FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

f0rest1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la f0rest1946 » 14 avg 2016, 22:22

miky_hz je napisao/la:Kakav Ivetic mislim da ne traze LB,radi se na dovodjenju vise igraca.Hurticu je stolica klimava,i moze osvanuti vrlo brzo svasta.
Traze LB i jos igraca , ivetic umjesto almira , a almir bi na duljino mjesto mogao preselit jer ce ovaj vjerovatno otici :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 avg 2016, 22:24

Zar nije transfer rok kod nas gotov? Joj al se šprdaju, ne znaju ni oni šta hoće.
Ovoj ekipI treba još 1 napadač kao Benko, desetka, ako ode Dulja, lijevo krilo, treba konkurencija za Advana i za Al. Bekića, treba kvalitet stoper za prve postave i jedan stoper za konkurenije (znači 4 igrača za prvih 11 + 4 igrača kvalitetnih za konkurenciju) ali prioritet je stručan trener sa licencom po mogućnosti ali yebo to sve ako su na čelu Dino, Edis i ostali lopovi. Treba krenuti od njih! UPRAVA NAPOLJE!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 avg 2016, 22:25

Sta nam je sa Benkarom? Jel pronašao klub?

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 avg 2016, 22:26

DBR1987 je napisao/la:Previse se frke dize oko ovoga svega ....htjeli ste malo kvalitetniju ligu to ste upravo i dobili .... smanjuje se razlika izmedju klubova ... ja ocekujem jos ovakvih puno iznenadjenja do kraja sezone ..... ZIVI BILI PA VIDJELI
smanjuje al na nasu stetu, tj mi postajemo sve slabiji i onda i ne cudi sto se timovi kao Mladost ili VItez mogu udarati s nama, i to ne znaci da je liga kvalitetnija jer nije, nazalost je gora svake godine samo eto moze biti da je malo izjednacenija nego li je prije bila i nemam ja inace nista protiv toga da bude izjednacena ali kad bi kvalitet bio veci
Pyro is not a crime !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 avg 2016, 22:27

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Sta nam je sa Benkarom? Jel pronašao klub?

nije nece nigdje ni igrati vise eno g sa porodicom odmara
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2016, 22:31

THEC je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:Previse se frke dize oko ovoga svega ....htjeli ste malo kvalitetniju ligu to ste upravo i dobili .... smanjuje se razlika izmedju klubova ... ja ocekujem jos ovakvih puno iznenadjenja do kraja sezone ..... ZIVI BILI PA VIDJELI
smanjuje al na nasu stetu, tj mi postajemo sve slabiji i onda i ne cudi sto se timovi kao Mladost ili VItez mogu udarati s nama, i to ne znaci da je liga kvalitetnija jer nije, nazalost je gora svake godine samo eto moze biti da je malo izjednacenija nego li je prije bila i nemam ja inace nista protiv toga da bude izjednacena ali kad bi kvalitet bio veci
Konkretno, prije bi ekipe poput Viteza dolazile u Sarajevo bez ambicija, odigrati malo pa sta bude, jer evo oni iducu cekaju Radnik koji ce im ocigledno biti protivnik u ligi za opstanak. Tad bi oni ovdje malo odigrali, izrotirali tim itd. pa ako sta bude - bude, cilj bi bio sacuvati ekipu i svjezinu za Radnik. Sad dolaze maksimalno motivisani, sa ciljem da uzmu bodove. To je jasno kao dan, nema jednostavno lufta da prepuste neku utakmicu protivniku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 avg 2016, 22:33

pa i ne dolazili motivisani kad vide kako mi igramo
Pyro is not a crime !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2016, 22:34

THEC je napisao/la:pa i ne dolazili motivisani kad vide kako mi igramo
Ne radi se o nama jednostavno, i protiv Slobode su bili beton, promasili dva mrtva zicera i penal kod 0-0.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 avg 2016, 22:39

Podrzavam dovodjenje Ivetica ako ce Balic ostati na stoperu. Tad bi imali 4 stopera: Balic, Novakovic, Mihojevic i mali Mujakic. Treba nam napadac tipa Benko, ne kao igrac nego njegovih karakteristika bar priblizno. Ako ode Dulja lijevo krilo. I ja bih doveo desetku mada oni nece, imamo Ćetkovića i Saida sa jednom nogom.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 14 avg 2016, 22:39

MortemHz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Nije tema al moram ovo prokomentarisati , zeljini igraci dobise aplauz nakon 0-2 s Vitezom .
Oni su ocigledno zadovoljni sa ovakvom situacijom pa neka bude tako. Mi nismo i necemo biti.

