Chicago Bulls

Stipe
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Stipe » 03 jul 2010, 01:25

Ovo oko wade-a je iznenadzenje. Neki kazu da je wade trazio sastanak neki kazu da je chicago trazio sastanak. Chicago ce mu ponuditi ugovor, a sad ostaje da li ce prihvatiti.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2010, 02:13

dema je napisao/la:wade trazi drugi sastanak s bullsima
wade i bosh bili na veceri u chicagu i kazu falio im je neko mislili su na jamesa
james ne trenira s ekipom cavsa sto znaci da nece ostat sigurno tamo i sutra se sastaje s bullsima i vidjeces da ce doc i on zeli prsten nece zbog para u new york ubijeden sam u to jedino su jos netsi u igri ali zamisli da izmedu bullsa ekipa za koju navija koja ima 6 titula izabere ekipu koja je u rangu cavsa tj nikad nisu bili prvaci i jos su bili prosle godine dno nba lige

BRATE JA BI VOLIO VISE NEGO TI JER OVDJE ZIVIM I IMAO BI PRILIKU GLEDATI TAKVE IGRACE POPUT BOSHA I JAMESA, ALI TESKO JE OCEKIVATI SVATI TO.

Mnogi ovdje misle da od toga nema nista, ali ima i onih koji se nadaju.Ja se nadam i nadat cu se do ponedeljka, ali kako sam ti rekao tesko je sve to ocekivati.....Gdje ste procitali da je Wade trazio drugi sastanak sa Bullsima?.... ljudi Wade nece nigdje svatite to njemu je 30 m u pitanju jer on ima prsten. Bi li ti ispustio 30m dolara u ovoj situaciji?.... naravno da nebi jer on vise nece moci potpisati slican ugovor ovo je zadnje i slijedeci mu je garant minimalni.On bi dosao u Bullse, ali da buse sign and trade jer tako bi opet imao tih 30m, jer jedini Miami ga moze potpisati na tih 6 godina, a svi ostali na 5 godina.
Ovo sto Wade radi je vise njegova taktika kako da odbije Bosha i Jamesa od Bullsa.Jer kada vidi James da se oni sastaju ponovo sa Wadom onda ce mu biti jasno da oni pokusavaju dovesti njega i onda automatski James ce drugacije razmisljati.Barem ovo bi moglo biti to, jer ja sam vec rekao razloge zasto Wade nece ovdje i ostajem pri tome.Ako kojim slucajem dodje ovdje bice iznenadjenje za sve, a ja nebi volio iskren da budem.Ja to gledam vise radi Rose djete koje ce dugi niz godina ostati ovdje.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jul 2010, 10:54

ma sve su to zelje i tesko je ocekivat ali vidjeces da ces ti gledat jamesa tu u united centru a ovo s wadeom mozda je navlacenje a mozda i njega vuku bullsi ne zaboravimo da je on iz chicaga i da je veliki navijac bullsa nije lako kad ti neko koga od malih nogu volis zbog koga se i pocnes bavit kosarkom kaze ajde dodi igraj za nas
vidjecemo imam osjecaj da poslije ovoliko losih sezona cemo dobit dobre igrace i vratit se u vrh nba lige
ovo ce sad bit nagrada za one sezone 12-70
i tako nesto

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 jul 2010, 10:59

Kad bi se mogli očekivati transferi zvijezda?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2010, 11:07

Ted Mosby je napisao/la:Kad bi se mogli očekivati transferi zvijezda?
Ponedeljak vjerovatno ce neko od njih vec ce odluciti gdje ce preci, ali niko ne moze potpisati do 8 Jula izuzev Jo Johnsona koji moze jer on je potpuno slobodan igrac, kao i Pirce,Nowitzki koji su takodjer potpuno free, ali ce vjerovatno ostati u svojim maticnim ekipama
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2010, 11:10

dema je napisao/la:ma sve su to zelje i tesko je ocekivat ali vidjeces da ces ti gledat jamesa tu u united centru a ovo s wadeom mozda je navlacenje a mozda i njega vuku bullsi ne zaboravimo da je on iz chicaga i da je veliki navijac bullsa nije lako kad ti neko koga od malih nogu volis zbog koga se i pocnes bavit kosarkom kaze ajde dodi igraj za nas
vidjecemo imam osjecaj da poslije ovoliko losih sezona cemo dobit dobre igrace i vratit se u vrh nba lige
ovo ce sad bit nagrada za one sezone 12-70
i tako nesto

