FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2016, 12:29

Vratite nam Karica i Zlatkovica. :cry:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 avg 2016, 12:30

Ima li šta novo oko Dulje?

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 avg 2016, 12:32

Hilmo Gutic!!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 15 avg 2016, 12:34

Nek' nam vrate Elvisa, Haseta, Brus Lija :opaopa: :opaopa:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2016, 12:37

pasica je napisao/la:Hilmo Gutic!!!
Hilmo Gutic - Dilaver Zrnanovic, udarni tandem. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pantelija
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 15 avg 2016, 12:38

Evander je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la:Pantelija ili Evander za trenera!
Ja nemam licencu niti sam sposoban za taj posao, kao ni Hurtic. Tako da odbijam :D
Kad već pametujes, kod pantelije ne bi Bekic igrao krilo, hodzic beka a igrače bolio racku za klubom...
Pantelija bi polije svake tekme pustio navijače u svlačionicu a igrači neka odluče hoće li slaviti sa navijačima ili će igrati ko pickice

Ps imam iste reference kao hurtic osim što sam ja uz Sarajevo cijeli život a on bivši golman pupupupu zeljescara
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 15 avg 2016, 12:43

Za lošu igru protiv Krupe izgovor je bilo trovanje, a protiv Mladosti umor. Hoće li sada za lošu igru Hurtić optužiti Željku Joksimovića i oštećen teren?
Vratite nam Dženu sa njim smo osvajali :mrgreen:
SARAJEVO

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 avg 2016, 12:55

Ima li Dine gdje, šetka li se gradom? Jel smije?

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 15 avg 2016, 13:00

SiouxLukavac je napisao/la:Ima li Dine gdje, šetka li se gradom? Jel smije?
Trebao je proći crvenim tepihom, al nije bilo dovoljno specijalaca da ga čuvaju.
SARAJEVO

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 15 avg 2016, 13:06

fico je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Ima li Dine gdje, šetka li se gradom? Jel smije?
Trebao je proći crvenim tepihom, al nije bilo dovoljno specijalaca da ga čuvaju.
Dino hoda gradom normala uz svoj prepoznatljivi osmijeh!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 15 avg 2016, 13:18

Juce sam sjeo i gledao Sarajevo jedno 4 5 tekmi kad smo ono vidno bili bolji od ostalih , kad je uscuplic pruzeo Kodrin rad , jer ne moze niko rec da Kodro nije utjecao potpuno na osvajanje onog Kupa a poslije i titule Uscuplic je samo ih oslobodio pritiska i discipline koju je Kodro trazio sto o ima dobar utjecaj. Al cim je izgubio Uscuplic igrace koji su bili ustimani i klasa , nije se vjerovatno mnogo pitao i zamjenama tih igraca nit je mogao vratiti odlicno sastavljen tim . Ja sam i prije Lecha vidio da idemo na nos prema dole i prvo su pokusali nekim imenima koji to vise nisu , cin su dosli vamo .Pravit na brzonu gotov proizbodd ne moze to tako( moze al sa ptavim skautima koji ce obic 20 kluvobova ,. Alispahic , pa covjek ka mislim da je imao dvije solidne tekme. Nejse ono sro zelim da kazem je gledajuci tekme sjetio sam se kolko se sralo Stojcevu posbno. A covjek je za ovu ligu bi klasa i po , sad visis kolko ga je resko zamjenit . Nisam odkako je on otiso vidio da neko nanize par igraca napravi visak i gurne je Krsteu kroz komplet odbranu. To je igrac kojeg mi ne mozemo zamjenit otkako je otisao i ko god da sun nasi skauti nisu normalni , Cetkovic , to doveli da baspravi opsnim u sredini gdje nismo opasni ima dvije sezone samo , nekovi krila i nazad. Rustem i Saric mogu branit dobro odbranu i mogu prenjet loptu , al mi nemamo 10 i ljudi te igrace koji si imalo kvalitetni ne donijas djaba , oni se kupuju. To poslije ovih 5 kola ako ne vide da je prioritet onda stvarno o fudbalu ne znaju nista. Druga stvar , Ahnetovicu treba zamjena , trena jedan brzi eksplozivan souc koji moze utrcat u prostor il pretrcat igraca , Treba ti drugi spic kad ganjas rezultat , kad u 60 zrebas osvjezit napad , treba zti da bi konkurencijom izvuces najbolje iz Ahmetovica i sebe . Ko je Ahmetovicu sad opasnost za mjesto u timu , Amer , nokad losiji. Pa to su osnovne stvari koje zna trener poinira i ako Hurtic im ne trazi te igrace i govori da mozemo opet ostat bet Evrope ako konacno ne kupis sta ti treba , Napadaca solidnog mozda mozes nac i slobodnog al dobru 10 nema sanse.. ako ne trazi te igrace onda je on **** od trenera il je jednostavno piun. Eno Hajduk proda dva igraca u Forentinu za 200 000 i nes hiljada , . Ako Fiorentina vidi nes u njima onda sigurno ima, u HNLu igraca koji su i jeftiniji a kvalitet kakav nam treba pod hitmo. Pa pobogu izadjes i Evropu vratio si pare u prvom predkolu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 avg 2016, 13:22

Paulusa prenijelo.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 15 avg 2016, 13:25

Rekao sam da cu cekati bar 5 kola da se moze nesto komentarisati. Drzim svoju rijec za razliku od prostitutke Zorice.

Davno sam prizeljkivao desetku, a sada se vidi zasto. Napadose me masovno jer sam se nadao da Guza nece doci jer covjek fizicki ne moze. Maher je ali ne moze vise. Ako sad ne uvezemo pobjede do Listice nek nam je Bog na pomoci. A ne djeluje da mozemo i Olimpik uzeti. Otrovani, umorni, nemotivisani, .............. Kad vidis ko ti je u "strucnom" stabu, a ko je oko njega, ne moze bolje ni biti.

