imamo bar jos cetvoricu igraca koji se trude i bore kao Ahmetovic.
Ja sigurno ne znam stanje u tvom klubu bolje od tebe i obrnuto. Mi znamo kakav je odnos bio njegov sa trenerom koji je cekao sitnicu kako bi ga stavio na klupu pogotovo ako se uzme u obzir da je kao napadac u proljetnom dijelu sezone dao jedan gol i to iz penala u Mostaru u nebitnom mecu za obje ekipe.Osttribine je napisao/la:E cuj Ahmetovica cekala klupa dolaskom Karica u Slobodu, a prosle sezone nas ubjedjivali da je Ahmet bolji od Benke, sta sve neces procitati na ovim podforumimaRealno, a to sam pisao i dok je u Slobodi igrao da je jedan od najboljih napadaca lige i da bi svakom klubu bio pojacanje. Kamo srece da u nasem klubu imamo bar jos cetvoricu igraca koji se trude i bore kao Ahmetovic.
samo Sloboda
da su pametni sad 2/1 odigratVirtu4l je napisao/la:Sloga Simin Han uzivo na bet365
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.