znas li ti da je Wade izjavio da je sretan sto ga nisu Bullsi izabrali na draftu?... eh to je on izjavio, samo neznam gdje se to moze naci da ti pokazem.Jednostavno ovo sam na Comcastu slusao kada su pricali, kako je Wade tako izjavio ebiga....On ih voli sigurno, ali svi znaju da Bullsi imaju losu organizaciju, ali vidjet cemo mozda se promjene :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 jul 2010, 12:13

Koja hrpa gluposti cuj Wade nece u Bullse zbog jedne godine ugovora nego samo bezveze navlaci kako bi odbio Bosha i Jamesa hahahaha a jos uz to i nije atraktivan sponzorima hahaha pa nije on Darko Milicic ili neki tamo lijevi igrac. Sve izvjesnije je da ce on nositi dres crvenih bikova.
Dio Arsenala

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2010, 13:01

-Paja je napisao/la:Koja hrpa gluposti cuj Wade nece u Bullse zbog jedne godine ugovora nego samo bezveze navlaci kako bi odbio Bosha i Jamesa hahahaha a jos uz to i nije atraktivan sponzorima hahaha pa nije on Darko Milicic ili neki tamo lijevi igrac. Sve izvjesnije je da ce on nositi dres crvenih bikova.

HRPA GLUPOSTI?....Veze ti nemas covjece i sve ti je do novca mozes ti pricati sta hoces.Wade sa Bullsima moze potpisati na 5 godina za 96m, a sa Miami 6 godina skoro 130m pa ti sad gledaj.Jeli ti mislis da nakon pete godine u Bullsima on moze dobiti za jos jednu dodatnu godinu tih 30m? ....ja tebi kazem ono sto ce ti svako reci ko zivi ovdje i cak ko se bavi tim stvarima da je to oprilike ovako.To je ono sto i navijaci Bullsa uglavnom misle , a to sto ti ces nazivat fakticki da sam ja glup ili sam napisao neku glupost to okaci macku o rep.Ja nisam rekao da on nebi potpisao za Bullse i da mozda nece, ali 99% je da on ce ostati ili ako bude zelio u Bullse trazit ce da se dovede James i da se preko sign and trade prebaci do Bullsa, a tako Miamiu posalju Denga sto bi odgovaralo prvo njemu, pa i Miamiu koji bi ga svakako izgubio bez icega.Znaci u tom slucaju kao sighn and trade onda bi on dobio te novce, ustvari tih skoro 130m za 6 godina u Bullsima :)... to je ono sto ce on traziti vjerujmi i sto se trenutno pokusava vjerovatno uraditi.

Znaci ukoliko Wade bude ovdje objavio dolazak u Chicago, smatraj da ce to biti sign and trade, gdje ce potici Deng zbog stvari koje sam ti vec naveo, a to bi vjerovatno znacilo da bi se Bullsima priljucio James ili eventualno Bosh i jos nneki kvalitetni igraci, jer bi se tad oslobodili i Dengovog velikog ugovora
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 jul 2010, 14:06

I znaci po tebi njih trojica ce igrati zajedno u Bullsima a nedavno ste govorili kako ne bi James sa Wadeom ovaj ce imati prsten vise, bice glavni zdogovorite se :mrgreen:
Dio Arsenala

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2010, 14:31

-Paja je napisao/la:I znaci po tebi njih trojica ce igrati zajedno u Bullsima a nedavno ste govorili kako ne bi James sa Wadeom ovaj ce imati prsten vise, bice glavni zdogovorite se :mrgreen:

