FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Ma tamo bi Smalling i Bailly trebali biti u prednosti.Smalling je svakako bolji i jos Englez,a u ovog drugog su puno ulozili.Meni je Blind super igrac.Jedino mu fali malo visine za stopera,ali odlicno bi dosao Interu jer ovoj ekipi i kad se J.Maria doda opet fali jos malo nogometne inteligencije koju Blind donosi.Plus je odlican s loptom,polivalentan...A uostalom ako je u Engleskoj mogao sasvim solidno igrati kao stoper,a mozda nema fizicke predispozicije za to zasto ne bi i u Serie A.Ako ne njega nemam nista ni protiv Garaya.
Andreolli ozlijedjen?
Andreolli ozlijedjen?
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Joao mario odradio dio medicinskog . Ostatak ce odraditi u italiji.
Sad samo da ne prodaju icardia i bit ce dobar mercato
Sad samo da ne prodaju icardia i bit ce dobar mercato
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Ja jos uvijek cekam Gustava
@Siamo
Mislim da se Andreolli jos nije oporavio od one ozljede sto je zadobio prosle godine
@Siamo
Mislim da se Andreolli jos nije oporavio od one ozljede sto je zadobio prosle godine
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Danas negdje nesto na brzinu procitao 8-9 mjeseci da se spominjalo,ali nemam pojma u kojoj je sad fazi oporavka.
Ja ipak mislim da će propast ovo oko Maria. Eo cijeli dan se kao dogovaraju a bilo je navodno sve gotovo...
Uletit ce neko s kešom i aj zdrao.
Uletit ce neko s kešom i aj zdrao.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Problem je sto inter ne moze da ponudi vise od 10 miliona sad, ostatak kasnije zbog ffp. Sporting je zadovoljan sa ukupnim iznosom ali oni bi da dobiju sto vise sad kako bi izmirili obaveze prema kreditu koje imaju. Vjerujem da ce se to vrlo brzo srediti. Vazno je da je ukupna cifra uredu
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
Ma nece od toga nista biti.
Juce informacija da je zavrsen transfer. Jutros da je odradio dio medicinskog. Poslijepodne kazu nije bio na treningu. Sad vec nista od ovog nije tacno i pise se da su pregovori u toku. Fakat ovi novinari veze nemaju. Prije je barem Di Marzio znao ubost a sad da Bog sacuva.
Treba vidjet ko je alternativa Mariu. Al prije da cemo mi dovest alternativu te alternative
Ausilio me bas i ne odusevljava. Moze to i mora malo bolje. Marotta bi dosada 3 put zavrsio ovaj transfer i to uz popust i na 234 rate. Ni Banegu nije on doveo vec Zanetti...
Juce informacija da je zavrsen transfer. Jutros da je odradio dio medicinskog. Poslijepodne kazu nije bio na treningu. Sad vec nista od ovog nije tacno i pise se da su pregovori u toku. Fakat ovi novinari veze nemaju. Prije je barem Di Marzio znao ubost a sad da Bog sacuva.
Treba vidjet ko je alternativa Mariu. Al prije da cemo mi dovest alternativu te alternative
Ausilio me bas i ne odusevljava. Moze to i mora malo bolje. Marotta bi dosada 3 put zavrsio ovaj transfer i to uz popust i na 234 rate. Ni Banegu nije on doveo vec Zanetti...
Ma bit ce ovo sredjeno,strpljenja samo.
I ja mislim da od Joao Maria nema nista, po zadnjim izvjestajima Sporting traži 45mil u cashu
(iako Pedulla prenosi da žele 18mil obl+27mil kasnije
) i još + 5mil bonusa.
Također i Real se raspitivao za igrača, tako da to bi bilo to
. Nek ide tamo nama Kova nazad
Zenit traži 25mil
za Garaya, tako da i od njeg nema ništa.
Uzet Bazoera/Kovačića + Tetea iz Ajaxa i zakljucit ovaj mercato..
Sky: Sampdoria pushes for Dodò.. Bar jedna pozitivna vijest jutros
Također i Real se raspitivao za igrača, tako da to bi bilo to
Zenit traži 25mil
Uzet Bazoera/Kovačića + Tetea iz Ajaxa i zakljucit ovaj mercato..
Sky: Sampdoria pushes for Dodò.. Bar jedna pozitivna vijest jutros
#SuningOUT
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ma ne izgubit nikog od prvotimaca i mi smo dobri, prodat jednog-dva beka, koje smo nagomilali i sve je to super
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Čitam Miranda razgovarao sa Gabigolom, kontam nagovorio ga da nam pređe kad ono Gabigol nagovorio Mirandu da i on napusti Inter
P.S: Vjerovatno medijsko trabunjanje
P.S: Vjerovatno medijsko trabunjanje
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma taj brazilac nece doc sigurno. A sve je izvjesnije da ce se Mario izjalovit.
Ramires
Ramires
GdS - Done deal! Joao Mario will be a new Inter player, Inter and Sporting are just fixing the last details on bonuses.
#SuningOUT
Dobro je, koliko bi Gabigol kostao ukoliko bi se transfer napravio ??Jericho je napisao/la:GdS - Done deal! Joao Mario will be a new Inter player, Inter and Sporting are just fixing the last details on bonuses.
I ima li sta konkretno za kakvog stopera ?
Ne smijemo docekat sa Ranokijom kao rezervnom opcijom
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Sta si pesimistican tako?:mrgreen:Mago je napisao/la:Ma taj brazilac nece doc sigurno. A sve je izvjesnije da ce se Mario izjalovit.
Ramires
Barbosa ce tek nakon OI odlucit,sada nista ne znamo.A i ionako ako ga kupe nece doc prije prvog mjeseca.
25 milBobadilla je napisao/la:Dobro je, koliko bi Gabigol kostao ukoliko bi se transfer napravio ??Jericho je napisao/la:GdS - Done deal! Joao Mario will be a new Inter player, Inter and Sporting are just fixing the last details on bonuses.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Gabigolu je oficijalno ponuđeno 25mil i Santos je vec prihvatio ponudu.. Sad je sve na igraču koji je rekao odlučiti nakon OI..
Ako on propadne, onda se spominje Tevez koji bi dosao u trampi sa Palaciom..
For FFP Suning will add new sponsor on the training kit and will transfer some players to JS Suning in winter Chinese Mercato!
Ako on propadne, onda se spominje Tevez koji bi dosao u trampi sa Palaciom..
For FFP Suning will add new sponsor on the training kit and will transfer some players to JS Suning in winter Chinese Mercato!
#SuningOUT
Sad su svim portugalcima cijene drasticno skocile. Prije Eura njegova cijena nije bila veca od 20.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zamisli koliko bi se za Sanchesa trebalo dat da ga Bayern prije prvenstva nije osigurao.A i ovako su ga dobro platili.
Sa Joaom Mariom smo se povezivali i prije početka Eura i tada je također cifra od 40-ak mil. bila u opticaju. Ali kao što reče Siamo, koga bi boljeg uopće i doveli kad nismo više atraktivni za world-class igrače.Puma je napisao/la:Sad su svim portugalcima cijene drasticno skocile. Prije Eura njegova cijena nije bila veca od 20.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.