To je to.nerminh74 je napisao/la:Ja stvarno ne kontam sto se ovdje fama pravi oko kvalificiranja
Ponavljam mi trebamo 2 puta dobiti svedsku i 80% smo kvalificirani, a to mozemo sa mirzom i jusufom pa da su samo zahiragic i gegic na pleju a ne legitimni plej koji ima 6 sezona EL i Eurocupa iza sebe
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nisam ni rekao da se nećemo, već nije 100% sigurno da ćemo sa dvije pobjede biti na euru.a i nikad se ne zna kad nekog krene.nerminh74 je napisao/la:Ja stvarno ne kontam sto se ovdje fama pravi oko kvalificiranja
Ponavljam mi trebamo 2 puta dobiti svedsku i 80% smo kvalificirani, a to mozemo sa mirzom i jusufom pa da su samo zahiragic i gegic na pleju a ne legitimni plej koji ima 6 sezona EL i Eurocupa iza sebe
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nisam ni rekao da se nećemo, već nije 100% sigurno da ćemo sa dvije pobjede biti na euru.a i nikad se ne zna kad nekog krene.nerminh74 je napisao/la:Ja stvarno ne kontam sto se ovdje fama pravi oko kvalificiranja
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ok shvatio sam i prvi put
Ali opet ponavljam navjerovatnije prolazimo sa 2 pobjede, a nisu nam male sanse da uzmemo ruse u tuzli
Ali opet ponavljam navjerovatnije prolazimo sa 2 pobjede, a nisu nam male sanse da uzmemo ruse u tuzli
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
E ovo je neka greška, sry.
Evo manijaka trenutno direct na fejsu, Gegic, Juka, Buza, Vrabac i Zahiragic budalaštine prave uz opuštenu atmosferu.
Evo manijaka trenutno direct na fejsu, Gegic, Juka, Buza, Vrabac i Zahiragic budalaštine prave uz opuštenu atmosferu.
Nije ovo uredu nikako. Juka me iznenadio, za Gegića sam znao da je seljačina 
Pa djeca su to sta fali, nisu u kafani zalegli, sta bi vi sa 20 godina i imas sve i zivotu, sigurno na cabu otisli...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nisam ja ki rekao da nije u redu, već samo da se malo budalasu uz opuštenu muziku. Neka ih, bolje da se druže nego da nema nikakvog zajedništva.armin dju je napisao/la:Pa djeca su to sta fali, nisu u kafani zalegli, sta bi vi sa 20 godina i imas sve i zivotu, sigurno na cabu otisli...
Pa naravno, sve su to golobradi zeljni paznje i dokazivanja i ja se nadam da ce tu vibru prenijeti i na teren,
Ovaj Zahiragić tu samo da popravlja atmosferu izgleda.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sta je u pitanju, nesto na face tvu ili na facebooku? Ako je tv u pitanju, kad je to otprilike bilo da vratim sa onim time shiftom? Na fejsu sad trenutni neka emisija sa Dankom Delibasicem.Tracy3McGrady je napisao/la:E ovo je neka greška, sry.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Na facebook-u live islo ali su onda izbrisali videokobe24 je napisao/la:Sta je u pitanju, nesto na face tvu ili na facebooku? Ako je tv u pitanju, kad je to otprilike bilo da vratim sa onim time shiftom? Na fejsu sad trenutni neka emisija sa Dankom Delibasicem.Tracy3McGrady je napisao/la:E ovo je neka greška, sry.
Osim juke sta to ostali imaju sve u zivotuarmin dju je napisao/la:Pa djeca su to sta fali, nisu u kafani zalegli, sta bi vi sa 20 godina i imas sve i zivotu, sigurno na cabu otisli...
nema potpisa
Negdje poslije osme minute Mulaomerovic je govorio o Aticu i Karahodzicu. Solidan intervju, u pozadini se povremeno vide igraci sa treninga, Gegic ponovo ima neke sjajne ulaze.
@yusufoh, hvala na odgovoru druze.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma bezveze, njih 5-6 sjedilo vani i bilo live na FB, pozdravljalo raju, sprdali se itd. Bezveze se dize panika.
Stipanovic napustio pripreme 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Povreda?miky_hz je napisao/la:Stipanovic napustio pripreme
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ili uvreda?
Juka, Kikan, Stipe..
Juka, Kikan, Stipe..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mula kaze da su neki privatni razlozi i da je u suzama napustio okupljanje. Takodjer kaze da ce se vratiti ako nam bude gorilo tj. ako se povrijedi Kikan ili Juka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.