FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Die FCBayern-Aufstellung: Neuer, Hummels, Thiago, Ribéry, Martínez, Lewandowski, Alonso, Lahm, Vidal, Müller, Alaba
Ono što je dobro kod Carla jeste to da važnu utakmicu počinje sa najboljim kadrom koji posjeduje, nema pizdariju a la Pep. Očekivan sastav, očekujem pobjedu s ovakvim sastavom. Mislim da će Tuchel malo biti zbunjen i neće znat kako da se postavi u odnosu na našu igru jer prvi put igra protiv Carla i Bayern prvi puta igra takmičarsku utakmicu sa novim trenerom.
Ono što je dobro kod Carla jeste to da važnu utakmicu počinje sa najboljim kadrom koji posjeduje, nema pizdariju a la Pep. Očekivan sastav, očekujem pobjedu s ovakvim sastavom. Mislim da će Tuchel malo biti zbunjen i neće znat kako da se postavi u odnosu na našu igru jer prvi put igra protiv Carla i Bayern prvi puta igra takmičarsku utakmicu sa novim trenerom.
Svidja mi se sastav, idemo po pobjedu i sretno Don Carlu 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj igre zasad haha
Nakon tri godine nemamo sredinu terena u nekoj tekmi, bas neobicno.
Ne moze Alonso drzati sredinu nikako,bolje bi stopera igrao.
Ovo je novo i radikalno, ne treba pravidi dramu, posjwd je manji za 20%.
Muller na krilu je primjer uzasa, ovo vazda kazem i vazda cu spominjati.
Sudija smori utakmicu pa je li muski sport ili ne.
Muller bi se mogo gubit u ovoj taktici, al realno nismo uspjeli da stvorimo neki kontra napad, al prvi ozbiljan kontranapad je gol. Ne treba se brinut jer Dortmund drži loptu, mada bolji su za 10% u ovoj tekmi.
Isto ti dode ko kad mi Vedada u repki guramo na krilo. Izgubljen slucaj 1/1.muamerc je napisao/la:Muller na krilu je primjer uzasa, ovo vazda kazem i vazda cu spominjati.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Muški sport box? ?Neutral je napisao/la:Sudija smori utakmicu pa je li muski sport ili ne.
Max Allegri
Müller na desnom krilu nigdje veze
Ribery nek si otreso majmuna halal ti i crveni karton
Ribery nek si otreso majmuna halal ti i crveni karton
- Centre forward
- Kontakt:
Ma nije isto, kako će bit' isto. Miler je ofanzivni univerzalac i on na neki način i nema definisanu poziciju. Vedo je klasična devetka.
Miler odavno nije na nivou. Žuti il' igraju na svježinu il' na suhi kvalitet, treće nema. Kako god, odlično izgledaju.
Alonso će fasovat' crveni ako ga ne izvede.
Miler odavno nije na nivou. Žuti il' igraju na svježinu il' na suhi kvalitet, treće nema. Kako god, odlično izgledaju.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ribery kad ne moze proci igraca onda ide saketanje.
Ma u pravu si. Nije u formi. Al mi isto izgleda.Centre forward je napisao/la:Ma nije isto, kako će bit' isto. Miler je ofanzivni univerzalac i on na neki način i nema definisanu poziciju. Vedo je klasična devetka.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Prvih pola sata za q, ostalo odlicno. U nas se jos ne zna gdje ko stoji i sta da radi. Javi i Vidal najbolji.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj utakmice. Sudija najgori. Neuer kod nas najbolji. Valjda procepi u drugom. Sta fula Vidal ccc.
Nasi su jos na godisnjem. Ako se po jutru dan poznaje nece ovo na dobro
ja smatram da se prvi mačići u vodu bacaju, tvrdim da će ovo Bayern dobiti na iskustvo, valjda moja tvrdnja nije istovremeno i moje lažno utješivanje.
Ovo ce biti odlicno. I poraz nisrq ne mjenja ovdje. Pola napada smo uprppastili neznajuci gdje je ko i sta mu je raditi.Scholl je napisao/la:Nasi su jos na godisnjem. Ako se po jutru dan poznaje nece ovo na dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.