FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opet navijaci krivi 
Ovi su goli qrac, neovisno o navijačima. Npr, navijači nisu bili za ostanak Hurtića, pa ga opet ostaviše. Oni i kad podilaze navijačima, rade to kad ne treba. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sto si ti optimistican... Ko ti garantuje bod?High je napisao/la:Koji nam doajen donosi remi protiv Jajčana?
SARAJEVO
Almir Umor Hurtić.fico je napisao/la:Sto si ti optimistican... Ko ti garantuje bod?High je napisao/la:Koji nam doajen donosi remi protiv Jajčana?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Almir Umor Hurtić.fico je napisao/la:Sto si ti optimistican... Ko ti garantuje bod?High je napisao/la:Koji nam doajen donosi remi protiv Jajčana?
Koncert Joksimovica ce biti novi izgovor
SARAJEVO
Pet odigranih utakmica s Kurtićem i još smo bez poraza - jedini, uz ekipu Mladosti.
Samo je Vitez primio manje golova od nas, Slobode i Mladosti. Šteta je zbog Čelika jer smo sad, valjda, mogli biti prvi. Svi ovi kiksevi doći će nam glave kad se budemo hvatali za glavu nakon izgubljenih utakmica protiv Katolifilije i Neosvajača.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako je i istina da su u nekim situacijama osluskivali glas navijaca, mislim da je to vise rezlutat njihovog ne znanja nego pokusaja dodvoravanja.aleksandar_veliki je napisao/la: Teske su teme i zbog toga se ne upustam u diskusiju. Mislim da se u posljednjih par godina indirektno slusao glas navijaca pogotovo kod izbora trenera, tjeranja istih, dovodjenja igraca. Kratkorocno po meni to daje rezultat, mir, zadovoljava sujetu navijaca, a dugorocno pravi velike probleme. Ne znam ali nekako mi se cini sa ce se opet na kraju poslusati glas navijaca i sta onda? Navijace po mom misljenju treba uvazavati, cijeniti njihovu odanost ali samo do odredjenih granica. Kada osluskivanje glasa navijaca postane primarni zadatak to postaje problem. Izvinjavam se na iznenadnom upadu, no rekoh da iznesem svoj stav po tom pitanju koji ne mora biti ispravan i s kojim se pretpostavljam vecina nece sloziti.
Jer kad je neko "majstor svog zanata", ne slusa sta ulica prica kako treba, nego zna sta i kako treba i drzi se toga. A mi imamo ljude koji obnasaju funkcije za koje nisu kompetentni ni sekunde, pa za svoje propuste traze izgovor u svemu samo ne u sebi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
J... Hurtica, Petrovica i slicno ako nam ostane ova uprava.
Hajmo sad realno, i da nisu Dino, Edis i ekipa u upravi, da je totalno druga uprava, opravdano bi bilo traziti smjenu uprave.
Svaka im cast za kamp i sve (iako je to vise do Tana) ali hoce li iko odgovarati za losu igru na terenu, za bruku igraca koji su prosli kroz klub i za smjene trenera?
Hajmo sad realno, i da nisu Dino, Edis i ekipa u upravi, da je totalno druga uprava, opravdano bi bilo traziti smjenu uprave.
Svaka im cast za kamp i sve (iako je to vise do Tana) ali hoce li iko odgovarati za losu igru na terenu, za bruku igraca koji su prosli kroz klub i za smjene trenera?
Siješ nemir ovdje svojim malerisanjem. Baš se zapitam da li pojedinci poput tebe uopšte vole FKS.High je napisao/la:Pet odigranih utakmica s Kurtićem i još smo bez poraza - jedini, uz ekipu Mladosti.Samo je Vitez primio manje golova od nas, Slobode i Mladosti. Šteta je zbog Čelika jer smo sad, valjda, mogli biti prvi. Svi ovi kiksevi doći će nam glave kad se budemo hvatali za glavu nakon izgubljenih utakmica protiv Katolifilije i Neosvajača.
LINGVISTO, ODLAZI!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja se nekad pitam da li je on uopste navijac FKS. Hocemo sliku clanske!uNbx je napisao/la:Siješ nemir ovdje svojim malerisanjem. Baš se zapitam da li pojedinci poput tebe uopšte vole FKS.High je napisao/la:Pet odigranih utakmica s Kurtićem i još smo bez poraza - jedini, uz ekipu Mladosti.Samo je Vitez primio manje golova od nas, Slobode i Mladosti. Šteta je zbog Čelika jer smo sad, valjda, mogli biti prvi. Svi ovi kiksevi doći će nam glave kad se budemo hvatali za glavu nakon izgubljenih utakmica protiv Katolifilije i Neosvajača.
