Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Serie A
Iako je Juve bolji od ostalih ne ocekujem uopce setnju kroz park kao mnogi. Najbitnije je da ove 3 ekipe sad vec ozbiljno izgledaju, bit ce dostojna konkurencija, a u Evropi se nadam se nece stiditi. To ovisi u prvom redu odmah od Rome koja mora proci Porto.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: Serie A
Čudi me kako nitko od vas nije De Boera komentirao
Konačno da se normalno može pratit sve oko kluba.
Konačno da se normalno može pratit sve oko kluba.
Juve je najjaci bez dileme, na papiru, imaju podjednako jake obje ekipe, klupa i starnih 11.
Inter jenstrasno.pojacan, i sreća njihova sto ih.mancini ne vodi više, od.njih takodje očekujem borbu za LP.
Roma i Napoli će sa se bore za prva 3 mjesta, tesko će biti sa Juvetom ali moraju se potruditi, a i nikad se nije desilo 6 titula u nizu, pa moguće je i da su se zasitili pa sa se nesto i promjeni.
Roma je blizu Diawari i Zayechu strašnom igraču Twentea i ako to završe mnogo su jaci nego prošle sezone.
Napoli takodje, prodao Gonzala, alj Gabijadini je meni uvijek bio strašan napadač, i Milik mogli bi ulaziti njegov.odlazak. Ako zadrže Kulibalija, i da dovedu krilo, zadnjeg veznog i stopera a imaju para, opet ce biti opasni.
Sto se tice Alvesa jedan od najboljih u historiji, ali godine čine svoje. Peres je mladji, dalkeo brzi i bolji dribler. Prošle sezone je imao.83 uspješna prodora, što je najviše uspješnih prodora na svijetu za jednog beka.
Ne znam kako se juventini ne snecaju njegovog sprinta od.gola do gola i njegovog gola XD
Romu i Dinja je silovao.
I po meni je najjbolji desni bek lige. Ne znam ko mu je konkufencija, Alvesa mogu.prihvatiti, zbog imena, vidjećemo kako će se dokazati, a ostali su za nivo ispod.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Inter jenstrasno.pojacan, i sreća njihova sto ih.mancini ne vodi više, od.njih takodje očekujem borbu za LP.
Roma i Napoli će sa se bore za prva 3 mjesta, tesko će biti sa Juvetom ali moraju se potruditi, a i nikad se nije desilo 6 titula u nizu, pa moguće je i da su se zasitili pa sa se nesto i promjeni.
Roma je blizu Diawari i Zayechu strašnom igraču Twentea i ako to završe mnogo su jaci nego prošle sezone.
Napoli takodje, prodao Gonzala, alj Gabijadini je meni uvijek bio strašan napadač, i Milik mogli bi ulaziti njegov.odlazak. Ako zadrže Kulibalija, i da dovedu krilo, zadnjeg veznog i stopera a imaju para, opet ce biti opasni.
Sto se tice Alvesa jedan od najboljih u historiji, ali godine čine svoje. Peres je mladji, dalkeo brzi i bolji dribler. Prošle sezone je imao.83 uspješna prodora, što je najviše uspješnih prodora na svijetu za jednog beka.
Ne znam kako se juventini ne snecaju njegovog sprinta od.gola do gola i njegovog gola XD
Romu i Dinja je silovao.
I po meni je najjbolji desni bek lige. Ne znam ko mu je konkufencija, Alvesa mogu.prihvatiti, zbog imena, vidjećemo kako će se dokazati, a ostali su za nivo ispod.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Najbolji bek lige i niko ziv ga ne ganja osim Rome....i to za 15 Mil.....uvjek bi prije Lichta uzeo nego njega, prema napred jest zvijer al prema dole jako neodgovoran bek.....zivi bili pa vidili
I koliko znam Vrsaljko je bio proglasen za najboljeg beka lige....
I koliko znam Vrsaljko je bio proglasen za najboljeg beka lige....
Ne znam da li je najbolji, ali siugrno u top 3 u Italiji je Hisaj iz Napolija
Il Club più titolato al mondo!