Jesam li ja rekao da ce se todesiti?.. ja sam samo rekao da je jedino to moguce, jer ciso sumnjam da ce tek tako on ostaviti 30 m i zato ce zbog Miamia i zbog sebe traziti samo eventualni sign and trade jer i Miami bi nesto barem dobio, a on bi dobio istu lovu to jeste tih 126m.....ja takodjer ne vidim da se moze desiti da igra Wade,James i Rose jednostavno tu ni Rose vise nebi mogo igrati ono sto navijaci Bullsa ocekuju.Uglavnom ja sam rekao svoje da bi bio zadovoljan sa Johnsonom i Boozerom, a da ne govorim za Jamesa i Bosha ili barem jednog od njih dvojice :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2010, 14:47

i jos nesto moje sto ocekujem da pokusaju napraviti to je: , posto Jo Johnson nije prohvatio ponudu Atlante jer ceka razvoj situacije dali ce ga Bullsi traziti i onda mi trebamo traziti sign and trade...Bullsi da uzmu Jonsona i tako rijese pitanje sutera, a mi im damo Denga i James Johnsona i onda imamo opet prostora da dovedemo Jamesa i Bozzera ili Leea sasvim svejedno... ovo je moj potez kojeg bi prvi povukao da se ja pitam.Johnson bi na to pristao jer bi dobio svoju lovu, a ujedno imao sansu za titulu, a ne vidim ralzoga zasto James i Boozer nebi se slozili sa ovim :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 jul 2010, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jul 2010, 22:35

ma u pravu si sve posebno za wade ako bude dolazio bice ta opcija sign and trade e sad odgovor za pitanje ako bi james i wade igrali skupa u miamiu onda bi wade zbog tog sto je vec tu osvojio titulu bio glavni u bullsima bi eventualno ak bi bili skupa krenuli od nule iako naravno wade bi imao uvijek taj prsten vise
najbitnije je da dobijemo sutera i krilnog centra koji ima igru ledima prema kosu sve ostalo ak bude jos bolje super ja jedva cekam da vidim sta ce bit

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jul 2010, 00:16

Miting izmedju Bullsa i Jamesa evo jos uvjek traje i oduzio se cak preko 3 sata... kazu da jos niko nije uzeo pauzu :)... inace ostali kandidati nisu se zadrzavali vise od 2 sata... mozda bi ipak moglo biti nesto od ovoga, ali eto ipak mislim da ce on odabrati Cavse i ako on vjerovatno zeli doci i vamo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jul 2010, 00:35

vazno je da im se ovdje svidja, pa valjda to malo nam pomogne da ih dovedemo :))...Wade je ve cupoznat sto se tice ovog grada, s obzirom da je odavdje, ali i Bosh je slicnog misljenja kao i Wade :)

Wade speaks again
Posted by mikemcgraw on Sat, 07/03/2010 - 13:26
Dwyane Wade spoke to Channel 5 today outside the Trump Tower and talked about his upcoming free-agent decision.

“At the end of the day, the decision goes down to what’s best for you and your family,” he said. “To me, it’s about the next 40 years of my life, not just the next 10.”

Regarding the comments he made a few weeks ago accusing the Bulls of being disloyal to former players Michael Jordan and Scottie Pippen, Wade said he quickly cleared that up with the team.

“I love Chicago. Chicago’s always been home,” he added. “I had very interesting meetings with the Bulls. I think a lot of people are surprised, probably because of certain comments and the way things have been portrayed in the media. Chicago totally makes things a lot different, because it has a piece of my heart.

"This is the place where my vision of becoming an NBA player came true. So I've just got a decision to make and I've got a weekend to think about it. And come hopefully the beginning of next week sometime, (I’ll) make that decision."

Wade met with the Bulls, Heat, Nets and Knicks during the past few days. He’s often mentioned a desire to stay in Florida, but the Bulls present an interesting option. They have a talented nucleus in place, while the Heat gutted its roster to create cap space.

"Out of the four teams I met with, all of them make it hard,” Wade added. “It won’t be easy. It is nice to be wanted. It’s a good problem to have.”

WADE AND BOSH DINE OUT
TMZ has footage of Wade and Bosh arriving together at Table 52 on Elm St. with agent Henry Thomas. It appears to be from late Friday night, because Wade was wearing the same red shirt he had on when exiting Thomas’ office earlier in the night.

Asked what city had the best food between New York, Miami or Chicago, Wade answered, “Chicago, hands down.”

