RIO 2016 - Atletika
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Atletika
Kao što neko reče, ostaje žal jer nije skinuo ispod 9,5 a mogao je, kad se sjetim onog trčanja u Pekingu kad je zadnjih 30 metara slavio a trčao 9,69...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Liverpool LeBronario_Ferdy88 je napisao/la:Najpoznatiji navijač Uniteda, ima li ko jačeg

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lebron nije najveći ikada u svom sportuHankMoody je napisao/la:Liverpool LeBronario_Ferdy88 je napisao/la:Najpoznatiji navijač Uniteda, ima li ko jačeg

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Još jedna titula protiv ovih Dubsa i može se početi smatrati.rio_Ferdy88 je napisao/la:Lebron nije najveći ikada u svom sportuHankMoody je napisao/la:Liverpool LeBronario_Ferdy88 je napisao/la:Najpoznatiji navijač Uniteda, ima li ko jačeg

- anonymousHD
- Kontakt:
Ne može ni tad. 

FK Sutjeska Foča ima Nedžada Fazliju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Najpoznatiji navijač Uniteda, ima li ko jačeg

"We need to suffer. And we need to fight."
Tacno je hladno mogao istrcati iapod 9.5 ali zaje.bavao se i to ga je doslo glave ako se moze tako reci. Tesko da ce neko u skorije vrijeme doci igdje blizu njegovog vremena ali eto steta je da je onda skoro stao na onih zadnjih 10-ak metara. Svejedno svaka cast 

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Ma sumnjam. Ono u Berlinu je najjace ikad kada se bas trudio i kada nije "kocio". Mozda je mogao jos malo da spusti, ali ispod 9,50, to je nemoguce. On je ionako sa tim rekordima postavio nemoguc zadatak svim ostalim takmicarima, a verovatno i samom sebi.
Samo sam se prosle godine plasio da ga Gatlin ne skine, ali ocigledno da tu nema nikakvih sansi i da je ovom u finalu uvek frka.
Ali ono sto sam najmanje ocekivao, jeste da neko obori Johnsonov rekord na 400m. To mi je delovalo potpuno nemoguce, ali sada bar znamo ko ce biti naredna atrakcija kada se Bolt povuce. Nadam se samo da ovaj mali moze i 200m da trci, a kapiram da moze jer ima i PB ispod 10 sekundi na 100m.
Samo sam se prosle godine plasio da ga Gatlin ne skine, ali ocigledno da tu nema nikakvih sansi i da je ovom u finalu uvek frka.
Ali ono sto sam najmanje ocekivao, jeste da neko obori Johnsonov rekord na 400m. To mi je delovalo potpuno nemoguce, ali sada bar znamo ko ce biti naredna atrakcija kada se Bolt povuce. Nadam se samo da ovaj mali moze i 200m da trci, a kapiram da moze jer ima i PB ispod 10 sekundi na 100m.
Bolt
Vidim i sad ga start zeza, da je i to popravio, ko zna

Vidim i sad ga start zeza, da je i to popravio, ko zna

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- tuzlak1987
- Kontakt:

