1/2 Njemacka - Spanija
Moderator/ica: admin
Re: 1/2 Njemacka - Spanija
fakticki mi je svejedno ko ce proci... obadvije reprezentacije jako volim i postujem, i zao mi je sto se nece sresti u finalu... ali ovako imam barem jednog od "svojih" u finalu... No, ipak su mi Spanci za sekundu drazi i volio bih da postanu svjetski prvaci jer to nikad nisu bili a ova momcad to itekako zasluzuje...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Reko sam prije prvenstva da ce Spanija osvojit, i jos tako mislim. Iako je mozda Njemacka vise pokazala dosad na SP-u. Ali Del Bosque nije naivan ko Maradona. Samo se nadam da ce stavit Torresa na klupu. Svi znamo kakav je igrac, ali yebiga, kad ga ne ide nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
dao sam glas za njemacku naravno, a sve utakmice u osmini- i cetvrtfinalu sam pogodio...
**** paula, bolji sam prognozer...
a sada malo o zakonima brojeva:
njemacka je ukupno od 16 dosadasnjih svjetskih prvenstava igrala 15 puta medju 8 najboljih...
ispadali su u cetvrtfinalu 4 puta
ispadali su u poloufinalu 4 puta
izgubili su finale 4 puta
a osvojili su ga 3 puta
zato molim logicare da, cisto radi zakona brojeva, skontaju sta ce sljedece biti

**** paula, bolji sam prognozer...

njemacka je ukupno od 16 dosadasnjih svjetskih prvenstava igrala 15 puta medju 8 najboljih...
a osvojili su ga 3 puta
zato molim logicare da, cisto radi zakona brojeva, skontaju sta ce sljedece biti

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Također, glas za Njemačku.
Kupili su me, šta ću.
Imal ko kakav info iz stabora Švaba ko će mjenjati "nosača lopti" aka Maradoninog krvnika ?
Kupili su me, šta ću.
Imal ko kakav info iz stabora Švaba ko će mjenjati "nosača lopti" aka Maradoninog krvnika ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Sigurno će i peti put ispasti u polufinalu.tm84 je napisao/la:dao sam glas za njemacku naravno, a sve utakmice u osmini- i cetvrtfinalu sam pogodio...![]()
**** paula, bolji sam prognozer...![]()
a osvojili su ga 3 puta

kroos ili trochowskiVanBasten je napisao/la:Također, glas za Njemačku.
Kupili su me, šta ću.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
tm84 je napisao/la:kroos ili trochowskiVanBasten je napisao/la:Također, glas za Njemačku.
Kupili su me, šta ću.
Dostojne zamjene. Nema mjesta za paniku! Lično bi volio vidjeti Kroosa, ovaj drugi mnogo komplikuje, al' ima brate i šutinu

glupost za hrabre je sebičan lijek
Kad zapne Germanija ne moze m niko nista pa ni Spanija..prepustice im da gube vijeme oko sredine sa bespotrebnim pasevima, a cim se priblize jednu 40m od njihovog gola onda zestoki presing i naravno onda munjeviti napad prema Espanji..
Germanija 3 Espanja 0
Germanija 3 Espanja 0
Brate Njemacka rastura , a i mladi su pa bih zbog toga volio da idu u finale....
Spanija me iznenadila dosta nadao sam se da ce oni biti nako dosta sigrniji i jaci , pa pola Barce igra trebali bi biti uigraniji,a i onaj Vila je prljav igrac , vise bih volio Paragvaj gledati neg Spaniju!!
Spanija me iznenadila dosta nadao sam se da ce oni biti nako dosta sigrniji i jaci , pa pola Barce igra trebali bi biti uigraniji,a i onaj Vila je prljav igrac , vise bih volio Paragvaj gledati neg Spaniju!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Nail for Real
- Kontakt:
Mnogi ovdje podcjenjuju Spaniju, govore o dosadnoj igri, itd.Del Bosque drugacije je pripremio ovu reprezentaciju, tj.da se ne gleda igra vec rezultat, sto je najbitnije za jedan turnir. Njemacka je dobra reprezentacija, ali kao i u prethodnim utakmicama Spanije, glavnu ulogu ima Del Bosque koji je po meni veci strucnjak od Loewa. Istina je da je Njemacka igrala leprsavo i lijepo, ali mislim da u ovoj utakmici ne pobjedjuje lijepa igra vec trenerske sposobnosti.
Sta ste vi brinete za tu hobotnicu, kad je ona na svakom mecu na strani Njemacke. Neko je postavi uvijek na strani Njemacke
Zar ste spremni da povjerujete nekom debilu koji postavlja hobotnicu na stranu Njemacke?
Sta ste vi brinete za tu hobotnicu, kad je ona na svakom mecu na strani Njemacke. Neko je postavi uvijek na strani Njemacke

