FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Javi je mašina. Šteta što ono Vidal ne zabi, 2x promašaj iz istog napada, neshvatljivo.
Svidja mi se konkretnost u našoj igri, posebno po krilima. Nećemo sudit' odmah, ipak će trebat' vremena da se Carlo i ekipa usaglase.
Svidja mi se konkretnost u našoj igri, posebno po krilima. Nećemo sudit' odmah, ipak će trebat' vremena da se Carlo i ekipa usaglase.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
-
Bundesliga
- Kontakt:
Žuti gotovo svi prošli pripreme i logično da će biti uigraniji. Polako čekajte da se uigraju ovi što nisu prošli pripreme.
Nego Tuchel je odličan trener i dosta pragmatičniji od Guardiole, ali ipak ima dosta obrisa koji nalikuju toj igri, a imam osjećaj da nas Dortmund nikako ne može pobijediti na taj način, mnogo bolje djelujemo pozadi i dosta čvrće se ulazi u duele.
Raduje me kako se Alaba sve više ubacuje i pomaže Riberya, imam osjećaj da će oni ponovo fantastično sarađivati ove sezone.
Hummels pod dojmom, ne treba da ga toliko pogađaju zvižduci domaćih pristalica.
Vidal promašio zicer, ruku na srce bio je već u padu pa i nije bilo toliko lako pogoditi kako izgleda.
Po mom mišljenju Javi najbolji u prvom dijelu, samo neka tako nastavi.
Nego Tuchel je odličan trener i dosta pragmatičniji od Guardiole, ali ipak ima dosta obrisa koji nalikuju toj igri, a imam osjećaj da nas Dortmund nikako ne može pobijediti na taj način, mnogo bolje djelujemo pozadi i dosta čvrće se ulazi u duele.
Raduje me kako se Alaba sve više ubacuje i pomaže Riberya, imam osjećaj da će oni ponovo fantastično sarađivati ove sezone.
Hummels pod dojmom, ne treba da ga toliko pogađaju zvižduci domaćih pristalica.
Vidal promašio zicer, ruku na srce bio je već u padu pa i nije bilo toliko lako pogoditi kako izgleda.
Po mom mišljenju Javi najbolji u prvom dijelu, samo neka tako nastavi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hummelsa je pojela atmosfera, svaki pas njima.
Samo po meni Javi mora igrati umjesto Alonsa ( isti treba da bude samo njegova zamjena ).
Mia San Mia
Problem naš u prvom poluvremenu je bio dosta nepreciznih pasova u fazi tranzicije iz odbrane u napad, te tako iz naše kontre poklonimo jednu Dortmundu, oni još nijednom nisu napravili pogrešan pas dok su iznosili loptu iz odbrane, iako je bilo dosta kritičnih, to ih je uglavnom spasilo.
Neueru ne mozes gola dati
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mnogo puse u odbrani.
Neuer nas vadi po ko zna koji put.
Neuer nas vadi po ko zna koji put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
BvB mnogo bolji. Superkup standarno igramo losije. Iako BvB napada opet je Vidal imao najbolju priliku
Opet ratnik

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To je Carlo, kad si prelos vodis.
Kakva igracina.
Centaršutevi naših bekova su blago rečeno KATASTROFA. Uglavnom, kao što rekoh na iskustvo ovo Bayern dobija, čini mi se da je Dortmundu totalno frustrirajuće jer ne mogu postić pogodak, a bolji su.
- Centre forward
- Kontakt:
Ribery ima srce i ičkiju al' gotovo je. Humels drhti k'o prut, k'o da mu je neko zaprijetio atentatom.

Pa nije baš da smo preloši.muamerc je napisao/la:To je Carlo, kad si prelos vodis.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Vidal igra kao da ga placamo po ucinku
Jbt sta je sa Lahmom covjek vise ne zna ubaciti lopte
Jbt sta je sa Lahmom covjek vise ne zna ubaciti lopte
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nismo više kružni dosadni Bayern
Kako će ovo biti dobro dok se ekipa uigra još za koju sedmicu naravno uz povratak povrijeđenih
Kako će ovo biti dobro dok se ekipa uigra još za koju sedmicu naravno uz povratak povrijeđenih
Ovo ce da fercera tamo negdje oktobar, novembar.
Jesam se prepo za Vidala, kontam izvalio clanak
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Klasicna igra na rezultat protiv zute nejaci. Za razliku od Pepa, Ancelotti zna igrati na rezultat.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nadam se da ratniku nije nista ozbiljno 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.