UPRAVA NAPOLJE!
:thumbup: :clap:
SARAJEVO

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 14 avg 2016, 22:43

Eto u zadnjih 5-6 godina otkako intenzivno pratim ovu nasu ligu, vise od engleske ili spanske, paa cak i radije pogledam utakmicu nase lige nego utakmicu lige prvaka, mogu reci da nam liga nikad nije bila losija. Sarajevo je samo na trenutke imalo dobru igru, ali je i to lose izgledalo dosta bolje od ovog sada. Nekada smo znali imat utakmicu od po 15 udaraca na gol pa se zavrsavalo 0:0, ali sada je i to nedostizno za nas. Mnogo tog ne stima u nasem klubu i ocito zapada u sve vecu dubiozu kada i ja koji sam uvijek bio pozitivac, saada ne vidim neko svjetlo na kraju tunela.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 14 avg 2016, 22:45

UDHZSA je napisao/la:Ja mislim da nije vise ni do Hurtica( uscuplic, kodro, jesic)... ni do slovenca kod malenih itd.
Ne mogu ljudi od govana pitu pravit.

Sarajevo jedno je
Umro bi zbog tebe...
Kako nije do Hurtića?! Pa on je dovodio igrače, on je sa njima obavio pripreme. Doveo je Adilovića, Balića, Novakovića, Ćetkovića, Sarića, Crnkića i Ahmetovića. Sve igrači koji su dosad redovno igrali u prvih 11. Problem je što on isto priprema ekipu za timove poput Željezničara/Zrinjskog i timove poput Mladost/Krupa/Čelik.
SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2016, 22:45

Ja moram skinuti skauta sa avatara, ne mogu vise da ga gledam sve mu jbm! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 avg 2016, 22:46

možda nas trgne ovaj vitez[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 14 avg 2016, 22:48

BosnianKingdom je napisao/la:
PeppermintSA je napisao/la:Šuška se da smo prodali Dulju Dinamu radi nekih dugova koji se vuku od Saidovog transfera (čitaj: besplatno).
A ja mislio ti normalan,e Allahu jesam naivan..
Ja samo kažem šta sam čuo od tri osobe danas. Niti sam rekao ''insajderska informacija'', niti bilo šta slično. Rekao sam da se po gradu šuška da će Dulju uvaliti Dinamu za siću. Jel' tačno? Najvjerovatnije nije, samo sam prenio šta sam čuo.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 avg 2016, 22:50

Da smo uzeli Mladost kakvom frljokom, sad bi bili lideri :lol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 avg 2016, 22:52

Mokes je napisao/la:Da smo uzeli Mladost kakvom frljokom, sad bi bili lideri :lol:
Tužno Boga mi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

UDHZSA
Kontakt:

Post Postao/la UDHZSA » 14 avg 2016, 22:52

fico je napisao/la:
UDHZSA je napisao/la:Ja mislim da nije vise ni do Hurtica( uscuplic, kodro, jesic)... ni do slovenca kod malenih itd.

Sarajevo jedno je
Umro bi zbog tebe...
Kako nije do Hurtića?! Pa on je dovodio igrače, on je sa njima obavio pripreme. Doveo je Adilovića, Balića, Novakovića, Ćetkovića, Sarića, Crnkića i Ahmetovića. Sve igrači koji su dosad redovno igrali u prvih 11. Problem je što on isto priprema ekipu za timove poput Željezničara/Zrinjskog i timove poput Mladost/Krupa/Čelik.
Ali to su vjerovatno bili najbolje od slobodnih igraca sto je mogao dovesti. A to nije dovoljno dok se ciljano ne dovedu igraci za koje se mora platiti i transfer, a to je za nas i nasu upravu jos uvijek samo san.

Sarajevo jedno je
Umro bi zbog tebe...
#DIVOVI

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 avg 2016, 22:55

zlo87 je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Da smo uzeli Mladost kakvom frljokom, sad bi bili lideri :lol:
Tužno Boga mi.
Da smo malo ozbiljniji sad bi bili na +3 u odnosu na najblize pratioce. Ali i ovako sam siguran da uzimamo titulu, sa ili bez Hurtica :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 avg 2016, 22:59

UDHZSA je napisao/la:
fico je napisao/la:

Sarajevo jedno je
Umro bi zbog tebe...
Ali to su vjerovatno bili najbolje od slobodnih igraca sto je mogao dovesti. A to nije dovoljno dok se ciljano ne dovedu igraci za koje se mora platiti i transfer, a to je za nas i nasu upravu jos uvijek samo san.

Sarajevo jedno je
Umro bi zbog tebe...
nije tacno da su to najbolji koji su mogli biti dovedeni, dacu ti primjer samo Envera Alivodica koji se mogao dovesti a pojam je za Cetkovica, i da ne nabrajam jos igraca
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 9 gostiju.