BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Mor ulazi mjesto Aube. I primamo drugi go. Allahimanet superkup. Muller. Odbrana se mora pojacati ili uigrati inace je tanko ovo.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Generalno komentar na utakmicu- mi smo imali vise sansi, Bayern bio korektniji i to je to. Dobro izgledamo, kad se dodaju Gece, Reus izgledat cemo jos bolje. Ali odbrana stvarno skripi. Neznam dali sad ili u zimskom prelaznom roku, ali treba dovesti jos jednog stopera i rahat smo onda. E da i bekap golmana jer Weidi vise vjerovatno nije sposoban da brani u ozbiljnim tekmama.
Bice ovo dobro kad svi budu dovoljno fizicki spremni ili bar vecina.
S kombinovanim sastavom vacinu meca bili bolji od smrdljivih pajceka.Neiskustvo i s.packi golovi kako samo smecarima prilici su presudili.Imali debili vise srece nego znanja.
Baska sto smo opet pokradeni,jer je to ipak balega pa im se mora zasiljiti.Crveni,penal,jel malo sudija j.ebo ti drzavni projekat mamu.
Jah,dobar nam bivsi kapiten,nije imo puno gresaka.
Kad budemo u najjacem sastavu k.ranje krmadi je NEMINOVNOST!
S kombinovanim sastavom vacinu meca bili bolji od smrdljivih pajceka.Neiskustvo i s.packi golovi kako samo smecarima prilici su presudili.Imali debili vise srece nego znanja.
Baska sto smo opet pokradeni,jer je to ipak balega pa im se mora zasiljiti.Crveni,penal,jel malo sudija j.ebo ti drzavni projekat mamu.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Potpisujem drug svaku rjec , bavarska balaga i nezna drugacije nego uz pomoc sudija.smopiBVB je napisao/la:Bice ovo dobro kad svi budu dovoljno fizicki spremni ili bar vecina.
Kad se uigramo , s obzirom da su nam otisla 3.kljucna igraca , a dosle novajlije ima de meljemo sve u bundeski
Zanima me misljenje u vezi Bartre , imao je 2-3 precizna pasa , i generalno bio je odlican.
Sta vi mislite o Bartra ?
Aj @Karlo vrati se u stalu i ne smaraj!
Po meni je dobar Bartra.U odbrani jedan od sigurnijih.jamesrodriguez je napisao/la:Potpisujem drug svaku rjec , bavarska balaga i nezna drugacije nego uz pomoc sudija.smopiBVB je napisao/la:Bice ovo dobro kad svi budu dovoljno fizicki spremni ili bar vecina.
Kad se uigramo , s obzirom da su nam otisla 3.kljucna igraca , a dosle novajlije ima de meljemo sve u bundeski![]()
Zanima me misljenje u vezi Bartre , imao je 2-3 precizna pasa , i generalno bio je odlican.
Sta vi mislite o Bartra ?
- Desperado09
- Kontakt:
Rode najjači. Mali Passlack takodjer dobar, ima mooda do koljena. Ostali manje vise. Uglavnom znam da je Schmelzer kahva. Posebno ofanzivno gdje samo smeta. Još žalosnije je sto je bio kapiten. Nadam se da TT nije kao Klopp da se veže za igrače, nego da je tu da gleda fudbalske sposobnosti na prvom mjestu.
Sinocnji poraz me je najmanje zabolio ili bolje receno naljutio,imamo sjajan tim mladih talentovanih igraca svi zeljni igre i dokazivanja ali ipak jedno ime se sinoc posebno izdvojilo Rode
Bice ovo zanimljiva sezona presing koji smo sinoc demonstrirali u prvom poluvremenu me je odusevio,samo dok se kod nas jos malo linije utegnu bice to super.
Bayo sinoc na misice dobio i zahvaljujuci onom ludaku Nojeru,nisu me nicim impresionirali i imaju dosta problema da pronadju igru sto je za nas prednost u prvenstvu nadam se da cemo uspjesti da im pomrsimo racune ove sezone.
Bice ovo zanimljiva sezona presing koji smo sinoc demonstrirali u prvom poluvremenu me je odusevio,samo dok se kod nas jos malo linije utegnu bice to super.