![]()
![]()
![]()
LINGVISTO, ODLAZI!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I bar 150 ulaznica sa gostujućih tekmi. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Navijaci sarajeva nisu
-trazili jesica
-kramara
-alispahica
-ikandea
-jarnija
-hurtica
-simeunovica
-harbu
-amera bekica
-ibrakovica
-dva brazilca
i da ne nabrajam sve igracke promasaje ove uprave jer ih ima da pola dana pišem, navijaci sarajeva nisu trazili da dino i co postanu lopovi, navijaci sarajeva nisu trazili da se izgradnja kampa oduzi duplo nego je planirano, navijaci sarajeva isu trazili da nas karindzaju travnik, mladost, rudar i kone dva puta, sloboda vise puta, navijaci sarajeva nisu traziili da igraci piju po bakusu i dolaze pjani na treninge, igraci sarajeva nisu trazili da ode BENKO, navijaci sarajeva nisu trazili board direktora, nisu trazili bivseg golmana strumfova bez licence na klupi, nisu trazili glavnog skauta koji je ljubio grb anamo onog dresa (jos ga prozvali Pape :O ), nisu trazili navijaci da ne igramo evropu, nisu navijaci izjavljivali da smo trebali utrpati 7 komada, niti da ne trebamo igrati ovu ligu u nedodjijama nego po beogradu i zagrebu, nisu navijaci sarajeva ti koji su srozali ugled kluba i radili pogresne poteze.
NAVIJACI SARAJeva SU SAMO HTJELI DA KLUB napreduje... navijaci sarajeva nisu doktori da znaju u kakvom je stanju said, ikande, alispahic, stepanov.... za to postoje KLUPSKI DOKTORI koji kada pregledaju igraca kazu "zao nam je ali navijaci sarajeva trebaju da znaju da ++++++ igrac nisu spremni da igraju u FKS zbog zdravstvenog stanja" ....
uprava fks trreba da kaze "mi stojimo iza trenera fks koji je u izvjestaju naveo da igraci "taj i taj" stvaraju negativnu atmosferu u radu ekipe te iste do daljnjeg odstranjujemo iz ekipe a treneru dajemo punu podrsku u radu jer radi dobar posao te molimo navijace za podsrrku i strpljenje u radu".
JE LI OVO BIO PROBLEM? NIJE
JESU LI ONI OVO URADILI ? NISU!
ONI da slusaju navijace jos u februaru bi napustili klub zajedno sa taldžijom jesicem i ekipom bulica... ali ne slusaju... ni sad ne slusaju, nisu slusali navijace kada je u pitanju "ćelo" .... mnogo toga oni ne slusaju... zadnji slucaj je benko
-trazili jesica
-kramara
-alispahica
-ikandea
-jarnija
-hurtica
-simeunovica
-harbu
-amera bekica
-ibrakovica
-dva brazilca
i da ne nabrajam sve igracke promasaje ove uprave jer ih ima da pola dana pišem, navijaci sarajeva nisu trazili da dino i co postanu lopovi, navijaci sarajeva nisu trazili da se izgradnja kampa oduzi duplo nego je planirano, navijaci sarajeva isu trazili da nas karindzaju travnik, mladost, rudar i kone dva puta, sloboda vise puta, navijaci sarajeva nisu traziili da igraci piju po bakusu i dolaze pjani na treninge, igraci sarajeva nisu trazili da ode BENKO, navijaci sarajeva nisu trazili board direktora, nisu trazili bivseg golmana strumfova bez licence na klupi, nisu trazili glavnog skauta koji je ljubio grb anamo onog dresa (jos ga prozvali Pape :O ), nisu trazili navijaci da ne igramo evropu, nisu navijaci izjavljivali da smo trebali utrpati 7 komada, niti da ne trebamo igrati ovu ligu u nedodjijama nego po beogradu i zagrebu, nisu navijaci sarajeva ti koji su srozali ugled kluba i radili pogresne poteze.
NAVIJACI SARAJeva SU SAMO HTJELI DA KLUB napreduje... navijaci sarajeva nisu doktori da znaju u kakvom je stanju said, ikande, alispahic, stepanov.... za to postoje KLUPSKI DOKTORI koji kada pregledaju igraca kazu "zao nam je ali navijaci sarajeva trebaju da znaju da ++++++ igrac nisu spremni da igraju u FKS zbog zdravstvenog stanja" ....
uprava fks trreba da kaze "mi stojimo iza trenera fks koji je u izvjestaju naveo da igraci "taj i taj" stvaraju negativnu atmosferu u radu ekipe te iste do daljnjeg odstranjujemo iz ekipe a treneru dajemo punu podrsku u radu jer radi dobar posao te molimo navijace za podsrrku i strpljenje u radu".
JE LI OVO BIO PROBLEM? NIJE
JESU LI ONI OVO URADILI ? NISU!
ONI da slusaju navijace jos u februaru bi napustili klub zajedno sa taldžijom jesicem i ekipom bulica... ali ne slusaju... ni sad ne slusaju, nisu slusali navijace kada je u pitanju "ćelo" .... mnogo toga oni ne slusaju... zadnji slucaj je benko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vraćaj ključeve, prijaviću te policiji.Pantelija je napisao/la:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:I bar 150 ulaznica sa gostujućih tekmi.

Dio.
I ove tri gostujuće što imaš, čisti Photoshop! 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne mogu da vjerujem da raspravljamo jesu li navijaci krivi ili ne....
Članska je urnek kapitalizma u liku i djelu Selmanagića i sličnih, a to ti dovoljno kazuje. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je ovo ovako moj High, slabasan dio.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa bilo je sijaset utakmica u gostima za koje nam nisu trebale karte; Trebinje nekad na početku, Laktaši i sl. Nađoh i ovu, mladalačkuuNbx je napisao/la:I ove tri gostujuće što imaš, čisti Photoshop!

Samo se insan relativno kasno sjeti ostavljati sve karte, ali nejse.
Bujrum.MortemHz je napisao/la:Sta je ovo ovako moj High, slabasan dio.![]()
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 20 gostiju.