Sta se ovo desavaaaa.

Cim Hurta skonta sta nam je sa ekipom uzimamo pehar. Tehnicki najpotkovaniji trener koji nas je ikada vodio je Kodro. I prestanite sa lazima da je iko iz kluba IKADA slusao navijace.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 avg 2016, 13:27

paulus je napisao/la:Juce sam sjeo i gledao Sarajevo jedno 4 5 tekmi kad smo ono vidno bili bolji od ostalih , kad je uscuplic pruzeo Kodrin rad , jer ne moze niko rec da Kodro nije utjecao potpuno na osvajanje onog Kupa a poslije i titule Uscuplic je samo ih oslobodio pritiska i discipline koju je Kodro trazio sto o ima dobar utjecaj. Al cim je izgubio Uscuplic igrace koji su bili ustimani i klasa , nije se vjerovatno mnogo pitao i zamjenama tih igraca nit je mogao vratiti odlicno sastavljen tim . Ja sam i prije Lecha vidio da idemo na nos prema dole i prvo su pokusali nekim imenima koji to vise nisu , cin su dosli vamo .Pravit na brzonu gotov proizbodd ne moze to tako( moze al sa ptavim skautima koji ce obic 20 kluvobova ,. Alispahic , pa covjek ka mislim da je imao dvije solidne tekme. Nejse ono sro zelim da kazem je gledajuci tekme sjetio sam se kolko se sralo Stojcevu posbno. A covjek je za ovu ligu bi klasa i po , sad visis kolko ga je resko zamjenit . Nisam odkako je on otiso vidio da neko nanize par igraca napravi visak i gurne je Krsteu kroz komplet odbranu. To je igrac kojeg mi ne mozemo zamjenit otkako je otisao i ko god da sun nasi skauti nisu normalni , Cetkovic , to doveli da baspravi opsnim u sredini gdje nismo opasni ima dvije sezone samo , nekovi krila i nazad. Rustem i Saric mogu branit dobro odbranu i mogu prenjet loptu , al mi nemamo 10 i ljudi te igrace koji si imalo kvalitetni ne donijas djaba , oni se kupuju. To poslije ovih 5 kola ako ne vide da je prioritet onda stvarno o fudbalu ne znaju nista. Druga stvar , Ahnetovicu treba zamjena , trena jedan brzi eksplozivan souc koji moze utrcat u prostor il pretrcat igraca , Treba ti drugi spic kad ganjas rezultat , kad u 60 zrebas osvjezit napad , treba zti da bi konkurencijom izvuces najbolje iz Ahmetovica i sebe . Ko je Ahmetovicu sad opasnost za mjesto u timu , Amer , nokad losiji. Pa to su osnovne stvari koje zna trener poinira i ako Hurtic im ne trazi te igrace i govori da mozemo opet ostat bet Evrope ako konacno ne kupis sta ti treba , Napadaca solidnog mozda mozes nac i slobodnog al dobru 10 nema sanse.. ako ne trazi te igrace onda je on **** od trenera il je jednostavno piun. Eno Hajduk proda dva igraca u Forentinu za 200 000 i nes hiljada , . Ako Fiorentina vidi nes u njima onda sigurno ima, u HNLu igraca koji su i jeftiniji a kvalitet kakav nam treba pod hitmo. Pa pobogu izadjes i Evropu vratio si pare u prvom predkolu
I ja mislim da je Kodro najveci "krivac" za osvajanje kupa, dok je titula ipak Jesiceva.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

High

Post Postao/la High » 15 avg 2016, 13:37

Koji nam doajen donosi remi protiv Jajčana? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 avg 2016, 13:47

High je napisao/la:Koji nam doajen donosi remi protiv Jajčana? :kafa:
Naš ljepotan, reprezentativac. Uzdanak, primjer i arhetip pravog beka. Zna čo'ek sve s loptom. :bow: :bow: :bow:
slika
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 15 avg 2016, 13:49

uNbx je napisao/la:
High je napisao/la:Koji nam doajen donosi remi protiv Jajčana? :kafa:
Naš ljepotan, reprezentativac. Uzdanak, primjer i arhetip pravog beka. Zna čo'ek sve s loptom. :bow: :bow: :bow:
slika
A šta tek zna sa heštegom. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 15 avg 2016, 13:57

Sve dok igraju polovni igraci koje boli k....za klubom a ne djeca sarajeva nema se šta nadati.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 avg 2016, 14:00

Almir Centarsut Bekic! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 15 avg 2016, 14:01

aleksandar_veliki je napisao/la: Teske su teme i zbog toga se ne upustam u diskusiju. Mislim da se u posljednjih par godina indirektno slusao glas navijaca pogotovo kod izbora trenera, tjeranja istih, dovodjenja igraca. Kratkorocno po meni to daje rezultat, mir, zadovoljava sujetu navijaca, a dugorocno pravi velike probleme. Ne znam ali nekako mi se cini sa ce se opet na kraju poslusati glas navijaca i sta onda? Navijace po mom misljenju treba uvazavati, cijeniti njihovu odanost ali samo do odredjenih granica. Kada osluskivanje glasa navijaca postane primarni zadatak to postaje problem. Izvinjavam se na iznenadnom upadu, no rekoh da iznesem svoj stav po tom pitanju koji ne mora biti ispravan i s kojim se pretpostavljam vecina nece sloziti.
Svaka čast.

Ja kad ovdje napišem upravo to budem lažov, Dinin pušikurac, plaćenik i slično...

**** upravu koja sluša navijače u sportskom segmentu. Rak rana klubova sa naših prostora.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.