Bayo sinoc na misice dobio i zahvaljujuci onom ludaku Nojeru,nisu me nicim impresionirali i imaju dosta problema da pronadju igru sto je za nas prednost u prvenstvu nadam se da cemo uspjesti da im pomrsimo racune ove sezone.
Osim naravno Rodea, koji je pokazao da će biti ogromno pojačanje, mene je također oduševio Burki.
Nakon poprilične neaktivnosti skoro pola sata u prvom poluvremenu napraviti onakvu refleksnu odbranu kod Vidalovog šuta glavom je zaista impresivno. Imao je još par odličnih intervencija, a zamalo je skinuo i drugi šut koji je doveo do gola. Dečko ima odlične predispozicije i reflekse, te mislim sa nastavkom rada i sa iskustvom može postati jedan od najboljih na svojoj poziciji.
Bartra mi se također dopao, naročito u momentima kada je imao loptu u nogama i nadam se da će Sokratis i on, postati stub naše odbrane u predstojećoj sezoni.
Također, nadam se da Tuchel nije "otpisao" Piszczeka, te da će ipak on imati glavnu riječ na poziciji desnog beka, jer mislim da može još mnogo pružiti.
Svaka čast Passlacku, ali po mom mišljenju treba mu još rada da bi bio korisniji u defanzivi, znao je često ispasti...sad je teško reći da li je to striktno do njega ili do (ne)uigranosti odbrane, ali svakom slučaju mislim da u Pišonji ima kuveta da bar ovu sezonu iznese.
Više bih volio kada bi ga TT orijentirao na desno krilo, koje mu je i primarna pozicija koliko sam upućen, ali teško s obzirom na gužvu koja nastala na krilnim pozicijama kod nas.
Što se tiče tekme, realno bili smo bolji, nismo dobili i jbga... nemamo za čime žaliti. Ništa drugo ne ostaje nego okrenuti se novoj sezoni, ne razmišljajući o Bayernu, nego striktno o nama, jer ipak titula se osvaja (a i gubi) protiv slabih ekipa.
U svakom slučaju, optimista sam i nadam se bar jednom trofeju ove sezone.
Nakon poprilične neaktivnosti skoro pola sata u prvom poluvremenu napraviti onakvu refleksnu odbranu kod Vidalovog šuta glavom je zaista impresivno. Imao je još par odličnih intervencija, a zamalo je skinuo i drugi šut koji je doveo do gola. Dečko ima odlične predispozicije i reflekse, te mislim sa nastavkom rada i sa iskustvom može postati jedan od najboljih na svojoj poziciji.
Bartra mi se također dopao, naročito u momentima kada je imao loptu u nogama i nadam se da će Sokratis i on, postati stub naše odbrane u predstojećoj sezoni.
Također, nadam se da Tuchel nije "otpisao" Piszczeka, te da će ipak on imati glavnu riječ na poziciji desnog beka, jer mislim da može još mnogo pružiti.
Svaka čast Passlacku, ali po mom mišljenju treba mu još rada da bi bio korisniji u defanzivi, znao je često ispasti...sad je teško reći da li je to striktno do njega ili do (ne)uigranosti odbrane, ali svakom slučaju mislim da u Pišonji ima kuveta da bar ovu sezonu iznese.
Više bih volio kada bi ga TT orijentirao na desno krilo, koje mu je i primarna pozicija koliko sam upućen, ali teško s obzirom na gužvu koja nastala na krilnim pozicijama kod nas.
Što se tiče tekme, realno bili smo bolji, nismo dobili i jbga... nemamo za čime žaliti. Ništa drugo ne ostaje nego okrenuti se novoj sezoni, ne razmišljajući o Bayernu, nego striktno o nama, jer ipak titula se osvaja (a i gubi) protiv slabih ekipa.
U svakom slučaju, optimista sam i nadam se bar jednom trofeju ove sezone.
- Desperado09
- Kontakt:
U toku popravni protiv Sandhausena.. Vodimo 3-0. Schurrle x2 i Mor. Solidan sastav na terenu.
Vidim Durm opet imao neku operaciju. Postavio na Instagram. O cemu se radi, zna li neko?
-
KayserSose
- Kontakt:
Ma Durm je vec kronicni ozljedjenik. Kod njega se to vise ni ne moze pratiti. 
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Sad mozemo da postavimo pitanje , zasto Durm nije uradio ranije operaciju koljena.
