Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Moreno treba igrati krilo, posebno kada se utkmica zatvara, da trci kao blesav. U odbrani niposto. Kritican je, previse nesiguran. Beka jednostavno ne smije igrati!!!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ma ja njega ni na tribine ne bi pustioValencia je napisao/la:Moreno treba igrati krilo, posebno kada se utkmica zatvara, da trci kao blesav. U odbrani niposto. Kritican je, previse nesiguran. Beka jednostavno ne smije igrati!!!!
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Moreno uzasan, Wijnaldum los, Coua nema uopste, jedino Mane nesto pokusava.
Moreno je jedini igrač od 23 godine koji je gori nego sa 20. Hector nije skup da je 50miliona
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
-
- Kontakt:
Klavan je dobar doduse.Lallana, uzas, noge teske.
Can mora u igru, pa vezni red ne moze da zapocne nista. Evo sto sam kukao za Dahoudom ili bilo kojim veznjakom kojem je primarna sposobnost pass igra. Jako me nervira to sto je proslo 2/3 prelaznog roka, a mi dve pozicije kljucne nismo resili.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Coutinho i Firmino nevidljivi totalno, Wijnaldum nije jeo kašikom ništa danima, lallana i Henderson ništa tanko, Morena treba istjerati iz kluba pod hitno odmah na poluvremenu neka stave ikog na tu poziciju može i trećeg golmana.
Mane jedini trči, razigrava, vraća se po loptu čovjek nema s kim odigrati pasa, ovo je katastrofa živa i s razlogom su svi bili pesimistični, nema kreativca, nema beka.
Ovo je prelabavo i za Bournemouth pogotov za Arsenal koji isto nije nešto al eto onda gdje je Liv. Šta će biti protiv Uniteda, Citya ccc.
Mane jedini trči, razigrava, vraća se po loptu čovjek nema s kim odigrati pasa, ovo je katastrofa živa i s razlogom su svi bili pesimistični, nema kreativca, nema beka.
Ovo je prelabavo i za Bournemouth pogotov za Arsenal koji isto nije nešto al eto onda gdje je Liv. Šta će biti protiv Uniteda, Citya ccc.

bravo cou doktoree
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spasava nas madjionicar. 

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Bolje igramo protiv vecih klubova.Amsterdam1312 je napisao/la: Ovo je prelabavo i za Bournemouth pogotov za Arsenal koji isto nije nešto al eto onda gdje je Liv. Šta će biti protiv Uniteda, Citya ccc.
ZZ
Kutinjo ko Salihovic
Lallana, Moreno i Gini moraju van.
Katastrofalne greake Lallane i Morena. Gini i nije toliko los ali bolje bi Can odigrao... Uopste se ne slaze sa Hendersonom.

Lallana, Moreno i Gini moraju van.
Katastrofalne greake Lallane i Morena. Gini i nije toliko los ali bolje bi Can odigrao... Uopste se ne slaze sa Hendersonom.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
-
- Kontakt:
Emre mora uci, sredina ne postoji, ako se naravno zeli sacuvati pozitivan rezultat.
Coutinho nas vadi iz govana jednim potezom, kao i obicno. Igra ne lici ni na sta. Emre mora u igru umjesto Wijnalduma najvjerovatnije. Mislim da Firmina treba povuci nazad, a ubaciti Origija kako bi Cou i Mane dobili više prostora.
5 times champions of Europe. #YNWA
Emre umjesto Lallane a Hendu gurnuti malo naprijed ili Cana na lijevi bek. Sve je bolje od Morena. Moge i Origi umjesto Firminha.
Kocka je bačena
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lijeve strane ko da ni nema, Lallana je trebao igrati lijevo a Coutinho na sredini iza Firminha, jer je to jedina sansa da nas ne seksaju preko te strane.
Lallana je igrac koji je ubjedljivo najiritantniji za gledati, apsolutno bespotrebno zadrzava loptu i usporava igru. Wijnaldum se usr'o.
Lallana je igrac koji je ubjedljivo najiritantniji za gledati, apsolutno bespotrebno zadrzava loptu i usporava igru. Wijnaldum se usr'o.
Moreno nastavlja sa svojim uobicajenim partijama. Strasan go Coutinha.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Prebacit na 4-2-3-1 ubacit Origia.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.