Hysaj bara, ispada ko iz voza. Ima srce, bori se al treba imat mozgamuxa je napisao/la:Ne znam da li je najbolji, ali siugrno u top 3 u Italiji je Hisaj iz Napolija
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Alves je prošle sezone bio cirkusant, koji je birao utakmice. Sezonu prije toga slično, samo u manjoj mjeri. No kad se uozbilji i dalje je sami vrh na svojoj poziciji.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma nemas ti pojma Alves je drugi najbolji bek planete poslije Lihtstajnera.messilla je napisao/la:Alves je prošle sezone bio cirkusant, koji je birao utakmice. Sezonu prije toga slično, samo u manjoj mjeri. No kad se uozbilji i dalje je sami vrh na svojoj poziciji.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
A debeli Gonzalo najbolji napadač na svijetu.Puma je napisao/la:Ma nemas ti pojma Alves je drugi najbolji bek planete poslije Lihtstajnera.messilla je napisao/la:Alves je prošle sezone bio cirkusant, koji je birao utakmice. Sezonu prije toga slično, samo u manjoj mjeri. No kad se uozbilji i dalje je sami vrh na svojoj poziciji.
Ne mozes preskakati idi redom po pozicijama.
Evo za nostalgicare
http://www.thegentlemanultra.com/when-c ... -the-world
Evo za nostalgicare
http://www.thegentlemanultra.com/when-c ... -the-world
Call the coroner!
Vidim ocajni pokusaji sarkazma...
Brojke govore o njihovom kvalitetu.... pogotovo pipitinom...
A i o Alvesom... jer tek sad vidis ko su d bekovi Barce... roberto i vidal.... pa alves je sa jednom nogom prof dr fudbala za njih.... a ne ovaj alves koji igra preporodjen...
A i sta reci i o lichi... i tu brojevi govore... u zadnjih 5 sezona 4 puta najbolji d bek.... ne sumnjam da bi i prosle presisao neke perese i florenzie da nije odsustvovao dobar dio sezone... a naravno sta znaju city, psg i chelsea kad su godinama htjeli njega na beku a ne neke perese i florenzie...
Brojke govore o njihovom kvalitetu.... pogotovo pipitinom...
A i o Alvesom... jer tek sad vidis ko su d bekovi Barce... roberto i vidal.... pa alves je sa jednom nogom prof dr fudbala za njih.... a ne ovaj alves koji igra preporodjen...
A i sta reci i o lichi... i tu brojevi govore... u zadnjih 5 sezona 4 puta najbolji d bek.... ne sumnjam da bi i prosle presisao neke perese i florenzie da nije odsustvovao dobar dio sezone... a naravno sta znaju city, psg i chelsea kad su godinama htjeli njega na beku a ne neke perese i florenzie...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Hoces rec da je Barcelona napravila gresku sto su pustili Alvesa?
Klasika. Ali navikli smo, od istih likova manje-više. Čak i pojedinici kojima je Kondogbia bolji od Pogbe, zna on ko je. Da ne govorim o pričama o Khediri, Evri (Ashley ColePeace je napisao/la:Vidim ocajni pokusaji sarkazma...
A teren će opet pokazati.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 15 avg 2016, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
nisu ga pustili, on je svim silama zelio u Juve jer se stvara mega ekipa :kafa:SiamoNoi je napisao/la:Hoces rec da je Barcelona napravila gresku sto su pustili Alvesa?