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
strasni susic je rekao da ce njemacka mozda iznenadit na ovm sp ali cisto sumnja
ja nam vrlog stratega
ja nam vrlog stratega
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
jest vala bas, a Barbarez je reako da se onakva njemacka morala razvalit.tax je napisao/la:strasni susic je rekao da ce njemacka mozda iznenadit na ovm sp ali cisto sumnja
ja nam vrlog stratega
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Kao prvo i prvo susic nije kladionicar ni prognozer nego selektor i neznam sta se fatas za tu izjavu. Drugo i drugo koliko je ovo bitnijih ljudi u svijetu sporta od Susica izjavilo to je nevjerovatno, nikad mi nije bilo jasno sto toliko podcjenjuju Njemce. Da razjasnimo navijam za njemce, ali ih nisam smatrao favoritima svjetskog prvenstva, nisam smatrao jer nisam pratio druge reprezentacije kao sto su Brazil, Argentina i slicno, a svi su njih kao prve favorite stavljali.tax je napisao/la:strasni susic je rekao da ce njemacka mozda iznenadit na ovm sp ali cisto sumnja
ja nam vrlog stratega
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Vjerovatno ne navijam za Holandiju za ono sto su napravili u ratu,ne spominji politiku molim te,nije to stvar politike nego draga mi je Holandija iz dosta razloga a jedan je od njih taj sto sam prvi puta u inostranstvu bas bio u HolandijiD1n0 je napisao/la:KAKO MOZES NAVIJATI ZA HOLANDIJU??? JESI TI PRAVI BOSANAC?(1995)Blue_He4rt je napisao/la:U polufinalu sraz ekipa koje su cinile finalnu utakmicu EP 2008,sa jedne strane Njemacka koja me naprosto odusevila i iznenadila svojim partijama na SP-u i priznat cu da nisam ocekivao ovo od njih,po meni su favorit uprkos sto se na drugoj strani nalazi Spanija,ekipa koja je svakog obozavaoca nogometa razocarala u jednom pogledu a to je ona njihova leprsavost koju su pruzali u kvalifikacijama i vjerujem da su svi od nje upravo ocekivali najatraktivniju igru na turniru..Igraju dosadno sa neprestanim drzanjem lopte sto postaje "ubica utakmice"tako da se izrazim,makar da taj silan posjed krunisu krajnim akcijama i lijepim potezima ali nista od toga....Stoga cu bodriti i navijati za Svabenzi bite i nadati se jednom sjajnom finalu protiv Oranja!
HUP HOLLAND!!

Chelsea F.C.
Kako je Mourinho skonto igru Barce (koja igra vrlo slicno kao Spanija, Puyol,Pique,Xavi,Iniesta,Villa,Busqets a vidite da je pola Spanaca iz Barcelone, tako je Otmar Hitzfeld odigrao istu taktiku i iznenadio Spance, mislim da ce tako i Loew da uradi, jer mislim da ih ipak nemozemo dobiti ako budemo igrali kao protiv Engleza i Argentinaca napadacki jer ipak Spanci su u tome najaci na svijetu, i mi imamo jaku sredinu ali to su mladi momci koji nemaju bas iskustva, ali vidjecemo kako ce sve ispasti, a sad cekamo hobotnicu Paula i sta god kaze pare u ruke i ulog 

Neznam zasto se spominje da bi Njemačka mogla "iznenaditi", pa nije Njemačka toliki autsajder pa da iznenadi nas sviju ako prođe Španiju. Španija je pokazala svoju igru protiv Paragwaya, jedva, jarane, jedva prođoše, dok je Njemačka dala osam golova reprezentacijama koje su bile favorit za osvajanje, i to po četiri gola ravnopravno da se neljuti ni Cappelo ni Maradona.
Colour of Manchester is blue...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
VAMOS FURIA !
@Naile ako nisi siguran,nekad je bolje i preskociti.Nail for Real je napisao/la:Mnogi ovdje podcjenjuju Spaniju, govore o dosadnoj igri, itd.Del Bosque drugacije je pripremio ovu reprezentaciju, tj.da se ne gleda igra vec rezultat, sto je najbitnije za jedan turnir. Njemacka je dobra reprezentacija, ali kao i u prethodnim utakmicama Spanije, glavnu ulogu ima Del Bosque koji je po meni veci strucnjak od Loewa. Istina je da je Njemacka igrala leprsavo i lijepo, ali mislim da u ovoj utakmici ne pobjedjuje lijepa igra vec trenerske sposobnosti.
Sta ste vi brinete za tu hobotnicu, kad je ona na svakom mecu na strani Njemacke. Neko je postavi uvijek na strani NjemackeZar ste spremni da povjerujete nekom debilu koji postavlja hobotnicu na stranu Njemacke?
Ta hobotnica je otisla na stranu Srbije,kad Svabama ni penal nije mogao pomoci da izjednace.
Kako Pavlaga kaze,tako ce biti.Ako zaebe... ide u salatu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako ce Svabe da grizu.
Kod Svaba je sve u znaku broja 4, pa tako nek se Spanci pripreme za jednu cetvorku.

Kad ce ta hobotnica dati prognozu da idem do kladare.

Kod Svaba je sve u znaku broja 4, pa tako nek se Spanci pripreme za jednu cetvorku.

Kad ce ta hobotnica dati prognozu da idem do kladare.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.