Steta sto ova momcina nije dobila, ipak tesko je protiv Boltovog drogiranja

Ravensirio_Ferdy88 je napisao/la:Najpoznatiji navijač Uniteda, ima li ko jačeg

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RIO 2016 - Atletika
Sa vjetrom +20m/stuzlak1987 je napisao/la:
Steta sto ova momcina nije dobila, ipak tesko je protiv Boltovog drogiranja [emoji106]
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
ta momčina je bruka ovog sporta... yebeni dopingaštuzlak1987 je napisao/la:
Steta sto ova momcina nije dobila, ipak tesko je protiv Boltovog drogiranja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Totalno glupo pravilo, trebalo bi da imaš pravo jednom pogriješiti a ne odmah crveni. Pripremaš se četiri godine i onda zbog par stotinki bržeg starta sve ti propadne. Glupost.kobe24 je napisao/la:Preglupo pravilo davanja crvenog kartona nakon jednog pogresnog starta, strasno! Zivis i treniras godinama za nastup na OI i na tako nesretan nacin sve okoncas.
Bolt ko Bolt, nije normalan!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zar nije prije bilo pravilo da se prvi prestup ne kaznjava mego svaki sledeci je iskljucenje ili ja to nisam dobro vidio !?Unofficialpage je napisao/la:Totalno glupo pravilo, trebalo bi da imaš pravo jednom pogriješiti a ne odmah crveni. Pripremaš se četiri godine i onda zbog par stotinki bržeg starta sve ti propadne. Glupost.kobe24 je napisao/la:Preglupo pravilo davanja crvenog kartona nakon jednog pogresnog starta, strasno! Zivis i treniras godinama za nastup na OI i na tako nesretan nacin sve okoncas.
Bolt ko Bolt, nije normalan!
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
-
- Kontakt:
Jeste nekad prije, sad poslije prvog prestupa diskvalifilacija..
Sve je to igra nerava i psiha..
Sent from my Nokia 3310
Sve je to igra nerava i psiha..
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
pravila su ista za sviju. sjetite se bolta i diskvalifikacije na svjetskom, dobio crveni, rek'o jeb.iga okrenuo se i otišao u svlačionicu.
osim toga ovakva pravila idu najboljima u prilog, ne možeš ben johnsonovski uletiti u pucanj i imati prednost već na startu jer je to preopasno.
osim toga ovakva pravila idu najboljima u prilog, ne možeš ben johnsonovski uletiti u pucanj i imati prednost već na startu jer je to preopasno.
Ma dobro je pravilo, sjećam se prije znali su po 3-4 puta pogrešno startati dok ne krene kako treba. Prije su i rizikovali da krenu ''na ivici starta'' jer znaju da im nije diskvalifikacija
Nad tobom sunce najljepše sja
gledam ovaj današnji raspored i nešto kontam, amel nam je ustvari učinio uslugu, nećemo noćas morati ustajati, elem eto konačno malo prijeko potrebnog sna 

- branimir85
- Kontakt:
ludnica s plivanja prešla na atletiku,iako u najavi nisam uopće očekivao WR-e, a oni se dogode odmah u prva dva dana

Finala;
15:40 - 17:00 Atletika / kladivo (Ž)
16:15 - 16:25 Atletika / 3000 m zapreke (Ž)
01:35 - 03:41 Atletika / skok s motkom (M)
03:45 - 03:46 Atletika / 400 m (Ž opet sjajan atletski dan
u tijeku su Q na 200m za Ž i u troskoku za M
u kladivu sve osim pobjede WLODARCZYK je veliko iznenđenje,na 3000m zapreke nema čistih favorita,tu je braniteljica naslova Habiba Ghribi-koja baš i nije u nekoj formi,najbolje vrijeme ima ****-još jedna prebjegla plaćenica,naravno tu su ostale kenijke i amerikanka COBURN -dosta izjednačena utrka se očekuje.
skok s motkom-mene zanima s kojom će visinom krenuti LAVILLENIE
400m žene-nadam se sjajnoj utrci, Felix, Miller;Jackson i n ekom možda spuštanju ispod 49 sekundi

Finala;
15:40 - 17:00 Atletika / kladivo (Ž)
16:15 - 16:25 Atletika / 3000 m zapreke (Ž)
03:45 - 03:46 Atletika / 400 m (Ž opet sjajan atletski dan
u tijeku su Q na 200m za Ž i u troskoku za M
u kladivu sve osim pobjede WLODARCZYK je veliko iznenđenje,na 3000m zapreke nema čistih favorita,tu je braniteljica naslova Habiba Ghribi-koja baš i nije u nekoj formi,najbolje vrijeme ima ****-još jedna prebjegla plaćenica,naravno tu su ostale kenijke i amerikanka COBURN -dosta izjednačena utrka se očekuje.
skok s motkom-mene zanima s kojom će visinom krenuti LAVILLENIE

400m žene-nadam se sjajnoj utrci, Felix, Miller;Jackson i n ekom možda spuštanju ispod 49 sekundi

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.