takodjer, Dani Alves je u svoj primeu i nije istina da je priju kraju (evropske) karijere
ali da je najbolji bek u Serie A, tu nema dileme, pa tu nema postenog desnog beka, a ne vise od toga
naravno, mora se reci da Barca ne zna sta radi jer su prekomandovali Sergi Roberta na beka, a i jer tu igra i Aleix Vidal, a dokaz da ne znaju sta rade je i to sto su Mascherana prekomandovali na stopera, pa su osvojili dvije LP i cetiri Primere, ove manje trofeje da i ne spominjem
Juventus je samo iskoristio ponudjeno.... klauzulu u ugovoru gdje moze otici u inostrani klub bez dogovora sa Barcom.... to da li on igra ili je igrao preko neke stvari, ne mijenja cinjenicu da mu je barca produzila ugovor malo prije nego li je dosao u Juventus (sto znaci da su ga imali u ozbiljnim planovima jer ne dajes nekom 5+mil da ti hobla klupu) i da je za klasu bolji od roberta i vidala koji su mu bili aktivni grijaci klupe.... i koji bi mu bili i dalje grijaci da je ljudina htjela ostati.... ko zna mozda je htio novi izazov u karijeri jer je pristao igrati za manje para nego li je dobio u Barci.... to je Juventus... on nudi izazove... tu ne dolaze igraci da budu placenici kao negdje
tu igraci dolaze da igraju i za manje para ali da osjete ljepotu igranja u Torinu....
Zadnja izmjena: Peace, dana/u 15 avg 2016, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Dobro, suviše je rano suditi, jer je tek početak sezone. Ali Alves je igrač koji živi i umire od motivacije, koju je sve teže pronalazio u Barceloni i kao takav mislim da je otišao u pravo vrijeme. To je i on sam rekao.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sarkasticari
Svake godine ista ekipa...Svake godine najave na titulu ...svake godine Juventus sve slabi , a oni sve jaci
Svake godine ista ekipa...Svake godine najave na titulu ...svake godine Juventus sve slabi , a oni sve jaci
Chinaglia je napisao/la:nisu ga pustili, on je svim silama zelio u Juve jer se stvara mega ekipaSiamoNoi je napisao/la:Hoces rec da je Barcelona napravila gresku sto su pustili Alvesa?![]()
takodjer, Dani Alves je u svoj primeu i nije istina da je priju kraju (evropske) karijere
ali da je najbolji bek u Serie A, tu nema dileme, pa tu nema postenog desnog beka, a ne vise od toga
naravno, mora se reci da Barca ne zna sta radi jer su prekomandovali Sergi Roberta na beka, a i jer tu igra i Aleix Vidal, a dokaz da ne znaju sta rade je i to sto su Mascherana prekomandovali na stopera, pa su osvojili dvije LP i cetiri Primere, ove manje trofeje da i ne spominjem
Brazilac u prajmu u 34-oj godini, sta ti pratis borilacke vjestine
Call the coroner!
Wanderlei Silva fudbala
Serie A će biti itekako zanimljiva, ne igraju imena već kvalitet, voljni momenat, odsustvo povreda te motivacija.
Svi ostali imaju itekekvu motivaciju da skinu Juve poslije pet godina, imaju li kvaliteta dovoljno i hoće li imati sreće ostaje da se vidi. Neće Juve tek tako odbraniti titulu sa nogama zakišeljenim u sitnom pijesku. Za svaku pobjedu će se morati proliti hektolitri znoja.
Serie A će biti itekako zanimljiva, ne igraju imena već kvalitet, voljni momenat, odsustvo povreda te motivacija.
Svi ostali imaju itekekvu motivaciju da skinu Juve poslije pet godina, imaju li kvaliteta dovoljno i hoće li imati sreće ostaje da se vidi. Neće Juve tek tako odbraniti titulu sa nogama zakišeljenim u sitnom pijesku. Za svaku pobjedu će se morati proliti hektolitri znoja.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- muha milanez
- Kontakt:
Biće Juventusu teže nego prošle sezone, puno novih igrača pa očekujem početak sezone sličan kao prošle dok se ekipa ne uigra.
Napoli, Roma i Inter ravnopravni a vidjet ćemo još hocel se sta desit do kraja mercata. Kako god, ove tri ekipe su dovele dobra pojačanja i sigurno da imaju kvalitet više..
Ima tu još dobrih ekipa, jedva čekam početak nove sezone.. Seria A za vikend
Napoli, Roma i Inter ravnopravni a vidjet ćemo još hocel se sta desit do kraja mercata. Kako god, ove tri ekipe su dovele dobra pojačanja i sigurno da imaju kvalitet više..
Ima tu još dobrih ekipa, jedva čekam početak nove sezone.. Seria A za vikend
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..