Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja se i ne nadam lijevom beku kad ga do sad vec nisu doveli. Sta vise ne ocekujem pojacanja uopsteHendo je napisao/la:Za povratak Arsenala sa 1-4 na 3-4 Klop je okrivio sebe, jer kaže slavio je sa igračima i sami igrači su pomislili da je kraj utakmice a ostalo je još pola sata da se igra. Aferim bruder.
Jučerašnjom utakmicom Henderson je došao u top 100 svih vremena za Liverpul, sa 213 utakmica za klub.
Još niko ne spominje lijevog beka i mislim da Moreno ma šta učinio ostaje u klubu. Nekako bojažljivo se spominje Paredes mislim iz Seria A.
Danas u 14:30 na Arena sport 1 ima Arsenal tv i meč protiv Liverpula za one koji su propustili live meč.
Jeste li znali?
Liverpool je u sezoni 1987/88 prvu utakmicu EPL igrao u gostima protiv Arsenala i pobijedio, Nakon toga sljedeće dvije utakmice su također igrali u gostima zbog radova na stadionu Liverpoola. Te sezone Liverpool je osvojio ligu sa samo dva poraza!
Kako napokon kad su skoro svi vec jako dugo protiv morenaEdin TM87 je napisao/la:Drago mi je da ste napokon skontali da je Moreno na nivou Husica i Bevapa, najveci glupan u svijetu fudbala, od pocetka prosle godine to govorim al' ovdje su me napadali![]()
Pa nisu toliko dugo, hvalili su ga na polusezoni kao dugorocno rjesenje na bekufera je napisao/la:Kako napokon kad su skoro svi vec jako dugo protiv morenaEdin TM87 je napisao/la:Drago mi je da ste napokon skontali da je Moreno na nivou Husica i Bevapa, najveci glupan u svijetu fudbala, od pocetka prosle godine to govorim al' ovdje su me napadali![]()
A mozda ste vi dobri a mi jos bolji pa niste mogli medaRamsey16 je napisao/la:Cestitke na pobjedi, ali nemojte se zanositi mi smo totalno losi pa ne dajite na znacaju ovoj pobjedi bolje po vas. Sretno u nastavku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.