Bosh provided this enlightening quote: “Chicago’s great. You don't even have to sell it.”

Is all of this Wade-Bosh love an indication they’ll end up playing together, either with the Bulls or Heat? If LeBron James decides to play for the Bulls, maybe Carlos Boozer is a more likely second option.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jul 2010, 06:29

Evo Wade je danas i pred kamerama govorio malo... znaci i potvrdjuje se ono sto sam rekao da bi on pristao na sign and trade u Bullse sigurno jer tako bi imao tih dodatnih 30m ..evo ima i video link pa pogledajte

Paja ovo je ono sto sam ja juce oprilike i pisao kako bi samo Wade prihvatio da dodje vamo ipak su pare u pitanju pa sad reci da su to opet gluposti :)

That means Wade would have to convince Heat President Pat Riley to sign-and-trade him to the Bulls. The Fort Lauderdale Sun-Sentinel quoted a reputable agent saying Wade's interest in the Bulls is "all a smokescreen."

A **** close to Wade told the Tribune: "(Wade) was very impressed by the first meeting. He's really taking free agency seriously.

http://www.chicagobreakingsports.com/20 ... ebron.html
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 jul 2010, 13:01

Jel istina da je Amare potpisao za NY Knickse?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 jul 2010, 14:28

nije jos prije 8 ne moze potpisat mogu samo usmeni dofovor postic misle svi da ce on u new york vidjecemo
nadam se sutra vec da ce oglasit se bar neki gdje idu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jul 2010, 20:28

ma oni ako su ga potpisali ja mislim da oni vec i znaju da nemaju sanse za LBJ I Wade ali vidjet cemo sutra bi se trebalo vec nesto vise znati

Ja samo nebi volio ukoliko bi doveli Bosha bez Jamesa, a da onda trade Denga, jer on ce nam svakako biti potreban ukoliko LBJ ne bude tu....Da su bili pametni nebi dali onoliko para Dengu, a zadrzali Gordona za manje para posto je trazio oko 55m za razliku od Denga koji je dobio oko 80m.... danas bi imali PG Rose i SG Gordon i onda tu lagano bi mogli dovesti Jamesa i Boozera.Ovako ukoliko dovedemo Jamesa i Bosha recimo opet ostajemo bez SG kojeg je tesko naci za povoljnu cijenu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jul 2010, 21:25

evo Wade je rekao da ce vjerovatno uraditi sto je najbolje za njegovu familiju, a njegova djeca zive u Chicagu tako da bi mogo on ovdje na kraju i zavrsiti.Neznam samo kako misle to izvesti ukoliko zele njega dovesti jer cisto sumnjam da ce se odreci onih 30 m vise sto mu moze Miami ponuditi vjerovatno ce to ici kroz sign and trade ako mu Miami izadje u susret.Ipak rekao sam vec da se razveo i da ovdje zene su zahtjevne i naravno da ce njoj morati iskesirati dobar dio novca tako da je to najveci razlog zasto bi ostao u Miamiu pored Bullsa.

Kroz taj sign i trade Bullsi bi vjerovatno imali samo dati Denga,ali ako ne mozes dovesti Jamesa onda nevidim zasto bi ovo radili.Svakako da bi Bullsi time napravili jos prostora i pored tog bi se oslobodili contrakta kojeg ima Deng i onda bi pored Wade mogli dovesti recimo Bosha i jos jednog kvalitetnog igraca... uglavnom ubrzo bi se trebalo znati sve a nadam se najboljem za Bullse
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 jul 2010, 23:25

pa jos davno smo ovdje pisali da bi wade mogao u bullse ak se sjecas cak si rekkao da je tad u bullsima bio meta upravo wade e sad ovo sto kazes za sign and trade onda bi ostalo bullsima ako bi dali denga mozda oko 25 miliona onda bi mogli uzet bilo kojeg james bosh ili boozer ak bi htjeli doc ja bi licno uz wade stavio boozera za 12 miliona i ostane jos 12 za igraca koji bi igrao na dengovom mjestu i za klupu koji
bice zanimljivo ludilo vec sutra pocinje mislim da padaju odluke johnson ostaje u atlanti potpisao na 119m 6 godina

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.