Kada vec znamo da dugo vuce tu povredu , mogao je tu istu operaciju uraditi pre 2-3 mjeseca.
Kakvi li su to doctori , sto rade u BvB , izgleda treba i njih procesljati.
Kada vec znamo da dugo vuce tu povredu , mogao je tu istu operaciju uraditi pre 2-3 mjeseca.
Kakvi li su to doctori , sto rade u BvB , izgleda treba i njih procesljati.
- Desperado09
- Kontakt:
Doktori su među lošijim u ligi. Kad je Subotić morao otići u Boro da mu kažu da mora na operaciju i da ce pauzirati cijelu sezonu, onda nema dalje.
Ajde makar ce Reus početi s treninzima sljedeće sedmice.
Ajde makar ce Reus početi s treninzima sljedeće sedmice.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Refko je posebna prica , ko da ga je svabo od stakla napraio.
Vec ce biti po poznatom scenariju , povreda , oporavak , par tekmi , pa ponovo povrrda..stake..pa 3-4 mjeseca pauze..i tako u krug.
Nema od njega kruha , lik sklon povredama i u ovoj novoj sezoni , pola iste ce provesti na stakama.
Steta a klasa je igrac
Ne bi bilo lose da ode kod stare Fatke u D.Vakuf da mu prelije stravu

Vec ce biti po poznatom scenariju , povreda , oporavak , par tekmi , pa ponovo povrrda..stake..pa 3-4 mjeseca pauze..i tako u krug.
Nema od njega kruha , lik sklon povredama i u ovoj novoj sezoni , pola iste ce provesti na stakama.
Steta a klasa je igrac
Ne bi bilo lose da ode kod stare Fatke u D.Vakuf da mu prelije stravu
Vala bi trebali Fatu poslat u Dortmund da im svima strave salije. Nako reda radi, predostrožnosti radi.jamesrodriguez je napisao/la:Refko je posebna prica , ko da ga je svabo od stakla napraio.
Steta a klasa je igrac![]()
Ne bi bilo lose da ode kod stare Fatke u D.Vakuf da mu prelije stravu![]()
- Desperado09
- Kontakt:
U ponedjeljak na SK3 uzivo prijenos.
Niko ne spominje rekordno poslovanje BvBa. Watzke i Zorc obaraju sve rekorde. Kapa do poda.
Niko ne spominje rekordno poslovanje BvBa. Watzke i Zorc obaraju sve rekorde. Kapa do poda.
Ulazim u sobu kad komentator veli izlazi Bender zbog povrede . Srce mi stalo. Kad sreca nije ovaj nas

- Desperado09
- Kontakt:
Sven nema zagarantirano mjesto u timu, tako da to ne bi bio veliki udarac kao kad bi se povrijedio ne daj Boze Auba, Sokratis i dr.
Ginter vrlo dobar na OI. Igrao je beka i stopera i nameće se kao odlicno rjesenje za te pozicije. Iskreno mislio sam da je Ginter nasljednik Hummelsov jos od onog trenutka kad je dosao. Imao je nesrecu da je Sokratis izrastao u nezamjenjivog prvotimca sto ga je gurnulo u drugi plan. Možda sada dobije malo vise prilika na stoperu i msm da mu je ovo zadnja prilika da se izbori za poziciju u timu, jer naredne sezone vjerojatno dolazi Toprak tako da ce tada biti kasno.
Ginter vrlo dobar na OI. Igrao je beka i stopera i nameće se kao odlicno rjesenje za te pozicije. Iskreno mislio sam da je Ginter nasljednik Hummelsov jos od onog trenutka kad je dosao. Imao je nesrecu da je Sokratis izrastao u nezamjenjivog prvotimca sto ga je gurnulo u drugi plan. Možda sada dobije malo vise prilika na stoperu i msm da mu je ovo zadnja prilika da se izbori za poziciju u timu, jer naredne sezone vjerojatno dolazi Toprak tako da ce tada biti kasno.
Dominacija Watzkea se nastavlja...rekordno poslovanje u sezoni bez lige prvakaDesperado09 je napisao/la:U ponedjeljak na SK3 uzivo prijenos.
Gotze ne igra sutra u kupu zbog lakse povrede...Weidi ce braniti u kupu,Burki u ligi i ligi prvaka.Reus bi trebao uskoro poceti sa full treningom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.